TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)

By yazar110

355K 13.4K 2K

İki genç. Birbirleriyle daha önceden tanışması gereken ama tanışmayan; bir yönleriyle asi, bir yönleriyle tam... More

TERSİN DÜZÜ( TANITIM )
1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
9.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27.BÖLÜM
28.BÖLÜM
29.BÖLÜM
30.BÖLÜM
31.BÖLÜM
32.BÖLÜM
33.BÖLÜM
34.BÖLÜM
35.BÖLÜM
36.BÖLÜM
37.BÖLÜM
38.BÖLÜM
39.BÖLÜM
40.BÖLÜM
41.BÖLÜM
42.BÖLÜM
43.BÖLÜM
44.BÖLÜM
45.BÖLÜM
46.BÖLÜM
47.BÖLÜM
48.BÖLÜM
49.BÖLÜM
50.BÖLÜM
51.BÖLÜM
52.BÖLÜM
53.BÖLÜM
54.BÖLÜM
55.BÖLÜM
56.BÖLÜM
57.BÖLÜM
58.BÖLÜM
59.BÖLÜM
60.BÖLÜM
61.BÖLÜM
62.BÖLÜM
63.BÖLÜM
64.BÖLÜM
65.BÖLÜM
66.BÖLÜM
67.BÖLÜM
68.BÖLÜM
69.BÖLÜM
70.BÖLÜM
71.BÖLÜM
72.BÖLÜM
73.BÖLÜM
74.BÖLÜM
75.BÖLÜM
76.BÖLÜM
77.BÖLÜM
78.BÖLÜM
79.BÖLÜM
80.BÖLÜM
81.BÖLÜM
82.BÖLÜM
83.BÖLÜM
84.BÖLÜM
85.BÖLÜM
86.BÖLÜM
87.BÖLÜM
88.BÖLÜM
89.BÖLÜM
90.BÖLÜM
91.BÖLÜM
92.BÖLÜM
93.BÖLÜM
94.BÖLÜM
95.BÖLÜM
96.BÖLÜM
97.BÖLÜM
98.BÖLÜM
99.BÖLÜM
100.BÖLÜM...
ÖZEL BÖLÜM-1
ÖZEL BÖLÜM-2
MERHABA!

8.BÖLÜM

4.6K 192 19
By yazar110

_ Canlarım internet ile ilgili bir sorun yaşadığım için bölüm yayınlayamadım kusura bakmayın.

İyi okumalar arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ve teşekkür ediyorum. Bugün iki bölüm gelecek birtanelerimm:) Hadi müziğü açıp başlayın. Sizleri çok seviyorum♥♡

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep kapıyı çarpıp odadan çıktıktan uzaklaşmadan Ahmet Bey'in odasının önünde bekler. Duvara sırtını yaslayıp ayaklarını çarpraz şekilde şekilde koyup birisini yere vurarak ritim tutar yavaşça. Salaktı işte yine salaklık yapmıştı sanki ona neydi. Sanane bırak kolu kanarsa kanasın seni ne ilgilendiriyor. Sanki kötü birşey söylemiştide bağırmıştı. İyiliğini istemişti oysaki. Karşıdan ayak sesi duyunca hemen sırtını duvardan çekip düzgünce Ahmet'in karşısında durur. "

_ Günaydın Ahmet Bey.

_ Günaydın Zeynep. Odanı hazırladılar hemen git hazırlan ve yanıma gel. Merdivenlerin karşısında ki oda. Çabuk çabuk toplantım var bugün odanda ki defterde daha önceki asistanım saatleri yapman gerekini herşeyi yazmış. Hemen çantanı bırak o defteri al ve odama gel.

_ T - tamam hemen gidip geliyorum.
" Zeynep Ahmet'in söylediklerini anlamaya çalışır ve hızlıca merdivenlerin karşısında odaya girer. İçeriye şöyle bir göz atıp masaya ilerler. Çantasını dolaba koyup masanın üzerindeki defteri ve kalemi alır içene bakarken odadan da çıkar ve hızlıca içinde Keremin odadan çıkmış olmasına dua ederek Ahmet'in odasına gelir kapıyı tıklatıp yavaşça içeri girer. Keremi görünce daha fazla bakmadan gözlerini çeker ondan ve Ahmet'e doğru yaklaşır. "

_ Geldin mi Zeynep. Saat kaçta başlıyormuş toplantı?

