33) Kako lakše naći dečka

2.6K 132 37
                                    

Nemojte se osjećati jadno jer želite dečka. To nije jadno. Jadno je prihvaćati svaku mušku osobu samo jer želite dečka. U ovom nastavku ću navesti neke savjete koji vam možda mogu pomoći da nađete dečka.

1) Otvorite se

Iz iskustva znam da se dečki najbolje upoznaju u društvu, klubovima i tijekom izlazaka. Nemojte se dokazivati ili praviti da ste idealna cura. Dečkima je simpatično kada vide da imate neke nepravilnosti i osjećaju se opuštenije u vašem društvu jer imaju i oni.

2) Prihvatite prosjek

Zaboravite na dečka koji postoji u vašim mislima. Mi cure često idoliziramo slavne dečke (Harry, Justin, Shawn) zbog čega su nam ovi naši gradski dečki jadni. Tako nesvjesno odbijate dobre prilike. Ne kažem da spustite kriterije, ali nemojte križati dečke koji ne izgledaju kao vaš dečko iz snova. Ne moraju izgledati kao vaš dečko iz snova. Mogu s vremenom postati. Dajte priliku onima koji se na prvu čini prosječnima jer kasnije može biti skroz druga priča. Jedan dečko mi se jednom upucavao i odbila sam ga jer mi je bio bez veze. Za godinu dana sam shvatila koliko je predivan, ali je bilo prekasno. Smiješno je koliko drugačije možete nekoga gledati kada ga upoznate.

3) Budite hrabre

Hrabre cure imaju najbolje dečke. Ako vam se netko sviđa, poduzmite nešto. Ne kažem da mu dođete pred vrata i kažete da ga volite. Počnite s malim stvarima kao na primjer običan razgovor, ubacite blagi flert kada bude prilika i nasmijte mu se tu i tamo. Ako zagrize, odlično. Ako ne zagrize, nećete više bez veze trošiti vrijeme. Iskoristite ono što imate, a imate više nego dovoljno.

Eto, to je to (:

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now