Chapter Ninty-Four

979 59 10
                                    

Puck

''Hoe staat dit?'' de meiden zijn gaan shoppen terwijl de jongens op het strand gaan leren surfen. Ik kijk naar Floor, ze draagt een wit kort broekje met een simpel Adidas t-shirt. ''Basic maar leuk,'' glimlach ik, ze murmelt afkeurend. ''Het is niks dus,'' ik grinnik. ''Ik vind het leuk, maar meestal draag jij iets meer, uhm,'' ''Kleur,'' maakt Joyce mijn zin af. ''Precies, kleur,'' mompel ik voordat ik opsta van het bankje om zelf kleding te zoeken. ''Je raad trouwens nooit wie er vanavond komen,'' ik draai me om naar Floor en kijk haar vragend aan. ''Wie?'' ze grijnst.

''Wil je het echt weten? Ik bedoel, je vind die mensen toch niks,'' ik haal mijn schouders op. ''Dan laat maar zitten','' grinnik ik en loop verder de winkel in. Mijn oog valt op een zwart kort broekje waar een paar kleine scheurtjes in zitten. Ik pak hem uit het rek en ga opzoek naar een zwarte body die er op kan. ''Puckje, je word gebeld!'' schreeuwt Sydney door de winkel. ''Neem op dan,'' roep ik terug. Blijkbaar heb ik mijn telefoon op het bankje laten liggen. ''Het is Niall,'' grinnikt ze als ze naast me komt staan. Zuchtend neem ik de telefoon van haar over en klem hem tussen mijn oor en schouder.

''Hey Nialler,'' ik loop verder de winkel in. ''Hey babygirl, hoe is het?'' ik glimlach. ''Goed. Lukt het om op de surfplank te blijven staan?'' hij zucht. ''Ja, daarover. Ik heb mijn knie gekneusd,'' ''Oh my, gaat het?'' vraag ik als ik stil ga staan. ''Ja, of nou nee. Ik loop op krukken,'' nu begin ik te lachen. ''Je lijkt mij wel, ik kom er aan,'' hij begint te sputteren. ''Ga maar gewoon veder met winkelen, ik red me wel,'' ik zucht. ''Idioot, ik kom er aan,'' ''Je houd van deze idioot. En je blijft daar,'' ik mompel. ''Bel je als het niet gaat?'' ''Ja, ik hou van je,'' ik glimlach. ''Ik ook van jou, voorzichtig?'' ''Je lijkt mij wel,'' ik grinnik. ''Fuck you, bye,'' hij lacht. ''Bye baby,'' ik hang op en loop terug naar de meiden.

''Wat was er?'' ''Niall heeft zijn knie gekneusd met surfen en loopt nu op krukken,'' Floor schud lachend haar hoofd. ''Hoe kun je je knie kneuzen met surfen?'' ik haal mijn schouders op. ''Je hebt niet gevragen hoe hij aan een gekneusde knie komt?'' ik schud mijn hoofd. ''Nee, best slecht eigenlijk,'' grinnik ik. ''Moet je terug?'' ''Nah, ik mag niet terug komen,'' ik loop het pashokje in en pas de kleding. ''Kan dit?'' ik kijk ze vragend aan. ''Daar moet je van die boots onder doen,'' roept Sydney enthousiast. ''Je bedoeld van die leger schoenen?'' grinnik ik waarop ze knikt. ''Best gaaf eigenlijk,'' mompel ik er achter aan. ''Mevrouw, kan ze die kleding aanhouden nadat we hebben afgerekend?'' vraagt Floor. ''Natuurlijk, kom maar met mij mee,'' ik loop achter haar aan en reken alles af.

(...)

''Hey,'' glimlach ik als we bij het zwembad aankomen en de jongens zien zitten. Niall zit met zijn rug naar me toe. ''Hey Babygirl,'' antwoord hij terwijl hij zich omdraait. ''Fuck,'' bromt hij als hij me aankijkt. ''Nee, Puck. Niet Fuck,'' grinnik ik en zet mijn zonnebril in mijn haren. ''Een cocktail voor madame,'' Floor geeft me het glas aan. ''Wie komen er nou?'' vraag ik als ik denk aan het gesprek bij de kledingwinkel daarstraks. ''Je zus komt dansen,'' glimlacht ze. ''He, wat?'' mompel ik en kijk haar niet begrijpend aan. ''Grapje, kom. Dan laat ik het zien,'' ik loop achter haar aan het hotel in. Ze pakt een folder van de balie af en geeft hem. ''Little Mix, vanavond om acht uur,'' mompel ik.

''Precies, vind je niet leuk toch?'' ze kijkt me grijnzend aan. Met een hand verfrommel ik de folder en gooi het tegen haar aan. ''Gaan we kijken?'' ze knikt lachend. ''Tuurlijk,'' ik glimlach goedkeurend naar haar voordat ik terug naar het zwembad loop. Niall is inmiddels opgestaan uit zijn stoel en kijkt me met grote ogen aan. ''Wat?'' vraag ik langzaam. ''Dat is geen serieuze vraag toch?'' ik kijk hem aan en knik. ''Waarom kijk je zo?'' ik kijk naar mijn kleding en daarna weer naar hem. Hij blijft me aanstaren. Ik knip twee keer in mijn vingers waardoor hij lijkt te ontwaken. ''Damn,'' is het enige wat hij uitbrengt.

