Chapter Ninty-Five

885 57 9
                                    

🌸Puck🌸

De meiden en ik zijn gaan kijken bij Little Mix terwijl de jongens bij het zwembad hangen om nog wat te drinken. Luidkeels zingen we alle liedjes mee en tegen het eind word er een handtekening op mijn hoesje gezet door Perrie en Jade. "Je hebt het!" Zingt Floor vrolijk als we richting de jongens lopen. "Ik heb het," lach ik en sla mijn arm om haar heen. "Hey guys," glimlach ik als we terug zijn bij de jongens. "Hey," glimlacht Louis. "Hey babygirl," ik geef Niall mijn telefoon. "Kijk is op de achterkant," Niall kijkt me met open mond aan.

"Je hebt gewoon handtekeningen," ik glimlach trots naar hem voordat ik mijn telefoon in mijn kontzak stop. "Babygirl, ga je mee of blijf je nog even hier?" Ik haal mijn schouders op. "Wat jij wil," "Kom, we gaan," ik grinnik en wacht tot hij is opgestaan uit zijn stoel. "Tot morgen," ik geef iedereen nog een knuffel terwijl Niall alvast naar boven strompelt. Ik haal hem nog in halve wegen de trap. "Hoe was het?" Vraag ik zachtjes als hij er moe uit ziet. "Goed," glimlacht hij slaperig. "Gaat het wel?" Mijn stem is zachter. "Ja," ik open de deur voor Niall.

Binnen sluit ik de deur achter me voordat ik me omdraai. Niall staat vlak voor me, hij heeft een speelse grijns op zijn gezicht en voor het eerst vraag ik me af wat hij gedronken heeft vanavond. "Kus me," fluistert hij. "Hm," ik kijk hem niet begrijpend aan. "Kus. Me," herhaalt hij, zonder af te wachten drukt hij zijn lippen al op die van mij. Ik kus hem zachtjes terug. "I love You," mompelt hij tegen mijn lippen aan. Ik laat hem los en zet een klein stapje naar achter. "Wat heb je op?" Vraag ik zachtjes, bang voor zijn reactie.

"Niks! Jesus," bromt hij. "Maar," begin ik. "Ik heb niets anders op dat wat ik normaal drink," bromt hij dwars door me heen. "Je hoeft niet zo boos te doen," mompel ik terwijl ik naar de grond kijk. "Ik doe niet boos," zucht hij.  "Je doet wel boos," brom ik nu ook. Ik loop langs hem, zijn vingers sluiten zich om mijn pols en draaien me naar hem terug. "Ik doe niet boos baby, ik heb je gewoon gemist vandaag," ik mompel en maak mijn pols los voordat ik op een stoel buiten ga zitten.

Mijn voeten leg ik op de reling en zet mijn zonnebril in mijn haar. "Babykitten," "Hm," ik draai me half om in mijn stoel zodat ik Niall aan kan kijken. "Kom," zuchtend sta ik op uit de stoel en loop naar binnen. "Ik miste je, Okay?" Ik knik. "Okay," hij geeft me een knuffel en kust mijn haar. "I love You," mompel ik. "I love You more," fluistert hij terug. Hij strompelt naar de badkamer en ik ga weer buiten zitten. Je ziet rode lichtjes knipperen van vliegtuigen die voorbij vliegen. Ze stijgen op of landen. "Ik ga naar bed babe," ik sta op om Niall een kus te geven. "Maak het niet te laat Okay?" Ik knik braaf. Een half uur na dat Niall is slaap is gevallen sluip ik de hotel kamer uit naar beneden.

Terug bij iedereen gaan we met zijn alle los op de muziek die nog uit de boxen klinkt. Zonder me zorgen te maken drink ik het ene drankje naar het andere. Rond half vijf ben ik dronken en lach om alles en iedereen. Zelfs als ik van de trap af val op weg naar boven moet ik lachen. Louis en Harry die beiden net zo dronken zijn lachen me uit en proberen me te helpen met opstaan. Als ik weer sta trek ik me omhoog aan de trapleuning. "Shit," lach ik als ik het pasje niet bij heb. "Wat is er?" Vraagt Louis en gaat scheel kijken als hij zich naar me omdraai. "Ik kan er niet in," brabbel ik. "Slaap maar bij mij," Louis haalt het pasje uit zijn zak en laat het zien als een trofee. "Gezellig," ik wankel achter Louis aan.

In de hotelkamer krijg ik een van zijn t-shirts naar mijn hoofd gegooid. In de badkamer kleed ik me om en ga op Liam zijn bed liggen aangezien hij met Harry slaapt vandaag. "Welterusten babe," ik glimlach naar Louis. "Trusten LouBear,"

(...)

Wanneer ik wakker word gemaakt de volgende ochtend kom ik met knallende koppijn omhoog. "Wat?" Brom ik en kijk Liam vragend aan. "Ik heb jou pasje, je kunt er in bij Niall," ik haal mijn schouders op voordat ik terug ga liggen. "Hey Lad," Niall zijn stem klinkt vrolijk waardoor zijn Ierse accent extra goed te horen is. "Hey," ik rol om naar de zijkant van het bed en ga ongezien op de grond zitten. "Is Puck al beneden?" "Ja, in de sauna met Sydney," ik frons mijn wenkbrauwen. "Hm, Okay," als Niall gaat zitten kruip ik onder het bed en geef Liam een schop tegen zijn voet. "Ga je mee ontbijten?" Vraagt hij terwijl hij me een trap terug geeft.

Ik bijt op mijn wang om niets te zeggen. Als ik Niall hoor opstaan en Liam zie weglopen wacht ik tot dat de deur sluit. Ik kruip onder het bed vandaan. Niall staat met zijn armen voor zijn borst gekruist voor de deur. "Hey Niall," glimlach ik suikerzoet terwijl ik met een duim over mijn slaap wrijf. "Uitleg," ik kijk hem fronsend aan. "Voor?" Hij kijkt me aan alsof ik achterlijk ben. "Waarom ben je hier?" "Ik speelde verstoppertje met Louis. Toch Lou?" Ik geef hem een duwtje waardoor hij mompelt. "Zie je? Niks om je zorgen over te maken?"

"Je hebt zijn t-shirt aan in plaats van die van mij. Uitleg," eist hij. Ik krab in mijn nek en kijk hem onschuldig aan. "Ik was gewoon even naar beneden gegaan toen je sliep maar ik vergat het pasje," mompel ik uiteindelijk. "Gedronken?" Ik kijk naar mijn blote voeten en wiebel met mijn tenen. "Ja dus. Hoeveel heb je op?" Als het te lang duurt naar zijn zin zucht hij geïrriteerd. "Hoe laat was je terug?" Ik mompel wat onverstaanbaars. "Kijk me eens aan," ik schud mijn hoofd. Niall tilt mijn kin op met zijn duim en wijsvinger. "Ik verstond je niet, wat zei je?" Hij kijkt me doordringend aan waardoor zijn blauwe ogen groter lijken dan normaal.

"Half vijf," zucht ik. "Godver," vloekt hij waardoor Louis recht in zijn bed gaat zitten. "Leuk t-shirt," grinnikt hij. "Tomlinson," sist Niall en kijkt hem aan. "Oh, Hi Niall," mompelt hij ongemakkelijk. "Ja Hi Louis," lacht Niall sarcastisch. "Ben je boos?" Vraag ik zachtjes. "Nee, nee. Tuurlijk niet ik ben hartstikke trots op je," Niall klinkt ongeïnteresseerd en sarcastisch. "Oh," weet ik uit te brengen. "Niall, niet boos op haar zijn. Wij hebben niet op haar gelet," neemt Louis het voor me op. "Kom op man. Je weet dat ik het verschrikkelijk vind dat ze bij jou is na die keer in Amerika," ik kijk Niall met open mond aan.

"Pardon?" Brom ik. "Nu is het mijn fout?" Niall kijkt me ongelovig aan. "Dat heb je me toch niet horen zeggen?" Kaats ik terug en kijk hem met samen geknepen ogen aan. "Je slaapt in zijn t-shirt?!" Schreeuwt hij. "Ik had het pasje niet bij Niall!" Roep ik terug. "Dus?" Ik kreun geïrriteerd. "Ik kan toch niet in die body slapen? Dan had je me helemaal gemarteld als je dat zou zien," hij laat een spottend geluidje horen. "Je had ook Liam zijn shirt aan kunnen doen," oppert hij. "Ik was hier niet," Niall word alleen nog maar roder. "Wát zeg je?" "Niks, hij zei niks," roep ik snel. "Zoek het uit," ik kijk Niall na terwijl de tranen in mijn ogen vormen. "Ik houd van je Niall," schreeuw ik hem wanhopig achterna.

"Je liegt," ik loop op mijn blote voeten in Louis zijn t-shirt achter hem aan. "Niall ik lieg niet tegen je," mijn stem is wanhopig en ik hoop dat hij me hoort. "Oh nee," als hij zich omdraait met zijn krukken kijk ik hem aan. "Nee," ik wrijf in mijn ogen. "Alsjeblieft Ni, ik hou van je. Het spijt me, maar alsjeblieft," ik loop naar hem toe en ga voor hem op mijn knieën zitten. Ik trek het t-shirt goed en kijk naar hem terwijl hij op me neer kijkt. "Het spijt me," mompel ik. "Ga staan," zegt hij zachtjes. Ik ga weer staan, maar moet nog steeds naar hem op kijken. "Als ik niet van je had gehouden, had ik ook nooit ja gezegd op je aanzoek," hij zucht voordat hij me een lange kus op mijn lippen geeft. "Mijn kleding staat je beter," glimlacht hij voordat ik me omdraai.

"En je bent weer terug," grinnik ik als hij vlak achter me loopt. "Dat shirt is veel te kort," bromt hij voordat hij de deur opent en me naar binnen duwt. "Trouwens ik ben nooit weg geweest," ik draai me naar hem toe, "Je hebt er wel voor gezorgd dat mijn kater weg is," grinnik ik. "Je bent ongelooflijk," ik glimlach trots. "Je houd wel van me," "Dat doe ik zeker,"

Carpe Diem {N.H}حيث تعيش القصص. اكتشف الآن