Chapter Seventy-Two

1.2K 69 7
                                    

🌸Puck🌸

"Laat zien!" Lachend kruk ik naar Floor toe, ze stond met Joyce te praten. "Wat moet ze zien?" "Ik heb,-" begin ik maar Floor onderbreekt me. "Ze heeft een bindingsring gekregen van Niall," "laat zien!" Roept Joyce nu ook. Ik haal de ring van mijn wijsvinger af en leg hem in Floor haar handen. Ze bewonderd hem samen met Joyce voordat ik hem terug krijg en om mijn vinger doe. "Ga je mee een terrasje pikken?" "Sure,"
Glimlach ik. Samen met Floor loop ik naar buiten richting het centrum, we gaan op het terras van de club zitten waar Louis werkt.

"Dames, wat kan ik voor jullie inschenken?" Ik kijk op en zie zijn gevleide collega staan. "Twee Ice tea," antwoord ik en wuif hem weg. "Wat een lelijk mens," zucht Floor naast me. "Dat kun je wel zeggen, hoe zit het met jou in de liefde? Is Liam niks voor jou?" Ze schud haar hoofd. "Harry dan?" Ze lacht maar schud haar hoofd. "Mason wel," ik kijk haar glimlachend aan terwijl ik mijn zonnebril op zet. "Werkt hij bij de Starbucks?" Vraag ik voordat ik Louis bedank als hij onze drankjes komt brengen. "Ja, hoe weet je dat?"

Ik wiebel met mijn wenkbrauwen. "Ik ken hem, je kunt hem een vriend noemen," ze kijkt me met grote ogen aan. "Wacht, moet ik hem Appe?" Ze knikt. Ik app Mason om te vragen of hij zin heeft in een drankje, als hij antwoord waar geef ik hem het adres en stop mijn telefoon de zak van mijn zwarte korte broekje. "Hij komt," "Cool," ik lach en neem een slokje uit mijn glas. "Trouwens, je ziet er leuk uit ondanks dat je een groot wit ding om je knie hebt," ik bedank haar met een glimlach. "Mason," ik sta op en leun een beetje op mijn goede knie zodat ik hem een knuffel kan geven.

"Hey Puckje," hij stelt zich voor aan Floor. "Wil je wat drinken?" "Ik haal het wel," ik schud mijn hoofd. "Ik ga wel, ik moet toch nog binnen even iets regelen," ik glimlach naar hem voordat ik verontschuldigend naar Floor glimlach die me dodelijk aankijkt. Ik pak mijn krukken van de grond voordat ik opsta en door de drukke menigte naar binnen kruk. "LouBear, een cola voor de tafel van Floor en een ice tea voor mij alsjeblieft," ik geef hem het geld als ik mijn drankje ice tea ontvang. Even later komt er iemand naast me zitten en begint tegen me te praten. "Pardon, ik heb haar even nodig,"

Ik kijk Louis lachend aan en sta op van mijn kruk. Ik loop met hem mee naar buiten. "Ga je mee naar het strand?" "Nu?" Hij knikt en ik haal mijn schouders op. "Ik vind het allemaal prima," hij lacht voordat we op ons gemakje naar zijn auto lopen. "Niet voor het een of het ander, maar wat gaan we op het strand doen?" Vraag ik als Louis zijn auto start. "Zitten, relaxen en niks doen," hij glimlacht naar me.

(...)

Zoals Louis had gepland gaan we voor de zee in het zand zitten starend in het niets terwijl we genieten van de warmte. "Ga je mee naar Bali?" Ik kijk hem van opzij aan. "Wat denk jij dan?" Lachend geeft hij me een knuffel. "Mooi zo, deze vakantie kan zonder jou geen succes worden," ik glimlach naar hem voordat ik terug de zee in kijk. "Lou?" Hij mompelt wat als teken dat ik verder kan gaan. "Wist je dat je mijn beste vriend bent?" "Wist jij dat je mijn beste vriendin bent?" Ik kijk hem weer aan en glimlach. "Goed, dit is emotioneel genoeg. Colaatje?" Ik lach als hij opspringt en me vragend aankijkt. "Cola is goed," glimlachend loopt hij weg en tien minuten later komt hij terug met twee glazen cola, eentje met een rietje en eentje zonder.

