83) Moji odgovori na vaša pitanja

930 68 39
                                    

Na upitniku ste mi postavili neka pitanja pa su ovdje moji odgovori.

Najdraža hrana?

Nešto iz Mc'Donalds, kineska hrana i tortilja.

Najdraže piće?

Kava, cappuccino od vanilije i Tangerina.

Do kada planiraš pisati ovaj random?

Do kada ću imati inspiracije.

Imaš li brata/sestru?

Imam brata, 16 godina.

Najdraža pjesma?

Hips Don't Lie, Rhiannon i Wonderall, a trenutno Sultans of Swing.

Najdraža boja?

Svijetlo plava haha.

Najdraža životinja?

Dupin.

Koji mobitel trenutno imaš?

Samsung galaxy A5.

Živiš li u kući ili u stanu?

Stanu.

Tvoje mišljenje o našoj muzici npr i tvoje neke najdraže pjesme naše ili strane btw super ti je priča

Hvala (: Iako znam da ću zvučati nafurano, današnja muzika mi je loša. Još do neke 2014. smo imali dobre pjesme, ali danas je svaka pjesma na MTV-u rađena s istom podlogom. Sve je čista komercijala, samo da se proda i samo da se može na to plesati. Upravo sam shvatila da si napisala "naša muzika" tako da možda misliš na cajke? Što se tiče cajki, volim cajke. Znam da su očajne, sramotne i nekvalitetne, ali kada se napijem u klubu, stvarno volim cajke. Inače najviše volim pop rock. Ne slušam previše hrvatsko, ali su mi Prljavo Kazalište oduvijek bili najbolji hrvatski bend.

Da li imaš neke veće planove za budućnost? Posao, porodica, način življenja i to...

Imati uspješnu novinarsku karijeru, pronaći srodnu dušu, imati dvoje djece i ostvariti se kao osoba.

Imam problem, ne znam da li je ovo u smisli da pitamo o tebi ili tako nešto, ali sam previše očajna i ne znam šta da radim. Postoje dva dečka. Jednog poznajem vise od godinu dana (ajde neka bude Teo) i mi smo se dopisivali skoro godinu dana kada mi je preko svojih frendova priznao da se ja njemu sviđam. Mislila sam da se i on meni sviđa i zabrijali smo, ali dan nakon toga sam već skoro požalila. Rekao mi je da me voli (malo preuranjeno s obzirom da nismo skupa) i da želi nešto vise. On je stvarno dobar dečko, drag i sve ali vise ne osjećam ono šta sam prije umislila. Također imam problema sa vezama jer me to guši. I tu iz vedrog neba dođe jedan dečko (neka on bude Marin) i doslovno smo pricali cilu noc. Bio je stvarno predobar. Jučer sam bila vani i opet sam vidjela Marina s kojim sam opet cijelo vrijeme pričala, a nakon toga smo se razdvojili i ja sam otišla u klub gdje sam srela Tea. Teov prijatelj je bio pijan i on mi je cijelo vrijeme govorio kako je Teo zaljubljen u mene, kako me voli i da bi htio nešto sa mnom i doslvno me tjerao da priznam kako volim Tea. Nakon toga sam otišla doma jer me to bacilo u depru. Slijedeci dan mi se javio Marin i cijeli dan se dopisujemo. Ne znam sada šta da radim, kako da teu kažem da neće biti ništa između nas a da ga povrijedim najmanje šta mogu, a da opet nešto bude s Marinom (iako sumnajm da će biti nešto vise). Stvarno sam očajna da mi netko pomogne u vezi ovoga jer se osjećan kao debil šta moram povrijediti tea. Puno bi mi značilo tvoje mišljenje.

Tebi se sviđao Teo i čim si nešto počela imati s njim, prestao ti se sviđati. Moguće da samo voliš nedostižne dečke pa kada postanu dostižni, dosade ti. Uz to ti je on prerano rekao da te voli što je ogroman turn off tako da te skroz razumijem. U ovim situacijama moraš odabrati hoćeš nekoga povrijediti sada dok još nije postalo previše ozbiljno ili kasnije kada postane ozbilnjije. Znači moraš ga sada odbiti. A što se tiče Marina, pošto nisi sigurna hoće li nečega biti među vama, nemoj ovisiti o njemu, ali se možeš potruditi oko njega ako ti se sviđa (:

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now