Chapter Eleven

2.2K 81 5
                                    

                         🌸Puck🌸

Ik parkeer de auto bij Niall voor de deur. Als we zijn uitgestapt maak ik de kofferbak open en haal alle koffers eruit samen met mijn sporttas. Zachtjes gooi ik de kofferbak dicht en zet de auto op slot. Als ik de voordeur open maak met mijn sleutel vliegt Niall me gelijk om mijn hals. Ik laat mijn sporttas los en sla mijn armen ook om hem heen. ''Ik dacht dat ik je kwijt was'' fluistert hij. ''Tuurlijk niet, idioot'' fluister ik terug. Ik laat hem los en raap mijn tas van de vloer. ''Uncle Ni'' Niall kijkt verbaasd op van de vloer. ''Hey'' glimlacht hij. ''Kom, ik laat de kamers zien'' hij loopt voor zijn familie de trap op. Snel laat ik mijn tas los en ren de huiskamer in. Buiten is het al donker, ik sluit de rolluiken, de gordijnen. Stop de stekker van de kerstboom er in en maak alle kaarsjes aan. De rest van de sfeer lampjes maak ik ook aan en ren terug de gang op. Ik pak mijn tas weer vast en ga staan zoals ik stond als ik voetstappen van de trap af hoor komen.

''Ik weet niet wat mijn zoon bij je heeft uitgespookt. Maar hij zou eens sorry moeten zeggen'' Maura knipoogt naar me voor ze de huiskamer in loopt. Verbaasd kijk ik haar na, de rest van de familie loopt naar beneden de huiskamer in. Niall rent als een dolle naar binnen maar blijft gelijk stil staan als hij ziet dat alles al gedaan is. Ik grijns lichtjes en sluip de trap op. Ik kleed me snel om in mijn nieuwe kleren. De vlechten haal ik uit mijn haar. Als ik in de spiegel kijk zie ik lichte slag in mijn donkerblonde haren. Ik glimlach lichtjes en werk mijn make-up bij. Als laatste trek ik mijn schoenen aan. Mijn telefoon stop ik in mijn broekzak voor ik zachtjes de trap af loop. Glimlachend leun ik tegen de deurpost als Niall met zijn neefje aan het spelen is. Als ik verder de huiskamer in loop merkt hij me op. ''Hey babe'' ik glimlach. ''Hey'' ik loop door naar de keuken waar ik Denise aantref.

''Ziet er goed uit meid'' ik glimlach dankbaar naar haar. Ik vul een glas met water die ik leeg drink. ''Babe?'' ik draai me om naar Niall en knik. ''Wil je even meekomen alsjeblieft?'' ''Tuurlijk'' antwoord ik. Mijn glas zet ik in de gootsteen en loop achter Niall aan naar boven. Hij opent de deur van zijn slaapkamer waar hij op zijn bed gaat zitten. Ik sluit de deur en leun er tegen aan. ''Kom'' hij steekt zijn hand naar me uit, ik pak hem vast en hij trekt me naar zich toe waardoor ik tegen hem aan bots. Hij valt achterover op zijn bed met mij op zich, ik wil me van hem afrollen maar hij houd me vast. Zuchtend leg ik mij hoofd op zijn borstkast. ''Om te beginnen, wat daar straks gebeurde had je niet mogen zien, sterker nog het had gewoon niet moeten gebeuren. Het spijt me'' fluistert hij terwijl hij door mijn haar kriebelt. ''Je hoeft geen verklaring af te leggen Niall, het is niet aan mij om daar iets van te vinden'' antwoord ik zachtjes. ''Wel waar, snap je het niet?'' vraagt hij. ''Ik snap je wel'' hij schud zijn hoofd voor zo ver het gaat. ''Jij bent het enige meisje in mijn leven waar ik mijn liefde mee wil delen. Je bent dan mijn beste vriendin en niet mijn vriendinnetje, maar toch wil ik het alleen delen met jou'' ik bloos om zijn woorden.

''Nu we toch bezig zijn. Ik eh-'' ''Weet ik'' onderbreekt hij me. ''Zijn we okay?'' vraagt hij. ''We zijn okay'' hij kust mijn voorhoofd voor ik van hem af rol. ''Bedankt voor vandaag'' ik grinnik. ''Tja, als je mij toch niet had'' lach ik en ren naar beneden. ''HEY!" roept hij en rent me achterna, in de huiskamer lacht iedereen om het ritueel. Als ik bijna in de keuken ben pakt hij me bij mijn middel en trekt me tegen zijn borst. Ik lach net als hem. ''Dat was niet lief'' gromt hij in mijn oor. ''Oopsie'' grinnik ik waardoor hij lacht. Hij tilt me over zijn schouder en loopt de huiskamer in. Ik leun met mijn ellenbogen op zijn schouder. ''Je laat haar niet vallen he Niall?'' vraagt Greg. ''Ligt er aan in welk opzicht je bedoeld'' grijnst hij, ik tik tegen zijn achterhoofd. ''Beiden graag'' antwoord Maura. ''Helaas'' zegt hij en laat me van zijn schouder vallen waardoor ik een gil slaak. Net boven de grond vangt hij me weer op. ''I Hate you'' grom ik als ik weer op de grond sta. ''Awh, i love you too'' ik zucht geïrriteerd en ga op de grond zitten.

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now