Chapter Hundred

1K 66 33
                                    

Niall

Het geklop op de deur verpest ons momentje samen waardoor ik geïrriteerd zucht. Puck kijkt me glimlachend aan voordat ze naar de deur loopt en de deur opent. "Zijn jullie klaar?" Ze schud haar hoofd langzaam. "Jullie mogen alvast gaan," vertel ik ze. Puck murmelt instemmend voordat ze zwaait en de deur sluit. "Moet jij je niet omkleden?" Ik schud mijn hoofd. "Ik mag nog niet in het water," mompel ik doelend op mijn, nog steeds, gekneusde knie. Ze zucht en loopt de badkamer in, ze trekt de deur dicht en mompelt wat scheldwoorden die ik hier kan verstaan.

Ik snap dat ze het niet leuk vind maar ik kan er niks meer aan veranderen. Binnen een paar minuten is ze terug, omgekleed en wel. "Klaar voor?" Vraag ik zachtjes, mijn stem is klein. "Bijna," ze komt voor me staan en geeft me een lange onverwachte kus op mijn lippen. "Nu ben ik klaar," glimlacht ze, ik bloos lichtjes wat haar trots laat lachen. De kleine knuffels die ze me geeft doen me zo veel meer dan dat ze zich ooit zou kunnen voorstellen. "Jij klaar?" Ik schud mijn hoofd en trek haar naar me toe. Liefdevol geef ik haar een kus.

"Nu ben ik klaar," ik herhaal haar woorden exact en glimlach trots als ze rood aanloopt. "En je noemt mij een duivel," mompelt ze terwijl ze haar telefoon in haar hand houd en de deur opent. "Kom je nog?" Ik knik braaf en sluit de deur achter ons met het pasje. Haar kleine hand pakt de mijne vast wat een dierentuin in mijn buik losmaakt. Ze geeft me zo veel liefde, zo ontzettend veel geluk en ik mag blij zijn dat ik de vrouw van mijn dromen ontmoet heb. "Hallo, Nialler?" Ik kijk haar vragend aan. "Sorry, wat is er?" Ze schud haar hoofd.

"Niks, je staarde," mompelt ze. Ik haal mijn schouders op. We lopen in stilte naar het strand, Liam appte dat ze bij het strandtentje zitten. "Wil je wat drinken?" "Cola," ze gaat bij Harry op schoot zitten wat me zachtjes laat grommen terwijl ik naar binnen loop om drinken te gaan halen. "Waar kan ik u mee helpen?" Ik kijk het meisje achter de bar versuft aan. "Waar kan ik je mee helpen?" Herhaalt ze. Ik verontschuldig me en bestel twee colaatjes. "Dat word dan zes euro en vijftig cent," ik haal mijn portemonnee te voorschijn maar er rekent al iemand af.

"Dank je wel, hier is je bonnetje en nog een fijne dag," ik kijk op Puck neer als ze me onschuldig aankijkt. "Cadeautje," grinnikt ze en geeft me het flesje. "Duiveltje," glimlach ik en geef haar een kus op haar voorhoofd. "Like always," ze kijkt me trots aan wat mij ook trots laat glimlachen. "Hey tortelduifjes, gaan jullie mee het strand op?" We lopen achter de andere aan het strand op. Puck is druk vergeleken de andere dagen terwijl ik er niet helemaal bij ben met mijn gedachten. Het afgelopen jaar is er veel gebeurt.

Ik heb Puck ontmoet dankzij Louis, we zijn van beste vrienden overgegaan in een relatie. Maar de relatie werd een paar keer verbroken door mensen die uit mijn verleden komen, mensen die ik toen nodig had maar nu verleden tijd zijn. Eveline komt nog steeds terug omdat ze een relatie heeft met Sander. Bella blijft Puck lastig vallen door dingen te doen of te zeggen waar we allebei een hekel aan hebben. Wanneer Puck mijn hand los laat, lijk ik terug te komen in de realiteit. Ze rent een stuk vooruit samen met Floor, de zee in. "Niall, waar denk je aan?" Ik laat mijn blik los van Puck en kijk Liam aan.

Ik haal mijn schouders op en begin te lachen als Puck word gevloerd door Floor. "Lach maar," roept ze, ik steek mijn tong naar haar uit en kijk toe hoe ze Floor onderuit trekt. "Bitch!" Ik hoor Puck hier lachen wat mij alleen nog maar laat glimlachen. "Eigen schuld," lacht ze en trekt Harry onderuit als hij er bij komt staan om te helpen. "Trutje," lacht Harry en gooit haar over zijn schouder als ze beiden zijn opgestaan. "Help Niall!" Schreeuwt ze lachend als Harry de zee in loopt. Ik jogg naar ze toe en neem haar van Harry over. "Mijn redder," grinnikt ze en kust mijn wang.

Carpe Diem {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu