Chapter Seventy-Seven

1.3K 67 30
                                    

🌸Puck🌸

Wanneer ik wakker word zit Niall nog steeds op bed. "Hey," mijn stem is hees van het slapen. "Hi Princess, je hebt heel de nacht doorgeslapen," "Wat?" Mompel ik en draai me om zodat ik op de wekker kan kijken; 10:00 uur geven de groene cijfertjes aan. "Tijd om op te staan dus," ik sla de dekens van mijn lichaam en stap uit bed. "Princess, doe maar gewoon rustig aan," ik glimlach naar hem. "Ik doe rustig," "Dan is het goed, kom ik wil knuffelen," ik ga terug naast Niall liggen en kruip in zijn armen.

"Heb jij goed geslapen?" Vraag ik als ik naar hem opkijk. "Naast jou? Altijd," ik glimlach en geef hem een kus op zijn borstkas. "Moet je niet werken?" Hij schud zijn hoofd. "Ik ben vrij tot dat we terug komen van Bali, net als jij," "We gaan pas over anderhalve week," mompel ik. "Klopt, maar ik moet nog naar Ierland, dus als je wil mag je mee. En we gaan vandaag nog een telefoon voor je kopen," ik knik. "Trouwens, we zijn nog anderhalve week samen voordat we met de meiden en jongens op vakantie gaan. Wat betekend dat ik nog anderhalve week van jou kan genieten," ik bloos lichtjes.

"Wanneer wil je naar Ierland? En voor Hoelang?" Hij glimlacht. "Je gaat dus mee?" Ik knik. "Wat denk jij dan, dat ik hier in mijn eentje blijf zitten? Dacht het niet," hij begint met lachen wat mij ook laat lachen. "We gaan voor drie dagen, niet meer. Ik heb geen zin om daar heel mijn vakantie door te brengen," ik knik begrijpelijk. "Ik wil een nieuwe telefoon. Kom," ik kruip van het bed af en open de slaapkamer deur. Niall zijn armen sluit zich om mijn middel en trekken me zachtjes tegen hem aan. "Niet zo snel," fluistert hij.

"Gimme Kiss," ik draai me om zijn greep en geef hem een klein kusje op zijn lippen. "Kiss," ik geef hem deze keer een iets langere kus op zijn lippen. "Je pest me," hij drukt zijn lippen op die van mij wat me opnieuw doet glimlachen. "Ik hou van je," ik bloos lichtjes en maak me los uit zijn greep. "Dit is het moment waarop je hoort te zeggen dat je ook van mij houd!" Roept hij me achterna als ik naar beneden loop. "Je weet dat ik van je hou," schreeuw ik terug en maak de gordijnen open. "Wow, wat doe je?" Ik kijk hem vragend aan. "Ik open de gordijnen?" Hij schud zijn hoofd en trekt ze dicht. "Iedereen kan je zien zo,"

"Ik heb een shirt aan," grinnik ik. "Dan nog, die Victoria Secret lingerie hoeft niet iedereen te zien," ik frons. "Jij ziet hem nu ook niet," "Net wel, toen je van het bed af kroop," hij grijnst speels. "Shut up," lach ik voordat ik de keuken binnen loop en op het eiland ga zitten om te bedenken wat ik wil eten. "Zit ze hoor," ik pruil. "Dit zit best lekker," hij glimlacht naar me en zet de waterkoker aan. "Wat lust mevrouw?" "Een broodje met chocopasta," glimlach ik. "Een broodje?" Ik steek twee vingers op. "Ik wilde al zeggen," mompelt hij en maakt twee broodjes met chocopasta voor me klaar die hij op een bordje legt. "Aardbeien thee met suiker, zoals beloofd," hij zet een mok naast me neer met dampende thee voordat hij me het bordje geeft.

"In de meeste relaties doen ze dit volgens mij andersom," grinnik ik als hij naast me komt zitten. "Jij begon," ik begin te lachen waardoor hij me verbaasd aankijkt. "Ik heb het niet daarover, ik bedoel dat de meeste meiden voor hun vriendjes zorgen in plaats van andersom. Zoals jij voor mij doet," hij haalt zijn schouders op. "Meiden moeten goed behandeld worden, wat me een voorsprong geeft door voor jou te zorgen," ik geef hem een kus op zijn wang en bedank hem voor het ontbijtje. "Trouwens, wanneer moet je op controle?" Ik haal mijn schouders op. "Hoe moet ik dat weten? Jij hebt getekend," grinnik ik. "Ik bel het ziekenhuis zometeen wel," zucht hij.

"Doe ik wel," ik pak mijn telefoon achter me vandaan en kijk Niall vragend aan. "Het ziekenhuis hier of in Doncaster?" "Doncaster ben ik bang voor," ik toets het nummer in en klem mijn telefoon tussen mijn schouder en oor terwijl ik nog een hap van mijn broodje neem. "Goedemorgen met Puck Lancaster, ik had een vraag," Niall kijkt me met een grijns aan. Ik frons en beantwoord de vraag van de telefoniste aan de andere kant van de lijn. "Okay, dank u wel," ik hang op en kijk Niall vragend aan. "Waarom grijns je?" "Omdat het verdomd sexy klonk toen je zo volwassen praatte," "Het zal wel," ik haal mijn schouders op.

Carpe Diem {N.H}Место, где живут истории. Откройте их для себя