Chapter Seven

2.7K 93 20
                                    

🌸Puck🌸

Ik klim over Niall heen de bank uit, heel mijn oncie zit vol met bloed. "Niall" fluister ik en schud hem zachtjes heen en weer. "Go away" mompelt hij. "Niall" zeg ik dit keer en schud hem wat harder heen en weer, als resultaat dat hij zijn ogen opent en me bezorgd aankijkt. "I need A Little help" mompel ik. Hij kijkt naar mijn oncie en schiet overeind. "What The hell is going on?" "Periode met bloeiende heup is dit resultaat" zeg ik zachtjes. "Mijn bank!" Roept hij en doet dekens omhoog, geen bloed op de bank. "Hoe krijg je dat voor elkaar?" "Hallo, ik bloed" zeg ik. "Juist, ik ben echt slecht" mompelt hij en staat op, pakt mijn hand terwijl hij me meesleurt naar boven. "Something wro- Woah, What the hell" onderbreekt Harry zichzelf.

"Heb je dat ene bij je?" Vraagt Niall moeilijk. "Eh, Harry wil je mijn jas beneden pakken alsjeblieft?" "Je praat!" Juicht hij. De andere deuren vliegen open. "Harry, mijn jas" hij knikt snel en rent naar beneden om vervolgens tien seconden later weer boven te staan met mijn jas. Ik pak mijn jas aan en graaf in mijn binnenzak. "Hebbes" zeg ik zachtjes. Ik loop de badkamer uit en pak uit Niall zijn kamer de tas met kleren en loop weer terug naar de badkamer. "Eh. Ik denk dat je heup opnieuw in het verband moet" mompelt Niall. Ik knik langzaam, ik lek door zo meteen. "Ik haal een jogging broek" zegt Liam snel en draait zich om in zijn kamer. Ik hoor gerommel, even later komt hij terug met een grijze Nike joggingbroek. "Bedankt" zeg ik zachtjes. "Nah, je hoeft me niet te bedanken. Daar zijn vrienden voor toch?" Ik knik en duw Niall en Liam de badkamer uit en draai de deur op slot. "Zo kan ik je toch niet helpen" zegt Niall door de deur heen. "Ik weet zeker dat je niet wil zien hoe je een tampon gebruikt" zeg ik droog. "Ew" hoor ik hem mompelen. Ik lach en doe snel een schoon setje lingerie aan en een trui. Ook doe ik mijn ding.

"Ben je klaar?" Hoor ik Niall vragen. "Denk het" antwoord ik en maak de badkamerdeur open. Niall slikt lichtjes. "Ik.. Eh... Doei" zegt hij stotterend en rent naar beneden. Liam komt terug naar boven en zucht. "Hij is een kluns, maar-" "Liam opzouten" onderbreekt Niall hem. "Wat?" Vraagt hij verbaasd. "Ga weg" zegt Niall duidelijk. Liam zet een pedogrijns op. "Ew, nee" mompel ik en pak de verband uit Niall zijn handen. "Gaat je niet lukken" zegt Niall als ik aan het klote ben. "Help dan" zeg ik simpel, waar hij op knikt. Hij doet hetzelfde als gisteren en weer heb ik een eenbenige luier. Ik trek Liam zijn joggingbroek aan en zucht. "Gooi maar in de wasmachine ik was het zo wel uit" zegt Niall zachtjes. "Waar is de wasmachine?" Niall loopt voor me uit en opent een kamerdeur. "De was kamer" zegt Niall, ik knik en open het deurtje van de wasmachine en prop de spullen er in, ook pak ik een wasbol waar ik de juiste zeep in stop. Doe die bij de was, sluit het deurtje, en zet de wasmachine op de juiste temperatuur en klik op start. "Doe je vlug" mompelt Niall. "Vrouw eigen" grinnik ik.

"Breakfast!" Roept Louis van beneden. Niall gooit me over zijn schouder en neemt me mee naar benden, de keuken in en zet me op een kruk. "Zo kan het ook" zeg ik verbaasd. "Choco babe?" Vraagt Niall. "Alsjeblieft" antwoord ik zachtjes. "Broodje?" Vraagt Louis als hij een bord met belegde broodjes op tafel neer zet en naast me komt zitten, Liam zit tegen over me, en naast hem zit Harry. "Nu kan ik niet zitten" pruilt Niall. Ik sta op van de kruk, Niall gaat zitten en zet mij op zijn schoot. Verbaasd kijk ik hem aan. "Wat?" Vraagt hij verbaasd, "Niks hoor" zeg ik met een glimlach, ook al ziet hij daar vrij weinig van. Als mijn telefoon klinkt vanuit de huiskamer zucht ik. Ik wil van Niall zijn schoot af stappen maar Louis rent al naar de huiskamer en geeft me mijn telefoon. "Tante Kimberly" mompel ik verbaasd.

P~ Hey tante Kim
K~ Hey Puckje, wil jij op Kiki passen?
P~ Ik wil wel, maar ik woon niet meer ik Doncaster...
K~ Weet ik, ik kom wel naar Londen. Heb je een adres?

Verbaasd kijk ik naar mijn telefoon, ik heb geen 'ja' gezegd toch.

P~ Ja wacht even, ik bel zo terug
K~ Is goed meid

Carpe Diem {N.H}जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें