Chapter Seventy-Nine

943 71 6
                                    

🌸Puck🌸

Ik kon het niet maken om terug te gaan naar huize Horan, want ik had gezopen. En veel. Ook moest ik niet vergeten dat ik stoned was, werkelijk waar ik was slecht bezig. "Kom nou," lacht Romy die me nog een drankje geeft. Ik drink het in een keer leeg voordat ik het plastic bekertje tegen de grond gooi. "Laten we gaan," roept ze vervolgens, ik knik instemmend en loop wankelend achter haar aan naar buiten. "Ik denk niet dat je zo terug kunt gaan," "Zou je denken," grinnik ik. "Slaap maar bij mij," wankelend lopen we naar haar appartementje.

"Ik kom die trap nooit levend op," lacht ze luidruchtig. "Sshhtt idioot het is zes uur in de ochtend," "En dan?" Ze trekt zichzelf omhoog aan de trapleuning terwijl ik naar boven loop en mezelf staande houd aan de koude muur. "Ik slaap op de bank," roept ze. "Ik in jou bed," ze knikt goedkeurend en probeert de deur open te krijgen. "Geef hier," ik trek de sleutel uit haar hand en maak de voordeur open. "Hoe kun jij zo nuchter zijn?" "Ik ben niet nuchter," grinnik ik terwijl ik haar naar binnen duw. Ik sluit de voordeur, voor mijn gevoel, zachtjes.

"Je bent nuchter man, je verdiend nog wel een biertje," ze trekt de koelkast open waar ze twee flesjes bier uit haalt. Ik krijg een flesje in mijn hand geduwd. "Ik kan beter tegen alchohol, dat wil niet zeggen dat ik nu nuchter ben Room," ik zet het volle flesje opzij. "Drink op," zeurt ze, met mijn stomme dronken kop drink ik het flesje leeg. "Als je morgen wakker word, zo rond zes uur in de avond. Dan ben ik al bij Niall," ze knikt. "Ik pak de bank," ze knikt opnieuw en loopt naar haar slaapkamer. "Babe, slaap lekker!" Roept ze. "Jij ook," ik sluit de tussendeur en plof op de bank waarna ik al snel in slaap val.

Om tien uur word ik wakker gebeld door Niall die vraagt waar ik ben. Ik wrijf in mijn ogen en kreun vanwege de kater. Ik vertel hem dat ik er over een paar uur ben voordat ik ophang en opnieuw in slaap val. Rond een uur word ik opnieuw wakker en besluit naar Niall te gaan. Ik neem de moeite niet eens om mijn eigen kleren aan te doen, ik schrijf een briefje voor Romy waarin staat dat ik alles later nog wel kom halen en vertrek naar Niall. Met mijn zonnebril op loop ik door de straten, ik stink naar alcohol en shit waardoor ik gisteren stoned ben geworden.

Onderweg app ik Niall dat ik er aankom, waarop hij antwoord dat het tijd werd. Als ik er ben staat hij buiten te wachten, hij leunt tegen de muur met zijn zonnebril op waardoor ik zijn emotie of gedrag niet kan pijlen. Hij wil me een kus geven maar die ontwijk ik en loop langs hem af naar binnen. "Hey meisje, hoe was het?" Ik zet mijn zonnebril op het puntje van mijn neus zodat Bobby mijn reactie kan pijlen. "Zet dat ding maar weer op," lacht hij. Ik zet de zonnebril weer goed op terwijl ik mijn wangen opblaas en de lucht er weer uit laat lopen. "Princess, zet je zonnebril af," op de een of andere manier weet ik dat hij me door heeft. "Nee, ik ga buiten zitten," mijn stem klinkt nog schor en hees.

