59) Kako preboljeti dečka

960 73 17
                                    

Prekrižite ga

Ne postoji vam magična formula. Posjedneš sam sebe, shvatiš da zaslužuješ nekoga tko te voli i izbaciš ga iz svoga života.

Dajte si vremena

U redu je ako vi još uvijek razmišljate o njemu. S vremenom će vam se dogoditi nove stvari u životu, upoznat će te nove ljude i shvatiti neke stvari.

Posvetite se drugim stvarima

Znate ono kada vam se napokon počne rješavati neki problem u životu i tek onda shvatite koliko je to daleko otišlo i koliko je bilo nepotrebno? E, ljubav je nekada takva. Da dođete do te točke, morate se ohladiti, a najbolji način je da počnete raditi druge stvari. Ne znam zašto se mi cure ponašamo kao da je ljubav jedina stvar na svijetu. Ne možete uvijek čekati dečka jer su oni samo povremeno u našim životima. Uvijek možete uživati bez njega. Postoji toliko stvari na svijetu koje vas zanimaju. Radite ono što vas usrećuje. Zvuči kliše, znam.

Fokusirajte se na druge

Ja znam da vi želite baš njega i da vas nije briga što vam prijateljice kažu da možete naći bolje, ali nekada trebate prihvatiti da ljudi dolaze i odlaze. Bolno je, ali kasnije iz boli izađu dobre stvari. Izađite iz svoje čahure i fokusirajte se malo na druge dečke jer on nije jedini. Postat će vam besmisleno što ste razbijale glavu zbog jednoga dečka.

Savjet

Sve dolazi u svoje vrijeme. I oni dečki koji su došli u krivo vrijeme su došli u pravo vrijeme jer su vas morali naučiti. Ima vremena, nisu svi za vas, neke osobe su samo ovdje da vas nauče, a neke će ostati. Važno je da znate da niste polovica. Vi ste svoja osoba, uživajte u slobodi koju imate, ne forsirajte ljubav i stvari će doći na svoje. 

Evo, znam da je ovo većini cura previše bolna situacija da ju samo riješe sa četiri koraka koje sam navela, znam da život ne ide tako i neke stvari se ne mogu stavljati u ovakve okvirene savjete, ali ovo je tu čisto da vas bar mrvicu potakne na bolje i da bar znate kakve stvari vam mogu pomoći, ako želite pomoć x

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now