Chapter Twenty-Three

1.6K 69 9
                                    

🌸Puck🌸

Halve wegen de nacht word ik wakker gebeld door Louis. Met een fluisterende,krakende, stem neem ik op. "Babe?" Fluistert Niall hees als ik uit het bed stap. "Wacht even," fluister ik naar hem en loop richting de overloop.

"Louis, wat is er?" "Je zou op tijd thuis zijn" bromt hij. "Ik kom er aan" mompel ik slaperig en wrijf in mijn ogen. "Laat dat maar, kleed je om. Ik ben over een half uur bij Niall." Gaat hij verder. "Okay, Bye" zeg ik hees. "Bye, babe" antwoord hij. We hangen tegelijk op.

Slaperig wrijf ik in mijn ogen voor ik terug de slaapkamer in loop. "Babykitten" mompelt Niall slaperig als hij het geluid van mijn riem hoort die ik vast maak. "Ja?" Antwoord ik en verwissel zijn sweater voor mijn eigen trui. "Wat doe je?" Niall stapt uit zijn bed en legt zijn handen op mijn heupen. "Ik moet weg" fluister ik als hij zijn voorhoofd tegen dat van mij heeft gelegd. "Waarom heb je niks gezegd" fluistert hij teleurstellend. "Ik wilde je niet kwetsen" antwoord ik terug. Mijn hoofd draai ik weg. Ik verplaats mezelf richting de overloop om vervolgens naar beneden te lopen. Beneden trek ik mijn Nike Airmax aan en leun even met mijn hoofd tegen de muur. Ik hoor Niall de trap af stommelen. "Kom" fluistert Niall, hij pakt mijn hand vast en verstrengelt onze vingers voor hij naar de keuken loopt. "Niall niet doen" ik maak mijn hand los uit de zijnen.

"Ik kom je opzoeken" zegt hij uit het niks, zijn stem nog steeds even hees. "Wat?!" Roep ik nog net niet. Mijn stem kraakt. "Dat kan niet, je moet hier blijven voor Bella." Net als Niall zijn mond open doet gaat de bel. Snel wandel ik naar de voordeur terwijl ik "Saved by The Bell" mompel. Ik maak de voordeur open en kijkt recht in het chagrijnige gezicht van Louis. "Verdomme Puck," begint hij terwijl hij naar binnen loopt. "Ik vroeg je nog zo op tijd thuis te zijn-" "Louis, het is mijn fout" onderbreekt Niall hem. Louis kijkt naar Niall en schud dan zijn hoofd. Langzaam loop ik naar de voordeur terwijl de twee druk aan het discussiëren zijn. "... Puck..." onderbreekt Niall zichzelf in zijn zin als waarschuwing. "Hm, ja?" Mompel ik. "Kom is hier," langzaam slof ik naar Niall toe. Hij slaat mijn armen om zijn middel voor hij zijn armen om mij heen slaat. Ik geniet van zijn lichaamswarmte, hij zucht zacht maar genietend. "Ik ga je missen" fluistert hij. "Ik jou ook," fluister ik terug en druk een kus op zijn borst.

"We, oh gosh, Sorry babe maar we moeten gaan" zegt Louis zacht. "Ik kom" mompel ik. Langzaam laat ik Niall los, Louis glimlacht veel betekend naar me voor we samen naar de voordeur lopen. "Babykitten" mompelt Niall. Ik draai me naar hem toe en zie dat er wat tranen over zijn wangen lopen. "Ni, niet huilen" fluister ik, ik ga op mijn tenen staan en veeg de tranen van zijn wangen. "Je moet weg" fluistert Niall met zijn lippen tegen mijn voorhoofd. "Weet ik," ik ga weer op mijn voeten staan voor dat ik me omdraai en Louis' zijn hand aanpak die hij naar me had uitgestoken. "Doe voorzichtig" "Komt goed" probeert Louis hem gerust te stellen als we buiten staan. Ik stap in de auto, Niall leunt tegen de openstaande deur aan. "Ik ga je missen," "Ik jou ook Ni, ik jou ook" antwoord ik zacht. Louis stapt ook in en start de auto. "I love ya, so much" Niall kijkt me gebroken aan terwijl hij dat zegt. "I love ya Too, so much" langzaam doet hij de deur dicht. Ik zwaai nog naar Niall tot dat hij uit het zicht verdwijnt.

🌸🌸🌸🌸🌸
Inmiddels zitten we in het vliegtuig richting Afrika. Met mijn hoofd leun ik tegen het kleine vliegtuigraampje aan terwijl ik kijk naar de opkomende zon. "Gaat het?" Vraagt Louis zacht. "Ja, niks aan de hand" ik kijk hem kort aan en geef hem een gebroken glimlach voor ik terug tegen het raampje aanleun. Als mijn iPhone trilt klik ik hem met het knopje aan.

Sms van;

Niall,
Hey babykitten,
Ik mis je,
Is alles goed in het vliegtuig?
Doe voorzichtig en luister naar Lou alsjeblieft.

Love ya,
Xx Ni

U,
Hey Ni,
Ik mis jou ook,
Alle is goed hier, niks aan de hand.
Ik zal mijn best doen met het luisteren naar Lou,

Xx

Niall,
Voorzichtig doen,
Xx

U,
Dramaqueen
Xx

Niall,
Hey!
Ik meen het hoor. Of ik pak het eerst volgende vliegtuig en kom je opzoeken.
Xx

U,
Nah, You don't do that.
Ik doe voorzichtig Niall, het is maar voetbal.
Xx

Niall,
>Picture<
Ik doe het,
Maar voetbal..
In een onbekend land.
Doe gewoon voorzichtig.
Of je het nu leuk vind of niet, ik kom je opzoeken.
Xx

U,
Dat is geld verspilling,
Deze reis word voor mij betaald.
Xx

Niall,
Niks is geld verspilling als het om jou gaat.
Over geld gesproken, ik moet gaan werken. En daarna naar Harry samen met Liam voor zijn verjaardag.

Bellen als je geland bent!
Love You
Xx

U,
Feliciteer Harry voor me wil je?
Ik zal voorzichtig doen Niall, dat beloof ik je.
Succes met werken, laat je geld in je portemonnee of op je bankrekening.

Love You Too
Xx

Niall,
>Picture<

Te laat...
Whoops,
Sorry not sorry
Xx

U,
Niall!
X

Niall,
Babykitten!

Ik moet echt gaan.
Bye xx

U,
Bye, xx

~~~~~

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now