Chapter Ninty-Six

1K 56 12
                                    

🌸Puck🌸

"Kleed je maar om in je bikini," mompelt Niall als ik bezig ben met kleren uitzoeken. "Kom je nu mee, nu moet ik heel mijn outfit weer aanpassen," zucht ik. Hij lacht alleen maar, ik steek mijn tong naar hem uit waarvoor ik een grote glimlach terug krijg. "Draag je zwarte bikini," ik haal hem uit de kast samen met een blauw kort broekje en een witte kroptop. "Schijnt dat niet door?" Ik grinnik. "Dus?" Ik draai me om naar Niall die me moeilijk aankijkt. "Roze dan?" Hij knikt. Ik wissel het shirt van Louis om voor mijn bikini en kleding.

"Hoe wil jij gaan zwemmen?" Niall kijkt me schouderophalend aan. "Ik ga wel gewoon in de zon zitten," ik knik en trek mijn gympen aan. "Klaar voor?" Ik knik nogmaals en loop vrolijk achter Niall aan naar het zwembad. "Je gaat me niet vertellen dat je geen kater hebt," ik kijk Joyce lachend aan. "Nee, ik heb geen kater," "Fuck You bitch," lachend ga ik naast Niall zitten. Floor en Louis zijn aan het stoeien in het water. "Ga maar," ik kijk Niall vragend aan. "Het water in, met Harry of zo," ik haal mijn schouders op en leun tegen zijn borstkas aan.

"Ik zit hier wel goed met jou," mompel ik als hij zijn arm om mijn middel slaat. Zachtjes zet hij zijn lopen op mijn voorhoofd. "Ik hou van je," glimlach ik als ik hem aankijk. "Ik hou meer van jou," ik geef hem een klein kusje op mijn lippen. "Kleine, ga je mee het water in?" Liam kijkt me vragend aan. "Ja," antwoord Niall voor me. Ik sta op en spring in Liam zijn rug. Ik ben blij met het sportbroekje die ik over mijn bikinibroekje heb aangedaan. Bij het water springt Liam er in terwijl ik nog op zijn rug zit. Lachend zwem ik een rondje en leun op de kant. Als ik word opgetild en krullen zie weet ik dat ik in Harry zijn nek zit.

"Daar ga je Puckje," ik kijk voor me waar Floor in Louis zijn nek zit. Liam is scheidsrechter en we proberen elkaar om te duwen. Floor en Louis winnen uiteindelijk met twee tegen een. "Wie gaat er mee voetballen?" Een jongen van een andere vriendenclub, die we hebben leren kennen vannacht, kijkt ons vragend aan. "Ik," roep ik in enthousiast. "Ja, Tuurlijk," lacht hij sarcastisch. Liam maakt een uitdagend geluidje en Niall kijkt me grijnzend aan. "Inderdaad," brom ik en laat mezelf uit Harry zijn nek vallen. Ik zwem naar Louis toe en pak hem bij zijn oren. "Jij doet ook mee," ik sleur hem mee naar de kant en klim er uit.

Met het elastiekje dat rond mijn pols zit maak ik een knotje in mijn haar. "Moet je geen versteviging aan," lacht een andere gast. "Zoals je wil," ik stampvoet naar Niall die het pasje al naar me uitreikt. Ik trek het uit zijn hand en ren naar de kamer waar ik een zwarte Calvin Klein sport bh aan doe voordat ik terug naar het zwembad loop. "Succes babygirl," glimlach Niall. "Je houd me niet tegen?" Hij schud zijn hoofd. "Laat ze zien wat je kunt," hij tikt speels tegen mijn kont aan. Lachend ren ik naar Louis toe die me een lintje geeft. "Ken je de regels?" Ik kijk hem schaapachtig aan. "Zo moeilijk kan het niet zijn toch?" Antwoord ik met een domme blik in mijn ogen.

Alle regels worden nog een keer uitgelegd. Ondertussen kijk ik verveeld naar Niall, Harry en Liam die langs de kant zitten. "Kunnen we beginnen stelletje bejaarden?" Ik trap de voetbal tussen iemand zijn voeten uit en loop op mijn gemakje naar het juiste doel terwijl ik wat trucks uitvoer. "Links achter," schreeuwt Louis. Ik kijk over mijn schouder. Ik maak een sliding over het gras zodat ik de voetbal bij kan houden en trap hem in het doel. "Wacht," ik kijk met een scheef gezicht naar de persoon die het spel stop legt. "Ik ken jou," ik frons. "Heb jij niet gevoetbald bij Liverpool?" Ik knik. "Lang geleden," Niall kijkt me vragend aan. "Ik was vijftien," leg ik uit.

