Chapter Ninty-Eight

923 55 25
                                    

🌸Puck🌸

''Wake-up Babygirl,'' ik murmel wat en draai me om zodat ik met mijn gezicht in het kussen lig. Ik hoor Niall zachtjes lachen. ''Wake-up baby,'' ik grom en open mijn ogen langzaam. ''Goodmorning Baby,'' ik mompel hetzelfde terug voordat ik mijn ogen weer sluit. ''Wakker blijven babe, we gaan ontbijten,'' ik open mijn ogen opnieuw en knipper een paar keer tegen het felle zonlicht. "Kom je eruit?" Ik knik en sla de dekens van mijn lichaam voordat ik mijn benen over de rand sla. Zuchtend kom ik uit het bed en bekijk mezelf in de grote spiegel.

"Ik ga sporten," Niall kijkt me fronsend aan. "Omdat?" Ik doe mijn t-shirt een stukje omhoog. "Zie je dit?" Hij kijkt me moeilijk aan. "Ik zie niks. Je hoeft helemaal niet te sporten babygirl," "Hm, erg leuk. Ik ga naar Floor, vragen of ze meegaat," ik laat het t-shirt los en loop de hotelkamer uit naar de kamer van Floor waar ik op de deur klop. Harry doet open en kijkt me lachend aan. "Wat?" "Je ziet er weer geweldig uit Love," ik bekijk mezelf en haal mijn schouders op. "Mag het? Ik ben net wakker," ik geef hem een kus op zijn wang voordat ik naar binnen loop.

"Floor, ga je mee sporten?" Ze komt de badkamer uit in haar sportkleding. "Ik dacht dat je het nooit zou vragen. Wat zit er in mijn haar trouwens?" Ik grinnik. "Kraaltjes," glimlach ik voordat ik omdraai en terug naar mijn eigen hotelkamer loop. "Hey Prince," hij kijkt om en glimlacht. "Hey Princess," ik glimlach en pak mijn yogabroek uit de kast samen met mijn CK sportbh. In de badkamer kleed ik me om en maak een hoge staart in mijn haren. "Puckje," "Kom er aan," ik huppel de badkamer uit en trek mijn Nike Airmax aan. "Lekker kontje," grinnikt Floor. "Dank je," lach ik.

"Meiden," zucht Niall voordat hij me aankijkt. "Damn," mompelt hij. Ik lach en pak mijn telefoon voordat ik Floor de hotelkamer uit duw. Als ik de deur achter me dicht wil trekken sluiten Niall zijn vingers zich rond mijn pols en trekt me naar binnen. Ik begin te lachen net zoals Floor. "Andere broek dame," Niall kijkt me doordringend aan. "Maar deze zit zo lekker," zeur ik. "En staat je veel te goed," ik pruil. "Nee, andere broek," ik kreun geïrriteerd. "Best," ik loop naar de kast en pak een bordeauxrode joggingbroek.

"Deze beter?" Vraag ik als ik hem heb omgewisseld voor mijn yogabroek. Niall knikt goedkeurend. Ik geef hem een kus voordat ik de hotelkamer verlaat. "Deze staat je ook prima," glimlacht Floor. "Maar die andere zit lekkerder," grinnik ik terwijl we de trap af rennen. "Trouwens, moeten we niet eerst ontbijten?" Ik schud mijn hoofd en loop naar de sporthal. We sporten twee uur lang voluit waardoor we bekaf zijn als we de jongens zoeken. "Hey babe," ik draai me tegelijk om met Floor. "Heb je jou weer," zucht ik als het Caine is. Ik draai terug om en loop naar het zwembad. Mijn instinkt verteld me dat ze daar zijn.

"Hey dames," ik glimlach naar Liam die we als eerst tegen komen. "Hey Li," "Goed gesport zie ik," we knikken beiden. "Heb je Niall gezien?" Liam wijst naar een groepje met mensen waar Niall tussen zit. Er zit een meisje heel de tijd naar hem te kijken, ze zit bijna bij hem op schoot en het lijkt hem niet eens iets te doen. "Hij heeft je pasje zeker?" Floor haalt me uit mijn gedachten. "Ja," mompel ik terwijl ik blijf staren. Als het meisje op zijn schoot zit heb ik er genoeg van. "Horan!" Hij schrikt van mijn stem, zijn hoofd schiet mijn kant op. "Pasje. Nu," ik loop om het zwembad heen, met Floor naast me als verdediger. "Dit is,-" "Ik wil het niet horen," onderbreek ik hem.

"Pasje," hij vist het pasje uit zijn zak en geeft hem, het meisje kijkt me grijnzend aan terwijl ze nog steeds op zijn schoot zit. "En jij bent?" Vraag ik suikerzoet, waardoor Niall me smekend aankijkt. "Precious," ik kan mijn lach niet meer inhouden. "Aangenaam Precious," ik geef haar een schouderklopje. Floor, die naast me staat, kan haar lach ook niet meer inhouden. "Wat wil je van hem?" Vraagt ze glimlachend. "Helemaal niks," ik kan over de streep gaan bij Niall door Caine te roepen, maar ik kies om volwassen te doen en loop weg. "I'm only friendly!" Roept Niall me achterna. "Friendly my Ass!" Roep ik terug voordat ik het hotel in stamp.

