18) Kako sigurno doći doma po noći

2.8K 177 75
                                    

Kupite suzavac

Dođe 30 kuna (4 eura) i stvarno je mali tako da stane u svaku torbicu. Napravljen je tako da ne možete sami sebe pošpricati. Jedino ako ga okrenete baš prema sebi i stisnete što je naravno glupo haha.

Stavite ključeve među prste

Ako vidite da vam se netko približava uzmite ključeve i postavite ih između prstiju. Ako vas napadne udarite ga time jer će puno jače boljeti.

 Ako vas napadne udarite ga time jer će puno jače boljeti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Izmislite nešto

Ne znam koliko je ovo učinkovito, ali mislim da je meni jednom pomoglo. Ja i prijateljica smo se vračale sa zabave i ja sam bila stvarno pijana. Bile smo na kvartu i do nas je došao muškarac na biciklu i počeo nas zvati doma. Osjećala sam se tako prestrašeno jer nisam bila u stanju braniti se ako možda nešto pokuša. Smislila sam samo neku laž i rekla ne možemo, mama me čeka na prozoru i pokazala na random zgradu koja nije moja. Vrijedi pokušati.

Kada vas netko guti

Ako se možda dogodi ovo, spojite bradu s vratom što više možete i okrenite mu dlanove.

Nemojte ići same doma

Znam da nekada morate, ali uvijek probajte ne ići. Ja sam čula za puno priča o djevojkama koje su išle same doma i koje su otete. Bila sam svjesna da to postoji, ali nekako ne vjeruješ da se može dogoditi tebi. Dogodilo mi se tri puta da su mi muškarci prišli i pozvali me doma kada bi bila s prijateljicom. Da nisam bila s nekim možda bi nešto i pokušali.

Uglavnom, pazite se curke.

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now