Chapter Sixty-Three

1.1K 74 9
                                    

🌸Puck🌸

Al gapend loop ik met Floor de vergaderzaal binnen. "Goedemorgen," ik kijk mijn baas aan en geef hem alleen een glimlach voordat ik naast Joyce op een stoel ga zitten. "Slecht geslapen?" Ik schud mijn hoofd. "Niet geslapen," ze glimlacht medelevend maar ik haal mijn schouders op. Wanneer de vergadering begint en Niall er nog niet is weet ik dat hij niet zal komen. Halverwege begin ik een beetje met mijn glas water te spelen en net wanneer ik een slok neem komt Niall heel enthousiast binnen met Maura. Ik spuug het water terug in mijn glas en ga een beetje onderuit gezakt zitten.

"Wil jij even de dossiers gaan halen in de kluis?" Vraagt mijn baas aan Floor. "Ik ga wel!" Roep ik terwijl ik de sleutels uit zijn handen pak en op mijn te hogen hakken de vergaderzaal uit loop. Uit de kluis haal ik alle dossiers voordat ik terug loop en ze op de tafel leg. "Meneer, mag ik mijn meisje heel even lenen," Niall kijkt de baas doordringend aan en ik ben blij dat ik op dit moment geen water in mijn mond heb. "Natuurlijk, het is toch pauze," Niall pakt mijn hand vast met zijn linkerhand en slaat zijn rechterarm om mijn middel terwijl hij me zachtjes met zijn knie vooruit duwt.

"Wat doe je?" Fluister ik terwijl ik een tandpasta glimlach opzet als Maura naar me knipoogt. "Ik heb je even nodig," fluistert hij terug en glimlacht net zo nep als dat ik doe. Hij trapt met zijn voet de deur van mijn kantoor open laat me los wanneer hij de deur dicht doet. "Wat is er mis met jou?" Ik ga op mijn bureau zitten terwijl hij tegen de muur loopt. "Ik kan het niet," ik kijk hem vragend aan. "Wat kun je niet Niall, wees eens duidelijk," "Ik kan haar niet zeggen dat we niet meer samen zijn," ik zucht. "Dan doe ik het, ik ga niet doen alsof Niall," hij kijkt me smekend aan. "Alsjeblieft," ik schud mijn hoofd. "Nee, echt niet," ik sta op van het bureau en trap mijn hakken uit.

"Wát ga je doen?" "Maken dat ik sneller ben dan jij," ik loop naar beneden en zie Maura op een van de banken zitten. Ik ga naast haar zitten en kijk naar mijn voeten. "Maura?" "Ja sweetie?" Ik zucht zachtjes. "Ik moet iets vertellen," zeg ik zachtjes. "Jij en Niall zijn uit elkaar," ik kijk naar haar en knik. "Hoe weet u dat?" "Je lacht op een andere manier naar hem, hij lacht verontschuldigend terug. En toen ik daarstraks vroeg hoe het met jullie ging antwoorden hij niet," ik knik begrijpelijk. "Het spijt me," ze schud haar hoofd. "Het is niet jou schuld," ik glimlach naar haar en sta op. "Zie ik je nog een keer?" Ik glimlach met een knikje. "Dat onze relatie over is wil niet zeggen dat onze vriendschap dat ook is," ze glimlacht naar me en ik loop op mijn sokken terug naar de vergaderzaal.

"De vergadering gaat morgen verder jullie zijn vrij," ik draai me om en loop weer terug naar de hal waar ik Niall met betraande ogen en een pruillip naar me zie kijken. "Kom hier, idioot," ik sla mijn armen om hem heen en hij begraaft zijn gezicht in mijn nek. "Ik houd van je, dat weet je toch?" Fluistert hij. "Dat weet ik Niall," fluister ik terug. Ik laat hem los voordat ik een kus op zijn wang druk en naar boven loop om me om te kleden in mijn voetbal outfit. Ik trek de sokken over mijn scheenbeschermers en mijn haren doe ik in een strakke staart. Als de deur van mijn kantoortje open gaat zie ik Niall met een glimlach naar me kijken. "Zal ik je brengen?" Ik schud mijn hoofd. "Ga met je mams naar huis en maak er iets gezelligs van, ik kom wel bij de training," ik glimlach veel betekend naar hem voordat ik mijn kleding opvouw en in mijn rugzak stop.

"Geef maar," "Wat?" Hij lacht. "Je tas, ik was je kleding wel," ik haal mijn schouders op en geef hem mijn tas. Ik duw Niall het kantoortje uit en draai de deur op slot. "Ik kom het straks wel halen," "Blijf je eten?" Ik knik. "Is goed," hij glimlacht naar me voordat we samen de trap af lopen hij met mijn rugzak om zijn schouder. "Dan zie ik je straks," glimlach ik. "Tot straks," Niall geeft me nog een kus op mijn wang voordat ik het gebouw uitloop en mijn zonnebril op mijn neus zet terwijl ik op mijn gemakje richting de sportvelden loop. Ik begroet mijn teamleden per persoon en hoor dat ik moet lesgeven vandaag.

Nadat ik de training heb gegeven terwijl ik meegespeeld heb, roept mijn trainer zich bij hem. "Ik wil je iets vragen," Sander komt bij me staan en slaat een arm om mijn schouder. "Wil je naar het volgende selectieteam? Dan ga je meer verdienen, je traint meer en komt op meerdere plekken in de wereld. Sander gaat dan met je mee, en als je die vriend van je vraagt, Louis geloof ik, dan gaat hij ook mee," enthousiast knik ik. We bespreken de nieuwe trainingsschema's en met een goed gevoel loop ik richting Niall die me met open armen ontvangt.

"Hoe was training?" Mijn glimlach word breder als hij er naar vraagt, ik vertel hem over de nieuwe trainingsschema's, ook vertel ik hem dat ik hoger op ben gegaan en de wereld rond ga reizen. "Ik ben trots op je Babykitten," Niall geeft me een biertje om het te vieren. "Dank je," mompel ik, ik wil de huiskamer in glippen om te voorkomen dat hij er achter komt dat ik iets voor hem verberg. Maar hij houd me tegen door me bij mijn schouders te pakken en zachtjes tegen de koelkast aan te duwen, precies zo dat mijn rug het handvat niet raakt.

Niall zet zijn knie tussen mijn benen in en zet zijn handen naast mijn heupen. "Zou het ongepast zijn om je nu zo hard te zoenen dat je de eerst volgende tien minuten bij moet komen om fatsoenlijk te ademen?" Zijn stem is hees als hij de woorden uitspreekt, "Heel ongepast," fluister ik en sla mijn handen om zijn nek. "Maar ik heb het een en ander van je tegoed," ik grijns lichtjes waardoor hij gaat glimlachen. "You're Still mine," fluistert hij voordat hij onze lippen laat samen smelten. "Ik hou zo veel van je," tussen ieder woord dat hij uitspreekt drukt hij kort zijn lippen op die van mij. "Je pest me," pruil ik als hij zijn lippen van me los laat en er zachtjes met zijn duim overheen wrijft.

"Ik plaag je Babykitten, je weet dat ik van je houd," ik bloos en glimlach tegelijk.

"Als jij maar weet dat ik van jou houd," hij glimlacht en geeft me een klein kusje.

"Maar ik houd het meest van jou,"

~~~~
Hey liefies,

Omdat ik de #1 bereikt heb vandaag,
Daarom twee delen.

Liefs, kus,

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now