124) Moje iskustvo s električnim cigaretama

502 16 12
                                    

Disclaimer: Ovim nastavkom nikoga ne želim motivirati da počne pušiti električne cigarete.

Primijetila sam da obične cigarete više ne utječu dobro na mene. Naravno, nikada nisu, ali sam nedavno počela baš to osjećati. Ja vam pušim kutiju dnevno samo da napomenem. Bila sam prestala i onda sam počela u bolnici opet jer su svi oko mene pušili.

Uglavnom, počela sam kašljati, zaboljelo bi me u prsima, imala sam nedostatak zraka i glava bi me boljela. Najviše me mučio nedostatak zraka koji se događa zbog tvari koja se zove ugljični monoksid. On snižava razinu kisika u krvi pa čovjek ne može do kraja udahnuti. Puno prijatelja mi je reklo da to ima od cigareta. Brat ima Wiip koji ne koristi pa sam to odlučila probati.  Wiip košta 250 kuna (33 eura).

Nije mi se svidjelo jer nije ni slično cigareti pa sam odustala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nije mi se svidjelo jer nije ni slično cigareti pa sam odustala.

Prijateljica puši Iqos pa sam odlučila to probati.

Prijateljica puši Iqos pa sam odlučila to probati

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Košta isto 250 kuna (33 eura). Ja sam prezadovoljna. Ne kašljem više, ne boli me u prsima, ne boli me glava, lakše dišem i ujutro se ne osjećam kao da imam pepeljaru u plućima. 

Sličnije je cigareti nego Wiip, ima okus malo po slami što je meni čak ukusno haha. Kutija heetsa (Iqos cigarete) košta isto kao kutija cigareta, znači 26 kuna (3.5 eura). 

Iqos navodno ima 90% manje štetnih sastojaka jer duhan ne gori, nego se zagrijava. 

Ipak, najbolje je skroz prestati jer neki kažu da je ovo zdravije, a neki da je isto. Meni osobno bolje paše Iqos od obične cigarete.

Eto, to je to. Ima netko ovdje tko puši električne cigarete i kakva iskustva ima ako puši?

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now