Chapter Forty-One

1.5K 71 8
                                    

🌸Puck🌸

Vandaag gaan we terug naar London, een dag eerder dan gepland omdat Niall op zakenreis moet morgen voor zijn werk. ''Babygirl, ben je klaar?'' ik glimlach als hij mijn hand pakt. ''Denk het wel,'' antwoord ik en druk een kus op zijn wang. Maura komt huilend de gang in gelopen. ''Ik ga jullie missen,'' glimlacht ze door haar tranen heen. ''Wij jou ook mam, geen zorgen we komen snel terug. Dat beloof ik,'' Niall laat mijn hand los en knuffelt zijn moeder zoals alleen hij dat kan. ''Zorg goed voor je zelf Niall,'' ''Geen zorgen,'' glimlacht hij terwijl er ook een traan uit zijn ooghoek ontsnapt.

Ik geef Maura ook nog een knuffel en bedank haar voor deze geweldige afgelopen twee weken. ''Geen dank lieverd, je bent altijd welkom'' ik glimlach naar haar als bedankje. ''We moeten gaan babygirl,'' Niall kucht een keertje omdat zijn stem overslaad. Ik hang mijn rugzak over mijn schouder en zet de koffer op zijn wieltjes. Niall knuffelt zijn moeder nog een keer voor hij de voordeur opent waar de jongens al staan te wachten. Ik loop alvast naar buiten zodat hij nog een keer afscheid kan nemen van zijn moeder. Ik zet mijn koffer alvast in de kofferbak van de taxi samen met mijn rugzak. ''Puck, Puck, Puck!'' word er snel achter elkaar geroepen. Ik draai me kwartslag om en zie Romy aankomen rennen.

Ze vliegt me om mijn hals, glimlachend knuffel ik haar terug. ''Ik ga je zo missen,'' ze kijkt me aan als ze me heeft losgelaten. ''Ik jou ook,'' glimlach ik terug als er een traan over mijn wang rolt. Ik veeg hem weg met de mouw van mijn vest. Romy doet hetzelfde met de mouw van haar jas. ''Ik kom jullie opzoeken in Londen,'' zegt ze vastberaden als de taxi begint te toeteren. ''Ga maar,'' glimlacht ze als er meerdere tranen over haar wangen rollen. Ik geef haar nog een knuffel voor ik in de taxi stap en aangezien er geen plek meer is zit ik op Harry zijn schoot. ''Gaat het babygirl?'' Niall kijkt me bezorgd aan. Ik knik en glimlach door mijn tranen heen als de taxi toeterend wegrijd.

(...)

Genietend stap ik op de bodem van Londen. ''I'm back bitchaass,'' mompel ik tevreden. Sander zou ons komen halen samen met Eveline, waar hij nog steeds tot over zijn oren verliefd op is. Gezamenlijk lopen we de aankomst hal binnen. ''Zusje!'' mijn oren worden van mijn kop geschreeuwd door Sander die vol enthousiastme aankomt rennen terwijl hij het woord zusje blijft herhalen. Ik spring in zijn armen en knuffel hem. ''Hoe was het in Ierland?'' vraagt hij nadat hij me heeft neergezet en de jongens een handdruk heeft gegeven. Ik vertel uitbundig wat we hebben gedaan terwijl ik in zijn rug zit. Eveline kijkt me jaloers een en ik glimlach kwaadaardig zoet naar haar.

Ook vertel ik uitbundig dat Niall en ik samen zijn waar Sander luchtig over reageert. Hij verteld me dat hij het al aan had zien komen en dat hij blij is voor ons beiden. We zijn sneller thuis dan gedacht, terwijl iedereen gezellig aan het bij kletsen is, is Niall zijn kleding in de wasmachine aan het proppen in de hoop dat alles droog is morgen als hij voor een week naar Amerika -New York- vertrekt. Hij heeft zich al wel tien keer verontschuldigd tegen over mij, en ik heb hem al tien keer verteld dat het niet geeft. Wanneer de bel gaat spring ik op van Louis' zijn schoot en loop naar de voordeur waar Bella en Danielle voor de deur staan. ''Ik wil met Niall praten,'' zegt Bella zonder enige emotie voor dat ik ook maar iets kon zeggen.

''Hey Puckje, is Louis hier?'' Danielle glimlacht naar me. Ik knik langzaam. ''Kom binnen,'' mompel ik en houd de deur verder open. ''Babygirl, wie zijn dat?!'' roept Niall vanaf boven. ''Het is voor jou!'' roep ik terug, hij komt naar beneden gerend en blijft staan op de een na laatste treden. Ik neem Danielle mee naar de huiskamer zodat Niall en Bella kunnen praten. ''Lou, het is eh, voor jou'' hij zet zijn biertje terug op tafel en kijkt me aan, zijn blik gaat van mij naar Danielle en terug. ''Je mag naar de keuken als je wil,'' mompel ik ongemakkelijk als hij opstaat uit de bank. Hij knikt dankbaar en drukt een kus op mijn voorhoofd voor hij de keuken inloopt met Danielle. ''Wie was dat?'' vraagt Harry als de voordeur dicht word geslagen. ''Bella,'' mompel ik en plof naast Liam op de bank en pak het biertje van Louis die ik leeg drink.

Niall komt binnen zonder enige emotie op zijn gezicht. "Gaat het?" Vraag ik zachtjes. "Ja," antwoord hij simpel en wil naar de keuken lopen. Ik houd hem tegen en neem hem mee naar boven. "Wat is er?" Fluister ik in zijn oor. "Ik ga je gewoon missen babygirl," fluistert hij terug, zijn lippen komen tegen mijn oorlelletje aan. "Het komt goed," fluister ik terug terwijl ik mijn ogen sluit en me tegen zijn borstkas aan duw. "Dat weet ik Princess, dat weet ik," mompelt hij en slaat zijn sterke armen om me heen. Ik zucht genietend, er is niks tussen ons veranderd. Niet veel tenminste het is alleen bevestigd dat wel van elkaar houden. Ik maak me voorzichtig los uit zijn greep en geef hem een knipoog voor ik naar beneden loop, wetend dat hij tijd voor zichzelf nodig heeft. "Hoe zit het met jullie?" Vraag ik verbaasd als Danielle bij Louis op schoot zit. "We zijn samen," glimlacht Danielle.

"Ik zei het je Lou, ik zei het je," hij knipoogt veel betekend naar me voor ik de keuken binnen loop en zeven flesjes bier uit de koelkast pak. Ik geef er eentje aan Louis, Liam, Harry, Sander, Eveline en Danielle en houd er een over voor mezelf. We proosten zonder reden en maken er een gezellige avond van. Niall voegt zich halverwege toe. Uiteindelijk besluit iedereen terug naar huis te gaan. Ik ruim alles beneden op, Niall staat onder de douche en was zijn koffer aan het inpakken. Als alles beneden opgeruimd is ga ik onderuit gezakt zitten op de bank en kijk een moord serie. "Babygirl, kom je?" Niall staat in de deuropening. Zijn haren zitten wild door het vocht van de douch, hij draagt alleen een boxer en er druipt een druppeltje water over zijn gespierde borstkas. "Bevalt het uitzicht Princess?" Hij glimlacht scheef naar me wat hem enorm onschuldig laat lijken.

Ik zet de tv uit en loop voor hem uit naar boven. Speels tikt hij tegen mijn kont. "Wie zegt dat jij dat mag?" "Ik," antwoord hij simpel. "Gimme Kiss," mompelt hij met zijn lippen tegen mijn slaap als we in bed liggen. Ik kantel mijn hoofd en geef hem een kusje. Als ik wil terugtrekken legt hij zijn hand op mijn wang en kust me intens. "Ik hou van je," fluistert hij tegen mijn lippen. "Ik ook van jou,"

Carpe Diem {N.H}Место, где живут истории. Откройте их для себя