76) Razgovarajte o svojim problemima

824 65 32
                                    

Već jedno vrijeme mi se svašta mota po glavi, jako puno razmišljam o sebi, fakultetu, budućnosti, uspjehu, neuspjehu, ljubavnom životu, prijateljima, strahovima, sreći, nesreći i tako dalje.

Shvatila sam da puno manje pričam o svojim problemima zato što znam da ću se onda još više fokusirati na to i zato što sam počela voljeti zadržati neke stvari za sebe. 

To je krivo.

Jučer sam skroz neplanirano poslala prijatelju glasovne poruke na WhatsAppu koje su sve skupa trajale 20 minuta i mislim da sam rekla sve što mi je na duši već godinu dana. Glasovne su toliko predivan izum i nadam se da ste svjesni toga. Nitko vas ne prekida u govoru, ali ipak ne morate tri sata pisati.

Bilo je tako oslobađajuće reći što ti je na duši da te netko ne prekida, znati da će te netko saslušati i još k tome dati ti savjete. Ja se dugo nisam osjećala ovako kako sam se danas osjećala. Toliko mi je ovo pomoglo da sam morala napisati ovo.

Tako da, molim vas, ako osjećate potrebu da izbacite stvari koje vas muče, recite nekome. Javite se meni ako treba. Ne isplati se šutjeti kada stvarno može biti bolje nakon razgovora.

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now