62) Prvi seks

3.1K 110 10
                                    

Voljela bi napisati veliki nastavak o ovome iz svoga iskustva jer znam da vas zanima, ali ne mogu jer nikada nisam spavala s dečkom. Imala sam razgovore sa svojim iskusnim prijateljicama pa ću podijeliti ono što sam saznala.

Prvi seks je loš, čudan i neugodan. Cure vrlo često osjete bol zato što im se prvi put širi vaginalni otvor. Moja prijateljica je probala nedavno sa svojim dečkom i došli su samo do pola jer ju je previše boljelo. Kada je stajala pored kreveta samo je krv počela ići. Probali su različite poze i rekla je da je misionarski najbolji. To vam je uobičajena poza kada žena leži na krevetu raširenim nogama, a muškarac na njoj. Drugi seks joj je bio manje bolan, treći još manje i s vremenom bol nestaje. Seks nije kao u filmovima. Jako često samo muškarci dožive orgazam, ali sve moje prijateljice su rekle da njima baš i nije bitno što ne dožive orgazam. Kažu da im je dovoljno zadovoljstvo imati seks sa sa svojim dečkom. Veliki penis je fora, ali ako je prevelik onda više boli. Pušenje nije gadno, ali nije ništa posebno. Od drkanja cure često boli ruka. Sperma izgleda kao sapun i gorka je.

Ne morate se bojati što nemate savršeno tijelo. Ako dečko želi spavati s vama, želi vidjeti vaše golo tijelo. Činjenica da će vidjeti golo žensko tijelo mu je dovoljna. Dečki ne očekuju savršeno tijelo. Cure su često nesigurne oko grudi. Jedna moja prijateljica ne voli skidati majicu jer nema grudi. Druga ima velike grudi, ali su spuštene pa ju to mući. Jedna ima strije, ali rekla je dečki baš to ne primjećuju kao što mi cure. Neke cure su nesigurne zato što misle da imaju preveliki klitoris i neke žene idu na operaciju kako bi ga smanjile, ali dečke nije briga za to. Curama se nije ugodno skinuti gole pred dečkom zato što gotovo nijedna cura nije potpuno zadovoljna svojim tijelom. Stvari oko kojih su nesigurne su najčešće previše ili premalo kilograma, prevelike i spuštene grudi, premale grudi, strije na grudima, ožiljci, nečista koža, celulit. Dečkima to ne smeta kako nama smeta.

Jedna moja prijateljica je isprobala doggy sa svojim dečkom i nije mogla sjesti tri tjedna. Odvratno, da. Jedna prijateljica s dečkom doslovno koristi jagode, šlag i pizzu tijekom seksa haha.

Većina cura je rekla da im je ugodnije prstenjačenje nego lizanje. Nadam se da cijenite ovu brutalno iskrenost haha. Dečki ne vole nositi kondome zato što tako nemaju puni doživljaj. Opisuju to kao spavanje s čarapama. Dečki se pale i na djevice i na iskusne cure. Neki doslovno gube glavu za djevicama. Njima to predstavlja čistoću. Također vole iskusne cure zato što su jednostavno iskusne. Prosječan penis kada je spušten je dugačak 10-12 centimetara. Dečki navodno nikada nisu zadovoljni dužinom svoga penisa.

Ja vam savjetujem da se vaš prvi seks dogodi ako vi želite da se dogodi. Ne postoje pravila. Ne morate biti punoljetne, ne morate biti zaljubljene u njega, ne morate biti u vezi, ne morate ga poznavati više od pola godine ili slično. Ako vi želite s nekim spavati, spavajte. Nemojte forsirati seks samo zato što danas većina cura gubi nevinost s 15 godina. Nikoga nije briga ako imate 21 godinu i ako niste spavale s nekim.

Ako u ikojem slučaju spavate s dečkom i kažete mu da nikom ne kaže, reći će svim svojim prijateljima. Čak će im reći da ste spavali skupa iako niste. Dečki se jednostavno vole hvaliti ovakvim stvarima tako da nekada lažu kako bi si podignuli ego među društvom.

Nemojte slati gole slike dečkima jer će proslijediti svojim prijateljima iako vam je obećao da neće. Dečki osjećaju ponos kada dobe gole slike neke cure i ne mogu ne pokazati to svojim prijateljima.

Dečki su nježni. Svako ljudsko biće je u sebi emotivno, nježno i osjećajno. To nam je usađeno neovisno o tome jesmo li muškarci ili žene. Neki samo to sakrivaju. Dečki se osjećaju kao da moraju slijediti stereotipe o muškarcima tako da se prave da su snažni, čvrsti i hladni, ali svi smo ljudska bića.

Eto, malo sam skrenula s teme, ali htjela sam i ove savjete uključiti x

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now