"Dank je," hij knikt en komt naast me zitten. "Weet Niall eigenlijk dat je hier bent?" Ik haal mijn schouders op. "Ik heb hem niks gezegd, hij hoeft nog steeds niet alles te weten Lou. En daarbij ben ik met jou dus moet het hem niks uitmaken," op dat moment gaat mijn telefoon. Als het Floor is neem ik lachend op. Ze schreeuwt eerst vijf minuten tegen met met de vraag hoe ik het in godsnaam in mijn hoofd durf te halen om haar alleen met Mason achter te laten. Daarna bedankt ze me, want ze zegt dat ze vanavond een date hebben. Ik vertel haar dat het geen moeite was en hang op.

"Jij bent slecht," lacht Louis die alles gehoord heeft. "Ik heb voor een nieuw koppel gezorgd dus stil," ik drink mijn glas cola leeg en zet hem in het zand voordat ik op mijn rug ga liggen en naar de oranje gekleurde hemel staar. Tegen de tijd dat het donker is rijden we terug naar London. Louis zet me bij Niall af en rijd in een keer door want hij heeft nachtdienst. Ik loop naar binnen en zie Niall op de bank liggen kijkend naar voetbal.

"Hey Nialler," hij kijkt op met een glimlach. "Hey Princess," ik ga naast hem op de bank zitten en leun tegen hem aan, hij slaat zijn arm om me heen en trekt me dichter tegen zich aan. "Waar was je?" Ik wist dat deze vraag zou komen, dus besluit ik er maar eerlijk op te antwoorden. "Het strand, met Lou," antwoord ik zachtjes, ik blijf naar de tv staren omdat ik bang ben ben voor zijn reactie. "Ik maar werken en mevrouw knijpt er tussen uit," hij lacht eventjes. "Je bent niet boos?" Ik kijk naar hem op en hij kijkt op me neer. "Nee, waarom moet ik boos zijn? Je bent eerlijk en kijkt uit met wat je doet,"

Ik knik en gaap. "Ik ga slapen Ni, het was een lange dag," hij zet de tv uit en staat ook op. "Kom, ik wil knuffelen," hij tilt me op voordat hij naar boven loopt. Hij kleed zich om en geeft mij het witte t-shirt dat hij aanhad onder zijn pak. Ik trek zijn shirt aan over mijn hoofd voordat ik mijn eigen t-shirt uit doe en mijn bh wegleg onder mijn shirt. Ik strompel naar de badkamer waar Niall zijn tanden al staat te poetsen en geeft mij mijn tandenborstel die hij al klaar had gemaakt. Ik glimlach dankbaar voordat ik mijn tandenborstel in mijn mond stop. Na het tandenpoetsen haal ik mijn make-up van mijn gezicht en strompel terug naar de slaapkamer waar Niall al in bed ligt.

Ik ga naast hem liggen en kruip tegen hem aan. "Hoe warm het ook is buiten, ik weet dat je altijd tegen me aan komt liggen," fluistert Niall en slaat beiden armen om me heen. "Dat vind je niet vervelend?" Fluister ik waarop hij zijn hoofd schud en een lange kus op mijn haar drukt. "I love ya," ik druk een kus op zijn borstkas. "I love ya Too," ik sluit mijn ogen en concentreer me op zijn ademhaling en hartslag. "Goodnight my beautiful Princess," fluistert hij. "Goodnight Handsome," ik open een oog en zie hem blozen, ik sluit mijn ogen tevreden en val langzaam in slaap.

~~~~
Hey liefies,

Sorry voor het flut hoofdstuk...
Er komt vandaag een nieuw boek online, een soort tussendoor boekje. Het stelt niet veel voor.

Maar als je zin hebt om te kijken

Message from The badboy {N.H}

Liefs, kus,

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now