Chapter Four

2.7K 104 21
                                    

                         🌸Puck🌸

"Dat Niall..."verder kom ik niet. "Nou" dringt hij nog een keer aan, ik kijk naar mijn heupen en zie verschillende krassen, littekens en verse wondjes staan. Zachtjes tilt hij mijn kin op, ik kijk recht in twee helder blauwe ogen, waar een laagje water over heen zit. "Laat me je helpen" fluistert hij, ik schud zachtjes mijn hoofd. "Je kunt me niet helpen" fluister ik en trek de mouwen van mijn trui nog verder naar beneden. Niall ziet het en laat mijn kin los, en trekt de mouwen van mijn trui omhoog. "Godverdomme Puck!" roept hij en ik schrik van zij uitbarsting. "Waarom? Waarom? Waar-" ik onder breek zijn gemompel door tegen hem te schreeuwen dat ik het verdien. Dat ik niks waard ben, en dat ik lelijk ben.

"Damn Puck houd je mond!" schreeuwt hij door me heen. "Waarom zou ik?" schreeuw ik terug, ik had beter moeten weten..."Omdat Puck, je mooi bent. Je heel veel waard bent. En omdat ik fucking van je houd oké?" roept hij terug, "J-je h-houd van me?" stotter ik zachtjes. "Ja, ik houd van je" antwoord hij nu ook op een normale toon. "Dat kan niet" mompel ik verbaasd. "En toch is het zo" antwoord hij en haalt een hand door zijn goud blonde haren. "Niall, je kunt niet van me houden, snap dat dan!" roep ik en sta op. Ik trek mijn Oncie uit en stap weer in mijn zwarte broek, voor hij antwoord kan geven ga ik verder. "Ik doe altijd iedereen pijn, niemand mag me en niemand, werkelijk waar NIEMAND houd van me. Dus jij ook niet" ik stap in mijn Uggs en prop mijn Oncie in mijn rugzak.

"En, je zegt dat alleen maar omdat je zogenaamd medelijden met me hebt. Bullshit" zeg ik en pak mijn rugzak van de grond, voor dat ik langs Niall afloop, de trap af en mijn jas van de kapstok pak. "Tot ziens!" roep ik kwaad en wil de voordeur open doen als  ik merk dat hij op slot zit. "Damn Niall" zeg ik gefrustreerd en loop de huiskamer in, pak uit het sleutelbakje de voordeursleutel en loop terug, ik maak de voordeur open en loop naar buiten en vervolgens gooi ik de voordeur met een klap dicht en doe de sleutel door de brievenbus voor ik stampvoetend naar huis loop. Daar aangekomen klappertand ik van de kou en maak de portiekdeur open. "Welke idioot loopt er ook midden in de nacht zonder jas naar huis" mompel ik en loop zachtjes de trap op, en maak de voordeur open. Ik sluit hem zachtjes en doe de knip er op, draai hem op slot en loop de huiskamer binnen. Ik drop mijn spullen en draai me om naar de bank en zie Niall zitten.

"Die had ik niet aan zien komen" mompel ik en loop naar de keuken. Ik pak twee mokken en zet thee, voor ik terug loop naar de huiskamer en een mok aan Niall geef. "Bedankt" mompelt hij, ik knik en ga in de hangstoel zitten, leg het dekentje over me heen. Ik geef Niall een dekentje en ga comfortabel zitten. "Wat kom je doen Niall?" vraag ik zachtjes en kijk voor me uit. "Je helpen" antwoord hij zuchtend. "Nogmaals Niall, je kunt me niet helpen." zucht ik ook en drink mijn thee op. "Carpe Diem" mompelt hij. "Sorry?" vraag ik en kijk verbaasd zijn kant op. "Carpe Diem" Herhaalt hij en kijkt mij aan. "Ik snap het niet." "Je moet het niet snappen, je moet het doen" legt hij uit en staat op, hij komt naast me in de hangstoel zitten en slaat zijn arm om mijn schouder. "Ik sna-"begin ik maar hij legt zijn wijsvinger tegen mijn lippen. "Niet snappen. Alleen maar doen"fluistert hij en haalt zijn wijsvinger van mijn lippen af.

"Goodnight Puckje"fluistert hij als mijn ogen langzaam dicht vallen. "Goodnight, Ni" fluister ik terug en val langzaam in slaap.

----
Ik schrik wakker van mijn wekker die afgaat. Snel haal ik mijn telefoon uit mijn broekzak en zet hem uit. "Puh-huck" kreunt Niall vermoeid en slaat zijn andere arm ook om me heen. Ik schud mijn hoofd, en haal zijn arm weg en stap uit de hangstoel, ik breek bijna mijn nek over mijn Uggs die precies voor de stoel staan en loop naar de slaapkamer toe. Voor de verandering pak ik een donkerblauwe skinny, met een zwart lange mouwen shirt en een lange vest. Snel kleed ik me om en pak mijn zwarte hoge Uggs en stap daar ook in. Als ik naar de badkamer loop zie ik mijn scheermesje liggen. "Wat ga je doen?" hoor ik Niall streng vragen. Ik zucht en geef het mesje aan Niall en pak mijn make-up shit en smeer het op mijn gezicht. Ik maak het af door een mascara borsteltje over mijn wimpers te halen en mijn haren in een hoge staart te doen.

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now