Chapter Thirty-Six

1.7K 69 14
                                    

🌸Puck🌸

Als ik de volgende ochtend wakker word van het felle zonlicht dat in mijn gezicht schijnt zucht ik genietend voor ik langzaam mijn ogen open. Niall zijn arm ligt nog steeds rond mijn middel, zijn greep is wat verslapt. Voorzichtig haal ik zijn arm rond mijn middel weg en stap uit het bed. Niall mompelt wat onverstaanbaars voor hij het dekbed met beiden handen vast neemt om toch iets vast te hebben. Ik glimlach lichtjes voor ik me omdraai naar mijn koffer waar ik een zwarte skinny jeans uit haal met een naveltruitje. Ik kleed me om en trek hielsokjes over mijn voeten voor ik in mijn zwarte Adidas superstars stap en de veters strik.

Zachtjes sluip ik de slaapkamer uit richting de badkamer waar ik mezelf in de spiegel bekijk. Mijn donkerblonde lokken vlecht ik in, in twee vlechten en hang ze over mijn schouders. Mijn make-up houd ik basic voor vandaag, ik ben tevreden met een laagje mascara. Op mijn gemakje loop ik de badkamer uit voor ik de trap af ren zonder al te veel geluid te maken. Ik trek Niall zijn zwarte cap over mijn hoofd die hij op had op het vliegveld voor ik uit mijn portemonnee mijn sleutels en wat geld pak. In de keuken schrijf ik op het lege whiteboard dat ik naar het koffiezaakje op de hoek ben voor ik daadwerkelijk het huis verlaat.

Bij het koffiezaakje op de hoek is het nog rustig, en eerlijk gezegd heb ik ook geen idee hoe laat dat het is. Zonder me daar druk over te maken bestel ik twee keer een Wiener Melange met twee koffiebroodjes. Voor Maura bestel ik thee en een broodje, als ik alles heb afgerekend en heb gekregen loop ik terug naar huis, met een hand maak ik de voordeur open terwijl ik met mijn andere hand probeer om niks te laten vallen. Als dat goed gelukt is loop ik de huiskamer in nadat ik de deur zachtjes met mijn voet heb dichtgedaan. Aan de eetkamer tafel zit Maura te bellen, ik glimlach naar haar en zet alles op tafel, voor ik de cap van mijn hoofd af haal. Als ik me omdraai om hem weg te gaan leggen bots ik vol tegen Niall zijn borstkas aan.

"Goodmorning, Babykitten," ik kijk naar hem op terwijl mijn wangen langzaam roze kleuren. Ik mompel wat terug en loop gehaast langs hem af, ik hoor hem achter me aankomen als ik de trap op loop nadat ik de cap van hem terug op zijn plaats heb gelegd. Boven pak ik mijn telefoon van het nachtkastje en stop hem in mijn kontzak. Wanneer ik omdraai zie ik Niall glimlachend tegen het kozijn aanleunen. Ik glimlach lichtjes naar hem voor hij naar me toe komt gelopen en zijn voorhoofd zachtjes tegen dat van mij legt, ik sla mijn ogen verlegen neer. "Babykitten," fluistert hij waardoor ik naar hem kijk, een trots fonkeling is in zijn helderblauwe ogen te zien. Zachtjes en teder geeft hij me een kus op mijn lippen.

Vervolgens pakt hij mijn hand vast om me zo mee naar beneden te nemen waar we Maura nog steeds bellend aan de eettafel treffen. Niall geeft me een beker koffie en een broodje voor hij het voor zichzelf pakt en weer terug naar boven loopt. Ik volg hem maar gewoon en ga naast hem op zijn bed zitten. In stilte eten we ons ontbijt op voor ik mompelend tegen hem aan val. Beschermend slaat hij zijn armen om me heen en laat zichzelf en mij naar achter vallen. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en luister naar zijn rustgevende hartkloppingen terwijl ik langzaam mijn ogen sluit en geniet van Niall die door mijn haar kriebelt. ''Mmhh, baby?'' ik murmel wat als teken dat hij verder moet praten. ''Film dag?'' vraagt hij fluisterend. Ik mompel instemmend, als ik zijn buikspieren aanvoelspannen op het moment dat hij omhoog komt duw ik hem terug.

''Ik lig zo lekker,'' fluister ik waarop hij zachtjes lacht. ''Je mag zo terug liggen,'' fluistert hij, ik haal mijn hoofd van zijn borstkas en ga gewoon op het matras liggen met mijn handen onder mijn hoofd gevouwen. Niall pakt zijn laptop uit zijn rugzak en komt weer naast me op zijn eenpersoonsbedje liggen. ''Kussentjes zouden gezelliger zijn,'' mompel ik als ik zijn kamer nog een keer bestudeer. Hij lacht alleen terwijl hij zijn laptop aanzet, die hij vervolgens op zijn benen zet. Ik ga weer met mijn hoofd op zijn borstkas liggen en zucht genietend. ''Welke film wil je zien?'' fluistert hij vragend. ''Wat wil jij zien?'' fluister ik terug terwijl ik mijn hoofd naar hem toe kantel en gewoon op zijn borstkas blijf liggen. ''Maakt me niks uit baby, zo lang jij er maar van geniet,'' ik glimlach verlegen naar hem en richt me weer op de laptop als mijn wangen roze beginnen te kleuren.

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now