Dankwoord

1.3K 39 36
                                    

Lees please zo ook volgend hoofdstuk!!

Okay, dus sweet creature is nu helaas afgelopen :(. Ik heb er ongeveer een jaar over gedaan en als je dit nu leest (en dus alles gelezen hebt) heb je dus 365 A4-tjes gelezen, wat gelijk staat aan 730 boekbladzijden, haha!

Super bedankt voor het lezen, het betekent echt veel voor me dat dit gewoon gelezen wordt, want ik houd ontzettend veel van schrijven en wilde dus hierop mijn eigen boek maken, wat me te gaaf voor woorden leek! En ik ben echt blij dat ik het niet alleen voor mezelf heb hoeven houden, maar dat ik het ook met anderen (zoals jij) heb kunnen delen. Dat het gelezen werd, is voor mij ook oprecht de motivatie geweest om door te blijven schrijven en om niet alleen dit boek af te maken, maar ook echt door te gaan met een nieuw boek. Daar kan ik nooit genoeg dankje voor zeggen, want ik ben ontzettend blij met elke lezer of elke stem of elke reactie die erbij kwam. Ik lees alle reacties (wat me zonder grap echt emotioneel kan maken of wat me er echt om kan laten lachen of gewoon glimlachen) en dat is ook wat me enthousiast maakt voor het plaatsen van een nieuw hoofdstuk.

Ik dank echt iedereen ontzettend erg en heeeel graag hoop ik jullie te zien in mijn volgende boek :).

Ik ga namelijk een TWEEDE BOEK schrijven! Het is een Larry boek. Ik ben hier erg enthousiast over en ik hoop echt dat jullie heel misschien dit boek een kans geven :)). Lijkt mij in ieder geval heel leuk om je daar ook te zien!

Meer informatie voor het tweede boek (number 12.) staat op de volgende "bladzijde" !!!

Sweet Creature (l.s.)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu