Chapter Eight

2.7K 93 19
                                    

🌸Puck🌸

"Babe, wake up" fluistert Niall zijn zachte stem. "Eten is klaar" fluister hij. Langzaam open ik mijn ogen en kijk verward om me heen. "Hey babykitten" glimlacht Niall. "Hey" mompel ik hees. Niall ligt naast me steunend op zijn elleboog. "Waar is Kiki?" "Beneden, monopolie aan het spelen met Liam en Louis" antwoord hij. Ik knik en sla de dekens van mijn lichaam. "Even je verband verschonen?" Vraagt Niall als ik naast het bed sta. Ik knik slaperig en wrijf in mijn ogen. "Kom hier" zegt hij lachend en slaat zijn armen om me heen. Ik leg mijn voorhoofd tegen zijn schouder en sla ook mijn armen om hem heen. "Hey, eh het eten is klaar" hoor ik Liam zeggen. "We komen er zo aan" zegt Niall en wuift Liam weg. Als hij me loslaat pakt hij mijn hand en neemt me mee naar de badkamer.

"Ik ga even verband halen beneden, dan kun jij je ding doen" ik knik en sluit de badkamerdeur als Niall weg is. Ik doe mijn ding en ruim alles op voor ik in de spiegel kijk. Mijn haren lijken op een kraaiennest. Ik maak er een rommelige staart in en gooi een plens water in mijn gezicht en droog het af. "Klaar?" Vraagt Niall aan de andere kant van de deur. "Ja" antwoord ik.
Niall maakt de badkamer open en glimlacht naar me. "Is het heel erg?" Vraagt hij, ik haal mijn schouders op en maak het verband los. "Ew" mompel ik. "Inderdaad, Ew" ik kijk hem quasi beledigend aan. "Ja, sorry Babe maar het is echt Ew" ik knik langzaam. Niall maakt het schoon en doet er nieuw verband op.

"Dank je" glimlach ik lichtjes. "Geen dank babe" hij geeft me een kus op mijn wang voor Niall me optilt en me naar beneden brengt. "Ga je me nog neerzetten?" Vraag ik lachend als hij de woonkamer in loopt. "Nah" hij zet me op een kruk in de keuken. "Hey Puckje" zegt Kiki vrolijk. "Hey Kiek" zeg ik ook vrolijk. Ze komt naast me op de andere kruk zitten en kijkt me vragend aan. "Vertel" glimlach ik. "Ik heb gehoord dat Harry jou baas is" ik knik langzaam. "Klopt" "Een vruchten thee voor my lady" glimlacht Niall en zet de thee voor me neer. Ik bedank hem met een glimlach en luister naar Kiki die enthousiast over haar vriendje aan het vertellen is. "Awh" zeg ik als ze zegt hoe lief hij is. "Hij is zo schattig" droomt ze. "Hoe ziet hij er uit?" Vraag ik terwijl we naar de woonkamer lopen. "De zelfde ogen als-" ze kijkt naar de jongens die ons verbaasd aankijken. "Louis, de zelfde kleur haren als Niall, het postuur van Liam en de kuiltjes in zijn wangen net als Harry" ik probeer er een beeld van te maken wat aardig lukt. "Wauw Kiki" zucht ik. "Je blijft van hem af" grinnikt ze. "Hoe oud is hij?" Vraag ik bedenkelijk. "17" antwoord ze.

"Jij al iemand op het oog?" Vraagt ze wenkbrauw wiebelend. "Wie? De enigste mensen die ik ken zijn deze vier idioten" grinnik ik. "Hey! Ik heb ook gevoel hoor" roept Louis. Ik loop naar hem toe en geef hem een knuffel. "Zo beter?" Vraag ik als ik hem heb losgelaten. "Nu ik!" Roept Liam, ook hem geef ik een knuffel. "En ik dan?" Pruilt Harry. "Jullie zijn net levende knuffelberen" zeg ik lachend en geef Harry ook een knuffel. "Als je een levende knuffelbeer wil hebben moet je bij Niall zijn" zegt Harry en duwt me naar Niall, hij slaat zijn armen om me heen en ik knuffel hem terug. "Die gaat op Insta!" Roept Liam. Ik lach en laat Niall los. "Het eten is klaar" zegt Harry die naar de keuken loopt. We lopen hem achterna en gaan aan tafel zitten. Kiki links van mij en Liam rechts van me. Harry schept op voor iedereen en gaat zitten. Beteuterd kijk ik naar de hoeveelheid op mijn bord. Blijkbaar zit Louis het want die begint te praten. "Minstens de helft Puckje" ik zucht maar knik dan toch. Iedereen begint met eten. "Wie heeft gekookt?" Vraagt Kiki. "Harry, vind je het lekker?" Vraagt Liam. "Lekker? Dit is waanzinnig!" Roept ze blij. "Bedankt" glimlacht Harry.

Als de bel gaat kijken we allemaal verbaasd op. Dan kijken we naar buiten en zien dat het nog steeds sneeuwt. "Puck wil jij open doen? Je zit het dichts bij de deur" vraagt Niall. "Tuurlijk" ik sta op van mijn stoel en loop naar de voordeur die ik open maak. "Hey" glimlacht een jongen. "Hey, kan ik iets voor je doen?" Vraag ik glimlachend terug. "Daar ga ik van uit, ik ben de vriend van Kiki" "Kom binnen" zeg ik en laat hem langs me naar binnen lopen. Ik sluit de deur en wacht tot hij zijn jas aan de kapstok heeft gehangen. "Kiki, het is voor jou" zeg ik als we in de huiskamer staan. Ze draait zich verbaasd om en laat dan haar vork uit haar handen vallen en springt op. Ik ga terug aan tafel zitten en kijk naar het wonder. "Puckje, dit is Kayne." Glimlacht Kiki enthousiast. Hij komt naar me toe en geeft me een hand. "Puck" glimlach ik. "Kayne" glimlacht hij terug. Liam staat ook op en geeft hem een hand, en zegt zijn naam. De andere jongens doen hetzelfde en gaan weer zitten.

Carpe Diem {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu