88) Zabava kao lijek

684 60 4
                                    

Tek sam se jučer sjetila da nikada nisam napisala ništa o stvari bez koje ništa ne bi imalo smisla na ovom svijetu. Ne preuveličavam.

Kao što neki znaju, pratim Anu Bučević. Ana je većinu toga naučila od motivacijske govornice Esther Hicks. Esther je poznavala još veću motivacijsku govornicu, ne sjećam se imena. Kada je ta žena bila na samrti pitali su je koji bi savjet dala svim ljudima na ovom svijetu. Rekla je zabavljajte se.

Eto. Sve se svodi na ono najjednostavnije. Svatko od vas ima različite načine zabave. Uvedite još više toga u život. Badave vam sve drugo ako se ne zabavljate.

Ja bi znala imati teške tjedne i jedan izlazak bi mi drastično podignuo raspoloženje. Zabava mi je bila svojevrsan spas u nekim situacija. Makne ti fokus, bolje se osjećaš i počneš na svijet gledati na jednostavniji način.

Na kraju neće biti bitno kako ste izgledali, koliko ste imali prijatelja, koliko ste novaca zarađivali. Jedino što će biti bitno je kako ste se osjećali. Tako da se opustite, problemi će otići i nemojte se zaboraviti zabavljati.

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now