1) Što dečki vole na djevojkama

13.2K 425 272
                                    

Ove činjenice ne vrijede za sve dečke. Izvori su razgovori s mojim muškim prijateljima, moje iskustvo i statistika. 

Ruž

Neki dečki jako vole kada cura ima crveni ruž jer izgleda ženstvenije i izražava njene usnice. Ovo nekada zna biti problem jer mislim da dečkima nije ugodno ljubiti curu koja ima ruž na usnama.

Kosa

Pitala sam svoje prijatelje što bi izabrali da moraju birati između zdrave kose i velikih grudi jer sam pročitala da je statistika pokazala da bi skoro svi izabrali zdravu kosu. Istina, svi prijatelji su odgovorili zdrava kosa. Također, većinu dečkiju privlači duga kosa više od krače kose.

Par kilograma više

Nisam bila skroz sigurna oko toga jer sam mislila da se to priča samo da se utješe deblje cure pa sam ih pitala i to. Istina je, većini dečki ne smeta ako cura ima 5-10 kilograma više. Njima je normalno da cura ima i oko 65 kg iako mi cure mislimo da je to previše. Neki dečki vole mršave i visoke cure, neki vole niske cure, neki vole cure s velikim oblinama, neki vole sitne.

Bez šminke

Od jako puno dečki sam čula da ne vole kada cura ima previše šminke. Nekada je dečkima privlačno i slatko kada cura nema uopće šminke ili na primjer uz to još i neurednu pundžu. To im zna biti seksi. Isto kao što je nekim curama privlačno kada dečko ima neurednu kosu, naočale ili trenirku. Shvatila sam da većina dečkiju voli kada se cura sredi za izlazak, ali to ne znači naravno kila šminke i najkrača uska haljina. 

Strije

Ovo me jako začudilo. Jednom prilikom sam razgovarala sa svojom poznanicom koja je jako iskusna što se tiče seksa. Rekla mi je da neki dečki vole strije i nemaju uopće problema s tim.

Knee high socks

Prijatelj s kvarta je jednom rekao da neke dečke ovo izluđuje.

Štikle

Neki dečki su mi rekli da više vole vidjeti curu u štiklama, nego u tenisicama kada je u klubu jer im one simboliziraju ženstvenost. 

Crveno

Statistika je pokazala da muškarci osjećaju snažniju privlačnost prema ženama koje nose crveno na sebi.

Ruke za vrijeme ljubljenja

Ako se ljubite s nekim pustite ruke neka idu po njegovom gornjem dijelu tijela što uključuju njegove ruke, prsa, vrat i lice. Dečki vole kada cure spontano koriste ruke za vrijeme ljubljenja.

Osobnost

Iako se nekada čine površnima, dečkima je bitno kakva je cura iznutra. Za poljubac ili seks nije, ali jako puno dečki mi je reklo da ne bi ušlo u vezu ako je cura lijepa, ali glupa ili bezobrazna. Određene osobine cure mogu snažno privući dečka. Neki dečki vole sarkastične cure, neki cure koje se ne srame pričati o sramotnim stvarima, neki vole mirne cure. Unutrašnjost osobe utječe na to kako ljudi vide njenu vanjštinu. 

Eto, to je to (:

Rujan, 2016.

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now