-H25-

2.8K 50 57
                                    

P.O.V. Louis Tomlinson

Ik steek de sleutel in het sleutelgat en open de deur, waarop ik snel de trap op ren. Zodra ik de deur open met een grote lach op mijn gezicht, zie ik Zayn aan de tafel zitten. Hij kijkt direct om en lacht breed. "Louis!" Roept hij en geeft me een grote knuffel. "Zayn!" Zeg ik enthousiast en klop een paar keer op zijn rug. Hij laat me los en geeft ook Harry een knuffel. "Harry!" Zegt hij vrolijk, waardoor ik moet lachen. "Ik wil verhalen!" Gilt Zayn enthousiast en gooit de deur dicht. Lachend neem ik plaats aan de tafel. "Voordat we beginnen... Je gezicht?" Zegt Zayn voorzichtig. "Ik ben geslagen door iemand die niet tegen Gays kan, maar lekker belangrijk, de leuke verhalen!" Zayn knikt en laat weer een lach op zijn gezicht zien. Gelukkig doet hij er niet moeilijk over. Het is al om al al gebeurd en niets is meer terug te draaien. Het is wat het is.

Ik heb Zayn alles over Londen vertelt en hij is hier erg enthousiast over. Hij luistert aandachtig naar alles wat ik zeg en ik laat hem ondertussen alle foto's zien die we gemaakt hebben. "Deze foto zag ik op Harry's instagram!" Zegt Zayn. Ik lach nog na als ik denk aan het moment van de foto. "Oh en Zayn, ik heb het Lottie verteld, ze was blij voor ons." Zayn kijkt me glimlachend aan. "Ik ben blij voor je Lou." Ik knik glimlachend mijn hoofd. Ik ben inderdaad blij dat mijn zusje het nu weet. Ik kan nu helemaal eerlijk tegen haar zijn, zonder geheimen voor haar te houden. Een telefoon gaat af en Harry graait vervolgens wat onhandig zijn telefoon uit zijn broekzak. Een grote lach verschijnt op zijn gezicht en vrolijk staat hij op. "Ik moet deze even opnemen, sorry', zegt hij. Ik kijk hem verbaasd aan, terwijl hij even van de tafel opstaat en naar de andere kant van de kamer loopt. Wie zal hem bellen wie hem zo vrolijk maakt? Het maakt me enigszins nerveus, want zal hij ook zo kijken als ik hem bel? Ik houd mijn blik op Harry gefocust als ik zie dat hij de telefoon opneemt. "Hi mam!" Zegt Harry vrolijk. Glimlachend kijk ik weg van Harry en Zayn en ik blijven stil, zodat Harry rustig kan praten met zijn moeder. "Alles gaat geweldig, met jou?" Vraagt Harry. Vervolgens lacht hij. "Waarom het zo geweldig gaat?" Hij richt zijn blik op mij en geeft me een knipoog, wat mij laat blozen. "I'm in love', fluistert Harry, bijna alsof het een geheim is—wat mij nog sterker laat blozen en ik zie hoe Harry zijn onderlip tussen zijn tanden heeft geklemd. Vervolgens glimlacht hij. "Louis', zegt hij nog met een lach op zijn gezicht. "Ja, hij is echt geweldig." Hij beweegt wat speels met zijn voeten, terwijl hij zijn blik op de grond heeft gericht met roze gekleurde wangen. "Ja, lijkt me leuk! Ik mis je mam. Mij lijkt het echt een top idee', zegt Harry vrolijk. "Ja, ik zal het vragen! Is goed. Doei!" Hij drukt zijn telefoon uit en loopt weer terug naar Zayn en ik. "Was mijn baas', zegt Harry serieus, waardoor Zayn en ik moeten lachen. "Louis, mijn moeder zou je graag willen ontmoeten', zegt Harry voorzichtig, waarop ik moet glimlachen. "Ik zou haar ook graag willen ontmoeten. Ze lijkt me aardig." Harry glimlacht naar me en we houden onze blik vast op elkaar. "Weet je wat duifjes, ik ga even boodschappen doen, aangezien we bijna niks meer in huis hebben', zegt Zayn en staat op. Ik lach en kijk Zayn aan. "Duifjes', herhaal ik lachend. "Tortelduifjes', lacht Zayn en pakt twee tassen uit de kast. "Ik ben zo terug." Harry en ik blijven lachend achter.

"Zullen we een spel doen?" Vraagt Harry. Ik knik enthousiast. "Ik houd van bordspellen." Harry staat op en loopt naar de bank. Zodra ik op wil staan, voel ik een steek in mijn rug. Met mijn handen steun ik op de tafel om mezelf overeind te houden—waardoor Harry me een bezorgde blik geeft. "Gaat het?" Ik knik. "Heb je rugpijn?" Ik haal mijn schouders op. "Beetje." "Zal ik je masseren?" Ik kijk hem verbaasd aan, maar zie zijn gezicht serieus staan. "Ik kan echt masseren hoor', lacht hij dan. Ik lach licht mee. "Het hoeft niet, het gaat prima." "Dus je gelooft niet dat ik kan masseren?" "Nee dat ze-" Begin ik, maar ik word onderbroken door Harry. "Ik kan echt goed masseren, waarom twijfel je aan me?" Ik schrik ervan. "Haz, ik twijfel niet aan je ma-" "Ik ben de beste masseur, maar die loop je nu mis. Je zult er nooit achter komen hoe goed ik ben..." Harry kijkt me overdreven verdrietig aan en trekt een pruillip, wat mij laat realiseren dat hij aan het dollen is. Ik probeer mijn lach ik te houden. "Jammer, Louis. Ik ben teleurgesteld', zegt hij en draait zich om en loopt naar de bank. "Okay, ik wil wel de massage kunsten meemaken van de beste masseur', zeg ik dan om hem tevreden te stellen. Harry draait zich om en ik zie een brede grijnzende lach op zijn gezicht. "Okay dan, als je het zo graag wil." Lachend rol ik mijn ogen.

Sweet Creature (l.s.)Where stories live. Discover now