60) Kako privući dečka

1.4K 84 3
                                    

Ovo neće biti nastavak o nekim površnim trikovima, nego kako da vam se otvore vrata ozbiljnijem ljubavnom odnosu.

Želite li ustvari dečka?

Toliko cura mašta o slatkim trenucima s dečkom misleći da žele dečka dok ustvari samo žele da ih netko voli. Tako dečko postaje samo sredstvo za ljubav. Važno je da shvatite što je veza. Nema smisla očekivati nešto dok ni ne znate što želite. Ako želite dečka, to ne znači da ste jadne, očajne ili nezavisne. Ljudski je željeti biti s nekim.

Što možete vi dati dečku?

Jeste se ikada pitale što možete dati dečku? Ljubav treba biti obostrana. Toliko sam maštala o dečku i svim tim situacijama o kojima ste vjerovatno vi, ali mislim da sam puno manje o tome na koji način ja njega mogu utješiti kada se loše osjeća, kako ja njega mogu iznenaditi na godišnjicu, što mogu napraviti da se osjeća voljeno. Bilo bi dobro da želite vezu da možete dati ljubav, a ne samo primiti.

"Dečki su kreteni"

Većina cura očekuje da će upoznati dečka iz snova dok konstantno govori da su svi dečki kreteni. Zašto onda želite dečka? Sve mi duboko u sebi znamo da nam dečki mogu dati puno više od stereotipa da su kreteni. I oni su ljudi, imaju osjećaje, žele biti voljeni. Mi cure isto imamo svoje mane. Nemojte očekivati da će te privući super dečka dok je vaše mišljenje da su svi kreteni. Ako želite da vas dečki vole, volite i vi njih.

Promijenite priču

Što zračiš, to privlačiš. Ako želite promijeniti situaciju, promijenite misli. Neke od vas su toliko u tome da nemaju dečka da su propustile puno prilika u ljubavnom životu. Prebacite fokus na to da ste slobodne, otvorene novim mogućnostima, privlačne. Ljudi osjećaju vašu energiju. Ne tražim od vas da lažete sami sebi i forsirate se, ali ako vam negativno mišljenje nije donijelo ništa dobroga u životu, onda promijenite to. To što možda nikada niste imale dečka nije povezano s onim što će biti tako da otpustite prošlost i dopustite da vam dođu ljepše i drugačije stvari.

Zračite ljubav

Ako želite ljubav, budite ljubav. Važno je da znate da vam ne treba ništa iz okoline da budete sretne. Ne treba vam dečko da osjetite ljubav niti da se osjećate voljeno. Opustite se, otpustite, ne brinite i dopustite da vam dođe.

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now