Dankwoord

717 40 21
                                    

Hey Liefies,

Ik wil jullie enorm bedanken voor verschillende dingen, maar eerst even iets heel anders.

Carpe Diem was een verhaal wat ging om een kleine les, dat je van iedere dag moet genieten. Ondanks alles wat er soms tegen zit. Het kan niet altijd goed gaan, dat gaat gewoonweg niet. Maar onthoud altijd dat er een nieuw dag is, dat er nieuwe weken, nieuwe maanden en nieuwe jaren zullen zijn waarin jij de top gaat bereiken.

Ik heb van Puck niet het meest makkelijke persoon gemaakt, maar wel een persoon die kleine dingen weg heeft van mijn persoonlijkheid of van de mensen in mijn omgeven. Ik hoop ook dat jullie daarmee in zien dat jezelf pijn doen niet gaat helpen, zoek mensen om mee te praten want geloof me: Er zijn altijd mensen die je willen helpen ook al wil jij alles zelf oplossen of niet geloven dat mensen je willen helpen.

Ook is Puck een voorbeeld voor mij en misschien voor nog meer mensen, en daarmee bedoel ik niet dat je moet nadoen wat zij allemaal gedaan heeft. Maar ik doel op het feit dat ze is veranderd, in een goede weg en dat je er ooit wel komt. Dat beloof ik jullie allemaal.

Aangezien dit een dankwoord is een geen beschrijving ga ik jullie nu toch echt voor een aantal dingen bedanken.

Om te beginnen met alle comments en stemmen. Jullie hebben me heel veel plezier gedaan met het stemmen, en met de lieve reacties over een deel, persoon of een bepaalde situatie. Dank jullie wel daarvoor.

Ook wil ik jullie bedanken voor #1 in de Fanfictie lijst. Dit is het eerste verhaal met 100 hoofdstukken wat  Opzich zelf al een prestatie is, maar dat ik dankzij jullie mijn doel heb bereikt vind ik nog veel meer bijzonder. Dank jullie, echt enorm bedankt. Daarvoor kan ik jullie niet genoeg bedanken.

Als volgende onderwerp waar ik jullie voor ga bedanken gaat over een oud bekend verhaal: One Tweet In The Future {N.H}
Het doel alleen met de ranken in de Fanfictie lijst is niet het enige waar ik jullie voor bedank, want zelfs zonder dat misschien iemand van jullie het door had: Dit is het op Een na best gelezen verhaal, jullie hebben mijn tweede verhaal weten te overtreffen. Ook erg bedankt voor dat.

Nu dat ik daar toch mee bezig ben, het bedanken. Dank jullie wel voor al het begrip als ik geen tijd had om te schrijven, niet kon schrijven, of niks meer wist. Enorm bedank ook daarvoor.

Als laatst nog in het geheel: Dank jullie wel voor de Comments, Votes, de #1, van dit verhaal het op Een na best gelezen verhaal op mijn profiel maken, het begrip voor alles. Ik wil jullie bedanken voor alles, echt alles. Zonder jullie was ik hier in ieder geval niet gekomen.

Ik heb nog een klein ding te zeggen voordat ik er echt een eind aan ga maken.

De Q&A antwoorden volgen na dit Dankwoord: Ik zet de vragen en de namen erbij van wie het afkomt.

Dan tot slot:
Nogmaals heel erg bedankt voor het lezen van Carpe Diem {N.H}

Ik hoop jullie te zien bij een van mijn andere boeken. Zo niet, wie weet tot de volgende keer.

Liefs, Kus,
Meike

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now