66) Ljubavni problemi

1.3K 95 9
                                    

Većina nas ima ljubavne probleme što je uobičajeno. Mladi smo pa nismo baš pametni i kada dođe ovako velika stvar kao ljubav, često griješimo. Znam da zna biti teško, ali to neće trajati vječno.

Ne mogu vam reći otiđite u šoping s prijateljicom, nemojte razmišljati o njemu ili budite pozitivne. Vama se trenutno možda čini kao da vam se život raspada, ali ovo će bit skroz nebitna za godinu dana. "Ljubav" boli, ali s vremenom prestane boljeti. ISve ove loše stvari koje vam se događaju će vam donijeti dobre stvari u budućnosti.

Svi nam govore da ne bi trebale davati pažnju dečkima, da ne bi trebale željeti dečka, da si trebamo biti dovoljne, ali skroz je u redu što dajete pažnju dečkima, što želite bit s nekim i što patite za nekim. I u redu je što niste s tom osobom. Iako se čini kao da nikada nećete imati sretan ljubavni život, hoćete. S vremenom stvari same od sebe sjednu na svoje mjesto. I da, on nije jedina stvar u vašem životu. Možete skroz normalno fizički funkcionirati bez njega. "I to će proći" je odličan citat koji možete primijeniti za ovakve probleme. Ne morate se forsirati promijeniti svoje osjećaje, ali nekada možete ostaviti to po strani i uživati u drugima stvarima. Ima jedan citat koji bi mi na trenutke pomogao kada sam imala tešku godinu. Ide nekako ovako.

"Sa osamnaest godina sam pokušala počiniti samoubojstvo. Danas, sa dvadeset godina, probudio me dečko mojih snova, napravio palačinke i sve je bilo u redu."

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now