''Ja, damn wat?'' ik kijk de andere jongens vragend aan, ze kijken hetzelfde als Niall. ''Okay dan,'' ik loop naar het restaurant waar de meiden zich bevinden. ''Waarom kijkt iedereen zo naar me?'' mompel ik als ik ook door iedereen hier word aangekeken. ''Je ziet er gewoon sexy uit, dat kennen ze hier niet,'' lacht Sydney en slaat haar arm om me heen. ''Vast,'' ik pak een appel uit de mand en gooi hem een keer in de lucht voordat ik hem opvang en er een hap uit neem. ''Hey vriend, kijk naar je eigen vriendin,'' hoor ik Niall roepen vanachter me. Ik draai me verbaasd om en zie hem neus aan neus staan met een gast. ''Oh god,'' mompel ik. ''Je wil toch niet zeggen dat ze date met iemand zoals jij,'' kaatst hij terug.

Ik herken hem ergens van maar ik kan het niet plaatsen. ''Waarom frons je?'' ik kijk Floor aan. ''Ik ken hem ergens van maar ik weet niet waarvan,'' ze kijkt me bedenkelijk aan. ''Zegt de naam Caine je iets?'' ik kijk haar me grote ogen aan en laat het glas dat ik vast had vallen. ''Wat doe je?'' sist ze. ''Ehm,'' mompel ik beschamend. ''Draai je om en loop weg. Als hij je achterna komt, vooral niet in zijn ogen kijken,'' ze geeft me een zetje. Ik draai me om zoals ze zei en snel wandel weg terwijl ik het pasje van de kamer zoek. ''Stop met lopen,'' zijn duistere stem laat me schrikken waardoor ik daadwerkelijk stop met lopen. ''Babe, door lopen,'' hoor ik Louis roepen waardoor ik ga rennen in plaats van lopen.

Met twee treden tegelijk ren ik de trap op, om zo op de kamer te komen. Als ik de deur wil sluiten word hij open gedaan door Caine. ''Je komt me bekend voor,'' grijnst hij en gooit de deur achter zich dicht. ''Ik weet niet wat je bedoeld,'' kaats ik met op een geklemde kaken terug terwijl ik naar het balkon loop. ''En nu?'' vraagt hij zodra mijn rug de leuning raakt. Ik kijk over mijn schouder naar de hoogte, als je springt en goed land is er niks aan de hand. ''Springen,'' antwoord ik. ''Dat doe je toch niet,'' grijnst hij, het is een geweldige grijns bij de verkeerde persoon. ''Puck,'' roept Niall aan de andere kant. ''Ja?'' roep ik terug.

Caine zet zijn handen op de reling vlak naast mijn lichaam. ''Niks zeggen,'' fluistert hij. Zijn adem ruikt naar mint met sigaretten rook. ''Of anders?'' fluister ik terug. ''Puck, ben je okay?'' ik frons mijn wenkbrauwen. ''Meen je dit Niall?'' hoor ik Floor tegen hem schreeuwen. ''Caine laat haar met rust,'' word er vanaf beneden geschreeuwd. Ik kijk over mijn schouder naar beneden en zie de andere jongens daar staan. ''Of wat?'' roept hij in mijn oor. ''Dank je wel voor de gehoorbeschadiging,'' mopper ik sarcastisch. ''Graag gedaan Babe,'' ik rimpel mijn neus. ''Wil je een klein stukje naar achter? Ik heb een angst,'' hij gaat een stukje van me afstaan zodat ik de ruimte heb. ''Angst voor wat?'' ik grijns. ''Zei ik angst? Ik bedoel medelijden,'' hij fronst.

Ik draai me om en klim over de reling heen. ''Puck doe normaal!'' schreeuwt Harry. Ik houd de reling vast en leun achteruit. ''Medelijden met?'' Caine peutert de vingers van mijn rechter hand los zodat ik nog maar aan een hand kan hangen. Ik kijk naar beneden. ''Medelijden met mensen zoals jij,'' hij kijkt me nep gekwetst aan. ''Puck, kom van die reling af,'' roept Niall die uiteindelijk de deur open heeft gekregen. ''Zoals je wenst,'' ik glimlach en spring, ik land zoals gepland op mijn voeten en kijk op. Niall kijkt me geschrokken aan en Caine staat met open mond te kijken. ''Gaat het?'' vraagt Louis als ik recht ga staan. Ik haal mijn schouders op. ''Niks aan de hand,'' ik loop weer terug naar binnen.

Opnieuw ren ik de trap op naar de hotel kamer. ''Ben je gek?!'' roept Niall die net de kamer uit komt. ''Nee, prettig gestoord,'' grinnik ik en kijk hem glimlachend aan. ''Ik kreeg een hartaanval,'' schreeuwt hij nog steeds. ''Anders ik wel,'' Floor vliegt me om mijn nek. ''Rustig, ik mankeer niks,'' mompel ik. ''Kom hier. Idioot,'' zucht Niall, glimlachend loop ik naar hem toe en geef hem een knuffel. ''Je houd wel van deze idioot,'' mompel ik zijn zin van daarstraks na. ''Ach, je bent mijn idioot,'' fluistert hij voordat hij me een lange kus geeft. ''Wil je me iets beloven?'' ik frons. ''Ligt eraan,'' hij zucht diep. ''Doe zoiets nooit meer,'' ik haal mijn schouders op. ''We zien wel,'' hij fronst. ''Je bent ongelooflijk,'' ik glimlach. ''Knap, ja vind ik ook,'' lachend loop ik bij hem vandaan. ''Sexy, je bent sexy,'' schreeuwt hij me achterna. Ik geef hem een knipoog voordat ik uit zijn zicht verdwijn.

~~~~
Hey liefies,

Je kunt nu nog je Q&A vragen stellen. Over twee dagen sluiten de vragen.

Liefs, kus

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now