"Je bloed," mompelt Louis. Ik kijk naar mijn been. "Ga je niet dood van," ik pak de voetbal weer af en schiet hem van tien meter afstand recht het doel in. "Puck Lancaster," "Klopt," grinnik ik en houd de bal een paar keer hoog terwijl ik als een idioot vrolijk ik mijn vingers knip. "Gaan we nog spelen?"

(...)

Nadat we een half uur gespeeld hebben stop ik. Mijn lichaam is aan het verbranden waardoor het pijn begint te doen. "Doet het pijn?" Ik zit tussen Niall zijn benen terwijl hij mijn rug en schouders aan het insmeren is met zonnebrand. "Wat?" Vraag ik en vang de twee flesjes water die Harry is gaan halen. "Je been," ik schud mijn hoofd. "Het is maar een schaafwond," antwoord ik makkelijk. "Mag ik je handtekening?" Ik kijk op naar een van de jongens van daarstraks. "Als jij daar vrolijk van word," ik pak het notitieboekje en de pen uit zijn handen voordat ik er een krabbel op zet en het boekje terug geef. Half huppelend gaat hij terug naar zijn vrienden.

"Zou hij?" Begint Harry. "Dat hoop ik voor hem," lacht Niall. Ik leun tegen hem aan en zet mijn zonnebril op. De zonnestralen verwarmen mijn huid wat een heerlijk gevoel geeft. "Gaan we wandelen over de boulevard vanavond?" Hoor ik Joyce vragen. Liam antwoord ergens in de verte dat het goed is, en dat is het laatste wat ik hoor voordat ik in slaap val.

Niall maakt me een half uur later wakker om te zeggen dat ik hevig aan het verbranden ben. Mokkend trek ik zijn t-shirt aan wat gelijk veel te warm is. "We kunnen alvast naar de kamer gaan om te douche," stelt hij voor. "Is ook goed," blijkbaar zijn Liam, Louis en Floor al vertrokken. Samen met Niall ga ik terug naar de kamer. "Wil jij eerst douche?" Vraagt hij als we terug zijn. "Ik heb dorst," mompel ik random. "Als je alvast gaat douche dan ga ik beneden cola halen," ik knik instemmend en geef hem een kus. "Mag ik je kleren uitkiezen?" Ik knik en loop alvast naar de badkamer. In de spiegel zie ik dat mijn schouders en buik rood zijn van het verbranden. "Doet het pijn?" Ik kijk Niall aan als hij binnenkomt met een wit jurkje in zijn hand, waarvan ik weet dat hij het me mooi vind staan.

"Een beetje," ik zet de kraan aan en wacht tot dat Niall de badkamer heeft verlaten. De warme stralen prikken op mijn verbranden huid. Snel was ik mijn haren en lichaam voordat ik uit de douch pak en me afdroog. Als ik eenmaal aangekleed ben vlecht ik mijn haren in, in een watervalvlecht en laat het verder opdrogen. Mijn make-up houd ik simpel, wat bestaat uit een laagje mascara en oogpotlood. Na lang twijfelen maak ik een wing met mijn eyeliner en verlaat de badkamer. Als Niall fluit glimlach ik verlegen naar hem. "Princess," glimlacht hij trots. "Draai eens een rondje," ik draai een rondje en hij fluit nog een keer. "Cutie," grijnst hij als ik bloos. "Shut up," lach ik.

Hij geeft me een knipoog voordat hij zelf in de badkamer verdwijnt. Op het balkon drink ik langzaam mijn cola op terwijl ik app met Melanie die vraagt hoe het gaat. Als ik Niall zijn aftershave ruik sta ik op en draai me om. Hij draagt een witte broek met een paar gaten, daarop een zwart basic t-shirt. Zijn blonde haren zitten perfect in model en zijn zonnebril in zijn t-shirt maakt zijn outfit bijna compleet. Wat het afmaakt is het armbandje wat hij altijd draagt, het kleurt perfect bij elkaar. De schoenen die hij draagt zijn simpel, het zijn de witte Adidas schoenen waar ik zo gek op ben.

"Bevalt het Babykitten?" Ik knipper een paar keer met mijn ogen. "Damn," is het enige wat ik weet uit te brengen. Hij houd zijn hand voor me open die ik aanpak, zachtjes trekt hij me naar zich toe. Mijn vrije hand leg ik op zijn borstkast en kijk naar hem op. Zijn zeeblauwe ogen fonkelen en laten me verlegen glimlachen. "Je maakt me zo gelukkig," fluistert hij. Mijn wangen kleuren langzaam rood, zachtjes is zijn lach te horen. "Je maakt me trots, en bovenal ben ik blij dat ik mijn liefde met je kan delen," ik kijk naar hem op en druk mijn lippen op die van hem. Zijn vrije hand verplaatst hij van mijn onderrug naar mijn wang en wrijft zachtjes met zijn duim over mijn oor. "I love You," fluister ik tegen zijn lippen. "I love You more,"

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now