" Zeynep deftere bakıp Ahmet'e döner. "

_ Yaklaşık 20 dakika sonra başlıyor. Herşey ayarlanmış gelmek üzereler.

_ Tamam seninle işim yok ama sen şirketin son ay dökümanlarını hazırla toplantıdan çıktıktan sonra masamda istiyorum. Cansu Hanım dan alırsın dosyayı.

_ Peki. Ama ben Cansu Hanım'ı nerede bulabilirim?

_ Alt katta. Sor gösterirler.

_ Tamam ben çıkıyorum o zaman.

"Zeynep arkasını dönüp yavaşça odadna çıkar ve aşağıya iner. Cansu Hanım'ın odasını sorup bulur . Kapıyı çalıp içeri girer. Karşısında genç güzel sarışın bayanı bulur. "

_ Merhaba Cansu Hanım. Ben Zeynep Ahmet Bey'in asistanı olarak yeni başladım işe.

_ Öylemi. Memnun oldum Zeynep hayırlı olsun.

_ Teşekkür ederim. Ahmet Bey şirketin dökümanlarını hazırlamımı söyledi. Dosyalar sizdeymiş alabilir miyim?

_ Tabii hemen veriyorum.

" Cansu ayağa kalkıp dolaptan gerekli dosyayı alır ve Zeynep'e uzatır. Zeynep alıp gülümser. "

_ Teşekkür ederim kolay gelsin.

_ Rica ederim sana da kolay gelsin.

"Zeynep dosyanın üzerine defteri koyup kapıyı açar ve odadan çıkar. Tekrardan üst kata çıkıp odasına girer. Hemen dosyayı masanın üzerine koyup oturur. Nefes verip dosyayı açar. Dosyadaki bilgileri önce bilgisayara geçirir tek tek daha sonra dosyayı hazırlamaya çalışır ama yarım saat geçmişken uykusu gelmiştir, esneyip arkasına yaslanır. Daha sonra tekrar masaya eğilip devam eder. Ama uykulu hali hâlâ devam eder. Telefonunu ve kulaklığını çıkartıp kafasının dağılması için müzik açar bu hem daha çok uykusunun gelmesini ve kendini işe verememesini sağlar. Kulaklığı çıkartıp müziği kapatır tekrar esneyince kalkıp camını açar ve önünde derin bir nefes alıp yerine oturur. Bu daha iyi olmasını sağlar. Daha kısa sürede dosyayı tamamlar ve saatine bakar, toplantının bitmesine 20 dakika gibi bir süre kalmıştır. Zeynep kendini tutamayıp kolunu masaya uzatıp başını da kolunun üzerine koyar ve gelen uyku ile birlikte gözlerini kapatır. "

" Kerem Zeynebin ona kendisi gibi bağırdıktan ve odadan çıktıktan sonra düşünme fırsatı bulur. Bağırması gereklimiydi? Değildi. Ama diğer kızlara verdiği tepkilerden dolayı ona da bir anda bağırmıştır. Babası geldikten sonra da onunla biraz konuşmuş ve ardından yeniden odaya Zeynep girmiştir. Kendisi ile kısa süreliğine göz göze geldikten sonra Zeynep kafasını çevirip babasına dönmüştür. Babası ile konuştuktan sonra yeniden odadan çıkmıştır. Babası da toplantı nedeni ile odadan çıkınca kendisi de bir süre sonra odadan çıkar. Koridorda bütün rahatlığı, karizması, çekici tavrı ile yürürken yine tüm ilgiliyi üzerine çekmiştir. Asansöre giderken gözğ bir odaya çarpar kapı tam kapatılmamıştır bu yüzden Kerem bir anlığına baktığı yerde Zeynebin saçlarını görür. Yoluna devam edecekken olduğu yerde durur ve kapıyı yavaşça açıp içeri girer. İçeriye girince Zeynebe doğru ilerler. Zeynep'in başını masadan kaldırmadığını görünce şaşırır. Yana doğru hafifçe eğilir ve gözlerinin kapalı olduğunu görür. Geri çekilip ellerini cebine koyup onun uyanabileceği ses ile konuşur"

_ İş yerinde ne zamandan beri uyunuyor?!