In de hotelkamer gooi ik de deur achter me dicht en zoek mijn kleding uit voordat ik onder de douch stap. Binnen tien minuten ben ik klaar met douche. Ik droog me af en maak me verder klaar voordat ik terug naar beneden loop. Bij de bar bestel ik een cocktail die ik in een keer achter over giet. "Hoeveel procent is dit?" Vraag ik als ik de alcohol voel branden. "Zestig," ik knik en wankel naar Niall toe. Ik gooi het pasje tegen zijn hoofd aan voordat ik terug wankel naar Harry. "Hey Love," ik glimlach naar hem. "Hey Hazza," ik ga bij hem op schoot zitten en kijk voor me uit.

"Love, kijk me eens aan," ik kijk over mijn schouder naar Harry. "Wat is er?" Ik zucht en haal mijn schouders op. "Zie je dat groepje aan de andere kant van het zwembad?" "Ja, wat is daar mee?" Ik mompel. "Heb je je nog niet afgevraagd waar Niall is?" "Ik ging er van uit op jullie kamer maar nu ik het zo hoor. Waar zit hij?" Ik wijs naar Niall en Precious. "Ik doe hem nog iets," Harry zet me op mijn voeten en loopt in een hoog tempo om het zwembad heen naar Niall. Ik hoor hem hier schreeuwen maar kan zijn exacte woorden niet verstaan. Na vijf minuten heeft Harry Niall omhoog getrokken en duwt hem zachtjes.

Niall schreeuwt naar hem terug terwijl Precious me vermakelijk aankijkt. Ik begin er genoeg van te krijgen en loop naar haar toe, zonder er over na te denken geef ik haar een bitchklap. Ik hoor Harry en Niall naar adem happen. Precious blijft me vermakelijk aankijken terwijl ze over haar wang wrijft. "Het werd tijd," glimlacht ze. "Wie dafuq ben je en wat heb ik jou misdaan?" Ze kijkt me onderzoekend aan. "Paris, je beste vriend uit groep drie. Hij had een zusje," vat ze kort samen waardoor ik weet wie ze is. "Oh jij bent die trut," zucht ik. "Aangenaam kennis te maken Amalia," ik haal mijn schouders op. "Eens gelijk,"

"Dus je noemt jezelf Puck?" Ik knik. "Altijd al zo geweest. Dat Paris me nou Amalia noemde kan ik ook niks aan doen," ze lacht schamper. "Zijn we klaar?" Ze glimlacht. "Bijna," ze trekt Niall naar zich toe en drukt haar lippen op die van hem. Ik zie het gebeuren maar kan het niet beseffen. Het enige wat ik meekrijg is dat ik op mijn knieën zak en begin met huilen. Ik schreeuw van alles maar hoor de woorden niet. "Baby. Rustig ademen," Niall zijn stem klinkt ver weg. "Puck, hoor je me?" Hij knipt in zijn vingers, mijn beeld is een en al waas. "Puck. Concentreer je op mijn ademhaling," het lukt me niet. "Concentreer je op mijn hartslag," mijn hand word verplaats naar zijn borstkas.

"Puckje, word eens rustig," als ik uiteindelijk begin te hoesten en mijn ogen dichtknijp begint het geluid terug te komen. "Goed zo baby," ik open mijn ogen en kijk Niall donker aan. "Ga weg," sis ik. Mijn stem klinkt hees. "Princess," "Stop. Ga weg. Laat me met rust," bijt ik hem toe. Ik trek mijn hand weg en doe de ring uit die ik voor hem in het gras gooi. "Laat me met rust," herhaal ik. "Babygirl dit kun je niet doen," Niall houd me tegen door me om te draaien. Ik sta op twee centimeter afstand van hem.

"Ik houd van je," smeekt hij. "Ik hou van je, ik hou zo veel van je," mompelt hij en pakt mijn hand. Hij schuift de ring terug om mijn vinger. "Ik hou alleen van jou. Het spijt me. Hoe moet ik het goed maken?" "Laat zien dat je van me houd," mompel ik. Hij tilt me op en sla mijn benen om zijn middel. Hij bromt. In de hotelkamer zet hij me klem tussen de muur en zichzelf. "Je hebt spijt van je woorden morgen," sist hij hees en kust me hongerig. "Ik zorg er voor dat je bij iedere stap er aan herinnerd word dat ik van je houd," mompelt hij met zijn lippen tegen de huid in mijn nek. "Ik houd van je. Alleen van jou," sist hij.

"Morgen zet je geen stap meer zonder dat je weet dat je bij mij hoort," ik brom als hij zachtjes in mijn kont knijpt. "Flik me het nooit meer Horan," sis ik en geef hem een zachte duw tegen zijn borstkas. "Flik het me nooit meer om die ring van je vinger af te halen," sist hij terug. "Hm, ik hou van je," brom ik. "Ik hou meer van jou,"

~~~~~
Hey liefies,

Nog twee hoofdstukken en dan is het gedaan met Carpe Diem. Tot die tijd, geniet van de aankomende hoofdstukken.

Liefs, kus

Carpe Diem {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu