Chapter Seventy-Six

1K 71 12
                                    

🌸Puck🌸

"Wat doe jij hier?" Ik frons en glimlach vervolgens vriendelijk naar Louis. "Voetballen," ik huppel wat in het rond en stop als ik een coach zie van Derby, Niall zijn favoriete voetbalclub. "Hij is van," ik knik als Louis me aanstaart. "Hij is van Liverpool," ik wijs naar een andere gast. "Waarvoor komen ze?" "Ze komen kijken naar de selectie spelers," ik haal mijn schouders op als Louis me ongelovig aankijkt. "Jij bent een selectiespeler," "Oh," mompel ik. "Puck, wat zit er in je hoofd?" Ik kijk mijn coach vragend aan. "Oh, hechtingen," antwoord ik als ik begrijp wat hij bedoeld.

"Waarom?" "Ik heb gisteren een ongeluk gehad, nu heb ik een hersenschudding en toch sta,-" "Je hier," onderbreekt hij me. "Precies," ik glimlach naar hem voordat ik mijn sokken goed over mijn scheenbeschermers trek. "Kijk, Niall is er," ik kijk naar de kant waar hij staat met wat collega's. "Dat is leuk voor hem," ik haal mijn schouders op en op dat moment schreeuwt de coach in mijn oren dat we moeten opwarmen. "Mens, ik sta op een halve meter afstand. Ik ben niet doof dus schreeuw niet zo," "Sorry Puck," ik knik en ren naar een paar rondjes over het veld zodat ik opgewarmd ben. "Okay, dames en heren. Vandaag zijn er twee coaches uit verschillende teams. De eerste komt uit Ierland en is de coach van Derby, de tweede coach is van Liverpool,"

We kijken elkaar allemaal ongelovig aan. "De coaches komen voor de selectie spelers, ik noem de namen en dan mogen jullie naar voren komen," we knikken allemaal braaf. "Puck Lancaster," ik loop naar voren en geef de coaches een hand. "Jij was laatst bij mij toch, met je vriend?" Ik knik. "Klopt meneer, daar staat hij," ik zwaan naar Niall die glimlachend terug zwaait. "Sander Lancaster, Louis Tomlinson," zo volgen er nog drie spelers voordat we beginnen met trainen. Het gaat redelijk goed, maar ik ben blij als het is afgelopen. "Jullie mogen omkleden, selectie spelers wil ik daarna even terug zien!" Ik ren naar de kant waar Niall trots tegen zijn collega's staat te praten. "Je was geweldig," ik glimlach naar Melanie. "Het ging redelijk," antwoord ik waarop ze fronst.

"Meid, je hebt zeven doelpunten gescoord," ik lach eventjes en knik. "Maar nu heb ik koppijn," ze knikt begrijpelijk. "Babygirl," ik draai me om en zie Niall staan met zijn collega's achter hem. "Hi," mompel ik voordat ik terug het veld op loop nadat ik me verontschuldigd heb. Met mijn handpalm tegen mijn hoofd leun ik tegen Sander aan die me stevig vasthoud. "Je bent stront eigenwijs kleine, dit krijg je ervan," fluistert hij. "Ik kon dit toch niet missen," fluister ik terug terwijl ik de helft volg van wat er word gezegd. "Puck, wil jij komen spelen voor Derby of Liverpool?" "Wat?" Antwoord ik verbaasd. "Wil je komen spelen voor Derby of Liverpool?" "Mag, kan ik dat overleggen?" Ze knikken beiden. "Tuurlijk, we horen het over twee dagen van je," "Okay," ik glimlach moeilijk naar ze voordat mijn eigen coach zegt dat ik moet gaan om te rusten.

Wankelend loop ik terug naar Niall en Melanie die me opvangen. "Gaat het?" Ik knik. "Wat vroegen ze?" Melanie kijkt me vragend aan terwijl Niall zijn arm om mijn middel slaat om me staande te houden. "Of ik wil spelen voor Derby of Liverpool," antwoord ik zachtjes. "Wát?" Briest Niall. "Rustig aan zeg, ik heb nog niet eens geantwoord," bijt ik hem toe. "Wil je serieus voor Derby of Liverpool gaan spelen? Dan moet je verhuizen," ik haal mijn schouders op voordat ik afscheid neem van Mel en bij Niall in de auto stap. "Weet je Ni, het is niet zo dat ik het niet wil. Want die kans krijg ik maar een keer, maar ik wil niet alles achter laten wat ik hier heb opgebouwd. En als ik dan moet kiezen tussen mijn geluk en liefde, jou dus, of tussen mijn hobby, maar ergens anders moet gaan wonen. Dan is de keuze vrij snel gemaakt,"

"Je vertrekt?" "Wat? Nee, ik blijf," hij haalt opgelucht adem. "Denk er goed over na Princess, ik kan je altijd gelukkig maken. Ook al woon je ergens anders," ik knik en leun met mijn hoofd tegen het koude autoraampje terwijl de zomerzon op mijn huid schijnt. "Ik denk dat ik zo maar even naar bed ga," mompel ik, Niall zijn hand ligt op mijn knie waar hij liefdevol overheen wrijft. "Dan komen ik en Netflix je gezelschap houden," "Je hoeft niet mee Ni, doe waar je zin in hebt," hij kijkt me even kort aan als we voor een rood stoplicht staan. "Maar ik heb zin om bij jou te zijn," Niall slaat af richting zijn straat en parkeert voor de deur. "Dan ga je mee," ik stap uit en gooi de deur zachtjes achter me dicht.

"Weet je zeker dat het gaat?" Ik wrijf voorzichtig met mijn duimen over mijn slapen. "Ja, het gaat," ik loop achter Niall aan naar binnen en glimlach dankbaar naar hem wanneer hij zelf de voordeur sluit. "Wil je eerst douche?" Ik knik met een zucht. "Als jij nou even gaat douche, dan zorg ik voor een kop aardbeien thee met suiker, die je op kunt drinken voor je gaat slapen," ik geef hem een knuffel. "Dank je Ni, ik hou van je," hij wrijft over mijn rug en kust mijn haar. "Ik ook van jou Babygirl," ik laat hem los en loop naar boven. "Niall? Mag ik je shirt?!" Niall komt naar boven gelopen zonder shirt, en geeft me zijn shirt die ik dankbaar aanpak. Hij glimlacht en loopt terug naar beneden wat mij de kans geeft om de badkamer in te lopen.

Ik zet de kraan van de douche zachtjes aan op een goede temperatuur en kleed me uit. Ik stap onder de douche en was mijn haren voorzichtig voordat ik mijn lijf was en alles afspoel. Wanneer ik helemaal klaar ben droog ik me af en kleed me aan, in de spiegel bekijk ik het wondje op mijn hoofd, ik zucht en loop de badkamer uit. Niall zit al op bed met zijn laptop op schoot starend naar het beeldscherm. "Ga maar liggen, ik denk dat slapen beter is dan eerst die thee opdrinken," ik ga liggen met mijn hoofd op zijn schoot. "Maar dan heb je hem voor niks gemaakt," mompel ik en sluit mijn ogen genietend als hij langzaam door mijn blonde lokken strijkt. "Ik maak wel een nieuwe als je wakker bent. Slaap lekker Princess," ik zucht zachtjes. "Ik hou van je," mompel ik nog en hoor hem hetzelfde zeggen voordat ik langzaam wegzak richting dromenland.

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now