"Zeynep dalmışken yüksek ses ile bir an da gözlerini açıp kafasını kaldırır ve bulanık gözleri ile karşında Kerem'i görür. Gözlerini bir kaç kere kapatıp açar ve aynı zamanda kaşlarını çatar. "

_ İş yerinde uyunmadığını bende biliyorum Kerem Bey! Sadece daha zaman olduğu için başımı koydum! Bir daha olmaz !

_ Bencede bir daha olmasın. Zehraydı değil mi? Zehra Hanım.

"Zeynep'in çatık kaşları tam tersine bu sefer biraz havaya kalkar. Zehra mı? Zeynep adını Zehraya mı çevirmişti? Sinirle ama yüzüne yansıyan zoraki gülümseme ile bakar ona. "

_ Hayır Kerem Bey, Zehra değil Zeynep. Bu kadar unutkan olabileceğinizi tahmin etmezdim, sonuçta sizi kurtaran kişinin ismini de unutmanız biraz tuhaf.

"Kerem kendine tuzağına düştüğünü anlasada yüzündeki sahte gülümsemesini bozmadan devam eder. "

_ Önemsediğim bir şey değil. Eğer önemseseydim unutmazdım zaten. Ayrıca ben sana gel beni kurtar dediğimi hatırlamıyorum. Teşekkürde ettim konu kapandı en azından benim için.

_ Öyle mi? Çok güzel. Şimdi eğer izin verirseniz dosyaya son bir kez bakıp Ahmet Bey'e götüreceğim.

_ Tabii ki. Dikkat et ama uyuma dosyalara bakarken.

_ Çok şakacısınız ama ben gülmedim. Neyse şöyle yapalım ben Ahmet Bey'in yanına gidiyorum siz isterseniz burada bekleyebilirsiniz?
" Zeynep ayağa kalkıp dosyayı ve defterini alır. Daha sonra Kerem'e bir kez bakıp yanından geçecekken engellenir. Zeynep önce kolundaki eline daha sonra da Kerem'in yüzüne bakar sorarcasına. Kerem'in gözleri onun gözleri ile buluşurken yavaşça sözler dökülür dudaklarından."

_ Babama da böyle yakalanma.

" Zeynep en azından bir özür beklerken ondan alayla çıkan bu sözler karşısında kolunu hızla çeker elinden. Bu sefer o Kerem'in suratına zoraki bir alay ile bakar. "

_ Bu kadar düşünmeyin beni, dikkat ederim ben merak etmeyin siz.

"Zeynep ona söz hakkı tanımayıp yüzündeki gerilim ile odadan çıkar. Hızlı adımlar ile Ahmet'in odasına ilerler kapıyı çalıp içeri girer. Dosyaları verip odadan çıkar ve yine Kerem'in orada olmamasına inanarak kendi odasına döner ve Kerem'i orada görmeyince derin bir nefes verip yerine oturur. Günün devamın Kerem'i görmeden ve bunun sevinci mutluluğu ile devam ederek bitirir. Çıkış saati gelince çantasını alıp Ahmet Bey'in odasına gerekli olan bir için gider. Kapıyı açıp içeri girer. "

_ Pardon rahatsız ediyorum Ahmet Bey ama bir şey konuşabilir miyiz sizinle?

_ Tabii gel otur bakalım iş saati bitti nasıl olsa.

"Zeynep geçip karşısına oturur çekingen şekilde. Nasıl söyleyeceğini bilemez. "

_ Ne konuşacağız?

_ Nasıl söylerim bilmiyorum yani ayıp olur diye de düşünüyorum ilk günden.

_ İlk güne göre çok çok iyiydin yaptığın tüm işler çok iyidi. Ayıp olacağını da sanmıyorum söyle lütfen çekinme. İş saati bitti şuanda patronun Ahmet Bey değil, Ahmet amcanım.

_ Peki. İlk günden olmasını bende istemezdim ama ihtiyacım var buna. Acaba ben maaşımı biraz erken alabilir miyim? Şuanda çok ihtiyacım var inanın eve gidecek param bile yok o kadar kötü durumdayım. Ben maaşımı bugün alsam ilk günüm daha yarısını alsam da olur, yani siz ne kadar uygun görürseniz. İsterseniz diğer maaşımdan da kesebilirsiniz hiç sorun değil. Yeter ki şuan ki sıkıntılı durumu atlatayım.

"Ahmet Zeynebin konuşmalarını mest olmuş bir biçimde dinler. Tüm söylediğinin, anlattığının gerçek olduğu o kadar bellidirki, konuşurken bakışlarını bile kendinden kaçırıp ses tonunu en altlara indiriyordur. Ahmet Zeynep'in bu tavrına hayran kalır ve gülümser. "

_ Ne maaşını kesmesi Zeynep saçmalama lütfen. Madem bu kadar ihtiyacın var erkenden alabilirsin tabiki hakkını. Babam kredi kartımı aldı demiştin aşağıya söyle şimdilik oradan halledin sende babandan al para islemlerini bankadan hallediyoruz çünkü.

_ Çok çok teşekkür ederim anlayışınız için gerçekten ben babamdan hemen alacağım.

_ Rica ederim. Başka bir şey var mı? varsa çekinmeden söyle lütfen.

_ Hayır çok çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

_ Sanada annene babana selam söyle.

_ Tabi söylerim.

"Zeynep mutlulukla odadan çıkıp aşağıya iner ve para işini halleder. Sonunda elinde kendi kazandığı parası vardır. Eve gidip bunları anlatıp babasından da kredi kartını alır. Odasına çıkıp önce topuklu ayakkabılarından kurtulur ve duş alıp kendini sabahtan beri hasret kaldığı uykuya bırakır. "

"Zeynep yine mecburen ama bu kez daha mutlu şekilde kalkar sabah. Çalışanlardan istediği sandviçi yerken aynı zamanda hazırlanmaya da başlar. Kısık bir müzik açıp, hem söyleyip hem kıyafet seçer kendine. Beyaz altları çok belli olmayan dantelli dar elbiseyi giyip krem bağcılıklı topuklu ayakkabılarını giyer. Siyah takılarını takıp yine doğallığını gölgelemeyen bir makyaj yapar. İşini halledince müziği kapatır sessizce söyleye söyleye merdivenlerden iner. Bu sefer annesinin babasının kahvaltı masasında olduğunu görür. Hızlıca gelip ikisini de öper. "

_ Çıktım ben görüşürüz.

_ Yedin mi anneciğim bir şeyler?

_ Yedim anneciğim. Hadi lafa tutmayın beni işe geç kalmak istemiyorum. Görüşürüz.

" Zeynep aynı enerji ile evden çıkıp taksiye biner ve şirkete gelir. Yukarı çıkıp akşama kadar verilen işleri halleder. En son Ahmet Bey çıkmadan dışarıdan alması gerektiği şeyi söyler ve çıkar. Zeynep bütün günün sakin rahat geçmesi nedeni ile Ahmet çıktıktan sonra o da dışarı çıkar. Şirketten çıkar çıkmaz görmek istemediği birisiyle karşılaşır Zeynep.................

Continue Reading

You'll Also Like

616K 67.9K 40
çapkın bir omega olan kim taehyung, kızgınlıklarını geçirmek için gözüne alfa jeon jungkook'u kestirir
50.6K 5.1K 22
"MİNHO EZ BENİ"
49.7K 2.6K 41
Komşunuz Barış Alper Yılmaz olursa ne mi olur?
938K 51.3K 37
Sıradışı bir doktor... Karahan Saygın. Annesinin ölümünün ardındaki mektupla tüm hayatı değişecekti. Kimsesiz kaldım derken, kocaman bir ailenin için...