Chapter Seventy-Five

1.1K 71 15
                                    

🌸Puck🌸

Niall heeft me vannacht drie keer wakker gemaakt, maar nu is hij werken. Zes keer heeft hij me gevragen of het Okay was en zes keer heb ik hem verteld dat hij niet voor mij thuis hoeft te blijven. Op dit moment ben ik een of andere roman aan het lezen die ik de boekenkast vond. Met een kop thee in mijn hand zit ik op de bank met gestrekte benen. Niall zou tussen de middag naar huis komen om te kijken hoe het ging. Wanneer de voordeur open gaat en weer sluit kijk ik op van mijn boek. Niall komt glimlachend de woonkamer binnen. "Hey Princess," ik glimlach naar hem en leg het boek op zijn kop aan de kant.

"Hey Ni, hoe is werk?" Hij haalt zijn schouders op. "Saai, hoe is het boek?" "Geweldig," hij knikt. "Mooi zo," ik glimlach en sta op van de bank. "Wat ga je doen?" "Suiker vergeten," met mijn mok in mijn hand strompel ik naar de keuken om daar wat suiker in mijn mok te doen. "Wat wil je eten?" Ik haal mijn schouders op terwijl ik mijn handen om de hete theemok sla en Niall aankijk. "Maakt me niet zo veel uit," "Broodje ham kaas uit de oven?" Ik knik. "Weet je al iets meer? Van die foto's bijvoorbeeld?" Opnieuw knik ik. "Een foto is gemaakt toen ik hier zat met de sneeuwstorm, samen met Kiki. En die andere zijn gemaakt tijden selfie's op feesten of tijdens reizen van het werk," "Alles klopt, ik ben trots op je," ik glimlach verlegen.

"Ahw, je bent cute als je verlegen bent," ik kijk naar de grond, als hij mijn kin voorzichtig omhoog doet kijk ik recht in zijn blauwe ogen. "I love You," "I love You," mompel ik waardoor hij glimlacht. Hij geeft me een paar kleine kusjes voordat hij aan het eten begint. "Niall, mag ik weg?" Hij kijkt me twijfelend aan. "Waar wil je naartoe?" "De voetbalvelden," hij bijt op zijn onderlip wat er schattig uitziet. "Alleen?" Ik schud mijn hoofd. "Melanie wilde mee, als jij dat Okay vind. Anders blijf ik hier," "Nee, het is Okay als Melanie meegaat, zolang je niet alleen bent is het prima," ik knik en app Melanie terug.

"Wanneer heb ik dit ding gekocht?" "Een paar maanden geleden met Carmen, hoezo?" Ik haal mijn schouders op. "Hij is beschadigd door het ongeluk," Niall knikt begrijpelijk. "Ik ga een nieuwe kopen," "Zou je daar niet mee wachten? De rekeningen van het ziekenhuis komen ook nog," ik kijk hem glimlachend aan. "Ik ben verzekerd Horan," hij grinnikt. "Het is maar goed dat je dat nog weet, stel je voor dat je je toekomstige achternaam,-" "Ik snap het," onderbreek ik hem lachend. "Goed, welke telefoon wil je?" Ondertussen haalt hij de broodjes uit de oven en zet een bordje voor me neer.

"iPhone 7, net als deze maar dan in Champagne kleur," "Wil je hem morgen samen gaan halen?" "Moet jij niet werken?" Hij schud zijn hoofd en komt tegenover me zitten. "Ik werk maandag, woensdag, donderdag en zaterdag. Jij de dinsdag, vrijdag en zondag," ik vorm een o met mijn mond. "En wanneer zijn we samen?" "Altijd wel, want ik ben iedere dag te vinden op het kantoor ook op de dagen dat jij werkt en andersom ook," "Okay," mompel ik. "Maar goed, smakelijk want ik moet zo weer werken," zwijgend eten we de broodjes op en voor dat ik het door heb geeft Niall me een kus omdat hij moet gaan werken. "Tot vanavond," "Tot vanavond Ni," ik zwaai hem uit en gooi de voordeur achter me dicht.