"Ga maar douche Puckje," ik glimlach dankbaar naar Bobby die me verteld waar de badkamer is. Snel loop ik langs Niall af naar boven. Ik hoor dat hij me volgt waardoor ik weet dat ik in de problemen zit. "Puck zet je zonnebril af," ik schud mijn hoofd. "Zet af dat ding," zijn toon is waarschuwend. Weer schud ik mijn hoofd. "Als je slim bent zet je die zonnebril af, voordat ik hem zelf weg haal," ik hurk neer op de grond zodat ik bij mijn tas kan en zet de zonnebril af met mijn blik op de grond. Mijn haren vallen langs mijn gezicht als een soort gordijn.

"Kijk me eens aan," "Dat wil je niet," antwoord ik en trek een zwarte jogging broek uit mijn rugzak met een zwart Adidas t-shirt. "Toch wel," "Okay, maar bespaar je stem goed?" Hij zucht. "Zo erg kan het, Holy shit," ik kijk hem aan midden in zijn zin waardoor hij zichzelf onderbreekt. "Ik wil niet weten hoe dat je er gisteren uit zag," zucht hij. "Houd het op vanochtend," hij haalt zijn handen over zijn gezicht. "Ga douche, alsjeblieft," ik sta op van de grond en geef hem een schouder klopje. "Je meurt, Jesus wat heb jij op?" "Daar gaan we het dus niet over hebben," ik loop de badkamer binnen en draai de deur op slot.

"Heb je gerookt?!" Ik haal de deur weer van het slot. "Nee," hij sluit de deur achter zich. "Geblowd?" Ik haal een hand door mijn haren. "Eh, daar wil je geen antwoord op," ik zet de kraan aan en sluit het douche gordijn nadat ik me heb omgekleed en onder de douche ben gaan staan. "Je hebt geblowd?!" Schreeuwt hij. "Ja," mompel ik en was mijn haren met Niall zijn shampoo. "Je bent gestoord!" "Het spijt me," "Daar heb ik niks aan," zijn stem is alleen nog maar luider. "Niall schreeuw niet zo naar me," brom ik terwijl ik mijn haren uitspoel. "Maar, oh my god," kreunt hij geïrriteerd.

"Je wil dat ik niet naar je schreeuw, maar meid ik kan niet anders," ondanks dat hij zo boos is geeft hij me wel een handdoek. "Noem me geen meid, dat doe je maar tegen iemand anders," ik droog me af en kleed me aan, Niall volgt iedere beweging nauwkeurig met zijn ogen wat me irriteert. "Kijk niet zo, je bent boos dus schreeuw naar me in plaats van de je me aanstaart," bijt ik hem toe terwijl ik mijn haren afdroog. "Hoe kan ik niet naar je kijken?" Zijn stem is zachter. "Doe normaal. Eerst snauw je me af en daarna ga je liefkozend doen," ik vlecht mijn haar in terwijl ik hem strak aan blijf kijken in de spiegel.

"Luister, ik ben boos op je en je moet mijn vertrouwen winnen in dat gebied. Dus dat ik je alleen naar een club laat gaan, maar dat betekend niet dat ik niet naar je mag kijken. Je bent mijn vriendin, en je hebt gelijk ik had je geen meid mogen noemen," ik maak een zwart elastiekje vast in mijn haar. "Het spijt me goed?" Hij knikt. "Het is al goed. Wil je het nooit meer doen?" Ik knik. "Gimme Kiss," "Nee," "Wat nee, geef me een kus," ik schud mijn hoofd. "Ik heb mijn tanden nog niet gepoetst," hij haalt zijn schouders op en geeft me een kus. "Poets toch je tanden maar," ik glimlach en poets mijn tanden terwijl hij geconcentreerd blijft kijken.

"Vraagje," ik knik en spuug mijn tandpasta uit. "Vind je het erg om vanavond met m'n pa thuis te zitten? Ik ga uit met wat vrienden," "Ga je gang," glimlach ik. "Je vind het geen probleem?" Ik schud mijn hoofd. "Tuurlijk niet, ik deed hetzelfde," "Ik hou van je," ik knik. "Ja ja," hij grinnikt en kust mijn voorhoofd. "Maar, ik hou ook van jou,"

Carpe Diem {N.H}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang