94) Poruka za 100K pregleda

615 74 19
                                    

Pregledi, čitatelji i popularnost rastu sporo tako da nikada nisi šokiran sa sljedećim brojem jer je samo za jedan veći, ali onda vidiš da ti knjiga ima 100K pregleda.

Wow.

Krajem srednje sam osjetila potrebu pisati o svemu. Morala sam iznijeti svoje misli na papir kako bi mi sve više imalo smisla. Počela sam pisati dnevnik na svom laptopu, ali tamo me nitko nije slušao. Onda sam počela razmišljati o random knjizi, ali sam htjela nešto sa svrhom. Tako sam u rujnu 2016. napisala naslov "Savjeti za cure", stavila sliku ove zamišljene cure koja mi se baš svidjela, objavila prvi nastavak na temu za koju sam znala da će zainteresirati cure i uz kratki komentar na kraju "Vjerojatno nitko ovo neće čitati tako da ću brzo obrisati", a sada knjiga ima 100K pregleda.

Hvala. Posebno hvala curama koje su mi se javile s porukom da im je ova random knjiga pomogla. Nakon toga mi je srca kao avion.

Znam kako je biti tinejđer. Kada ti je sve u glavi ogromno, kada se osjećaš mentalno nestabilno, kada prvi put osjetiš kako je to biti depresivan, kada se ne znaš nositi sa tim, kada shvatiš što je anksioznost, kada si nezadovoljan svojim izgledom, kada se želiš uklopiti u društvo, kada patiš za dečkom, kada ti je preko glave škole.

Zato sam vam kroz ovu random knjigu htjela pokazati da niste same, da postoji rješenje za svaki problem i da uvijek dođu bolji dani.

Eto, hvala vam za 100K pregleda.

Savjeti za djevojkeWhere stories live. Discover now