Melanie appte dat er vandaag een belangrijk persoon naar de training zou komen kijken die ik echt niet kan missen. Ik ga tegen de voordeur aanzitten en haal het verband van mijn knie, ik weet dat ik hem al vaker heb gekneusd en altijd eigenwijs ben geweest dus dit moet wel goed gaan. Het verband verstop ik in het gang kastje en buig mijn knie een paar keer, vervolgens loop ik een paar rondjes door het huis voordat ik mijn kleding ga zoeken. Boven in de kast vind ik een roze tenue met mijn naam en nummer op de achterkant. Ik kleed me om en denk na waar dat ik mijn scheenbeschermers en sokken heb gelaten, als de voordeur open gaat schrik ik. "Babygirl?!"

"Ja?!" Ik pak snel een boek uit de kast en open het op een willekeurige bladzijden voordat ik op mijn buik op bed ga liggen. "Waarom heb jij je tenue aan?" Ik doe het boek dicht en draai me om op mijn rug. "Beetje sportief blijven toch? Buikspieren trainen en opdrukken," ik glimlach onschuldig naar hem. "En waar heb je dat verband van je gelaten?" Het gangkastje.. "Opgeruimd," hij fronst. "Je drukt op met een boek?" Ik knik. "Taalschat is belangrijk," "Als jij het zegt," ik knik glimlachend. "Waarom ben je terug?" "Ik had blijkbaar vrij," shit... "Gezellig," ik zet het boek terug in de kast terwijl ik nadenk waar dat ik al mijn spullen heb gelaten.

"Vind je het goed als ik iets ga drinken met wat collega's, die hier laatst ook waren," ik denk na over welke collega's hij bedoeld en knik als ik het weet. "Ga je gang, ik houd je niet tegen," antwoord ik met nog steeds een glimlach. "Okay, dan ga ik me omkleden, scheren en jou ondertussen in de gaten houden voordat ik wegga,"
"Je hoeft me niet in de gaten te houden, Mel komt,-" ik word onderbroken door de bel. "Daar heb je ze, ik ga," ik geef Niall snel een kus voordat ik naar beneden loop. Ik open zachtjes het gangkastje en trek mijn verband eruit samen met mijn sporttas, als ik de voordeur open geef ik Melanie de tas en gooi de voordeur dicht op het moment dat ik Niall zijn voetstappen hoor.

"Babygirl?" "Ja?" Ik glimlach naar hem. "Hoe gek denk je dat ik ben?" Ik krab in mijn nek. "Hoe bedoel je?" Vraag ik onschuldig. "Ik ken je, dat weet je toch?" Ik knik snel. "Ja, maar ik moet echt gaan. Sorry," ik draai me om en open de voordeur opnieuw. "Princess, doe je voorzichtig?" Ik draai me naar hem terug terwijl ik langzaam achteruit het huis uitloop. "Met?" "Voetballen," ik kijk hem ongelovig aan. "Hoe weet je dat ik?" Hij lacht eventjes. "Ik ken je, doe je voorzichtig?" Ik glimlach met een knikje. "Ja, ik ga mijn best doen," "Wat moet jou overkomen zodat je niet meer voetbalt of op zijn minst minder eigenwijs word?" Hij kijkt me grijnzend aan. "Zolang ik niet in mijn graf lig, denk ik niet dat het je lukt om voor elkaar te krijgen dat ik niet voetbal,"

"Daar houd ik je aan," ik knik. "Zusje we moeten echt opschieten!" "Ik kom al," roep ik terug. "Succes, ik hou van je," hij geeft me nog een kus. "Ik ook van jou," ik loop naar de auto en draai me terug naar Niall. "Niet dronken worden he?" Hij schud zijn hoofd. "Ik zou niet durven," ik glimlach naar hem. "Love ya!" Roept hij. "Love ya!"

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now