78) Petljanje sa zauzetim dečkom

979 77 17
                                    

Oduvijek bi se zgražala na ovakve situacije i gledala svisoka cure koje se petljaju sa zauzetim dečkima, a onda mi se to dogodilo.

Negdje u veljači ove godine sam došla u studentski dom na mom naselju s prijateljicom i njezinim prijateljem koji živi u tom domu. Podsjetimo se da je to bilo dosadno i melankolično razdoblje u mom životu zato što sam odustala od fakulteta i tražila posao. Znači mjesec dana sam praktički samo sjedila doma.

Ušla sam u njihovu studentsku kuhinju i tamo je bio jedan visoki, crnokosi dečko. I ja bila paf. Dobar si. Ubrzo sam saznala da ima curu što bi trebalo biti negativno i jedno ogromno "ne" za mene, ali ja očito nisam bila pametna. Saznala sam također da mu je cura opsesivna i da im je veza u raspadu. U međuvremenu sam počela pušiti marihuanu s njima tako da smo nas troje pola godine pušili skoro svaki dan u njihovom domu. Tragično, da. 

Uskoro smo on i ja počeli flertati. Iako je objektivno to neispravno, meni je podignulo raspoloženje u tom razdoblju u kojem mi je raspoloženje bilo prilično loše. To flertanje me uzbuđivalo. 

Jednoga dana je on prekinuo s curom, pozvao me da zapalimo i rekao mi da želi nešto sa mnom. Ja sam se prestrašila kao nikada u životu, rekla "može" samo da ne bude neugodno i pobjegla doma. Ja sam očito samo htjela zabavu. Nakon toga mi je postao neprivlačan. I da, na kraju se vratio curi za tri dana. 

Tako sam ja skoro godinu dana provela navlačeći se s njim. U nekim trenucima sam samo osjećala privlačnost, u nekim sam bila svjesna da mi je samo ova situacija privlačna, u nekim situacijama sam imala osjećaje prema njemu. I sada slijedi ono važno. Poanta nastavka. Čekanje da prekine s curom. Molim vas, zapamtite ovo sada.

Iako on ima toksičnu vezu i iako mu se vi sviđate, on neće prekinuti s curom zbog vas.

Znam da vam na prvu nema smisla, ali iako on ima toksičnu vezu, on na neki način "voli" tu curu i ta veza mu je zona komfora. Ne želi prekinuti s njom iz dosta razloga koji su komplicirani, ali mu nedostaje uzbuđenja pa vas možda koristi kao sredstvo. 

Koliko je to bilo uzbudljivo za mene, toliko me na kraju iscrpilo. Ohladili smo se jedno od drugoga, ne viđamo i osjećam se puno slobodnije. Iako je bilo uzbudljivo, shvatila sam da na kraju krajeva nije ispravno. Stvari mogu biti uzbudljive i ispravne.

Također, nemojte se osjećati krivo zbog toga. Dogodi se. Kako je jedna moja prijateljica meni rekla "S njegove strane je u nekim okvirima to prevara, ali ljubav nikada ne ostaje u okvirima. Ne možeš ju trpati u neke kutije i grupirati ili određivati jer gotovo nikada nema granica".

Da rezimiramo, vjerojatno neće prekinuti s curom zbog vas. Možda hoće jednom, ali vjerojatno ne zbog vas. Ako flerta s vama, a ima curu, znači da ne poštuje ni vas ni curu ni sebe. Ako vi sudjelujete u tome, znači da ni vi ne poštujete sebe. Zaslužujete bolje. Nemojte pristajati na manje.

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now