Chapter Twenty-Four

2K 83 36
                                    

🌸Puck🌸

De drie weken in Afrika vlogen voorbij. Ik heb nieuwe tricks geleerd met voetbal, ik heb verschillende dansstijlen geleerd. Ik heb mijn knie zwaar gekneusd en mijn kniebanden zijn opgerekt. Ook heb ik Louis heel hard uitgelachen toen hij in een plas vies water viel, de plas die de mensen daar gebruiken als wc en douche. Louis heeft mij uitgelachen toen ik uitgleed met mijn krukken daar waardoor ik mijn pols ook nog zwaar kneusden. Niall is geweest zoals hij beloofd had, drie dagen. Sander heeft zijn voet gebroken omdat hij te veel had gedronken tijdens het uitgaan waardoor hij over van alles heen viel.
De andere begeleider was stik chagrijnig iedere dag dus daar was niet zo veel aan.

"Babe, de koffers" stoot Louis me aan en wijst naar de koffers die over de bagage band rollen. "Ik wil ze best pakke Lou, maar mijn pols zit in het verband en ik loop rond met krukken" "Oh ja... Sorry" ik kus zijn wang voor hij de koffers van de bagageband haalt en ze op het karretje zet. "Klaar voor?" Vraagt hij. "Helemaal" grinnik ik. "Oh, nog een ding" mompel ik nog. "Ja?" Ik kijk hem onschuldig aan. "Ik moet plassen" hij grinnikt. "We gaan zo naar de wc even de koffers bij Harry, Niall en Liam droppen" antwoord hij, ik knik voor ik achter hem aan kruk. "Je broek zit scheef" grinnikt hij. "Help dan" zucht ik. Hij stopt met het karretje rijden en doet mijn zwarte Adidas leger joggingbroek recht. Vervolgens trekt hij mijn basic zwarte langen mouwen shirt recht. "Ja? Zit het goed?" Grinnik ik. "Prachtig, bij jou altijd" knipoogt hij.

Louis en ik zijn heel erg naar elkaar toegegroeid de afgelopen weken waar ik enorm blij mee ben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Louis en ik zijn heel erg naar elkaar toegegroeid de afgelopen weken waar ik enorm blij mee ben. "Oh, nog een dingetje," ik kijk hem vragend aan. "Je haar," ik zucht vermoeiend. Ik blaas mijn haar uit mijn gezicht. "Weet je, Fack it ik zie er toch al niet uit," samen lopen we door de aankomsthal. Niall zijn mond valt gelijk open. "Louis ik moet plassen" zeur ik als hij met Ethan , de andere begeleider, aan het praten is. "Oh ja, ik kom" grinnikt hij. Hij zet het karretje bij Niall neer samen met mijn krukken voor hij me optilt en richting de wc's loopt. Bij de wc's twijfelt hij. "Ga naar de mannen wc" zucht ik. "Zeker?" "Ga nu maar" hij loopt de mannen wc in, met een hand opent hij de deur van de normale wc's en zet me op de grond. Hij helpt me met mijn joggingbroek en draait zich om. Ik doe mijn ding voor hij me weer helpt met mijn broek. "Thank You" "You're welcome" glimlacht hij en kust mijn wang eventjes voor hij me weer optilt en naar de jongens loopt. "Babykitten?!" Ik grinnik en geef Niall een knuffel.

"Wa-" "Hazza ook knuffel" onderbreekt hij Niall en slaat zijn armen om me heen. Ik knuffel Harry terug. "Nog gefeliciteerd Hazz" "Bedankt Love" fluistert hij en kust mijn voorhoofd voor Liam naar me toe komt en me een knuffel geeft. "Babe, wat is er gebeurt?" Vraagt Niall opnieuw met een bezorgde blik. Ik vertel hem het hele verhaal terwijl ik naast hem naar buiten kruk. "Je bent echt ongelofelijk" zucht hij. "Tja, dan moet je mij maar niet als beste vriendin hebben als je dat niet aankan" grinnik ik. "Al val ik er dood bij neer, jou opnieuw laten gaan is geen optie," ik bloos om zijn woorden, hij glimlacht trots en kust mijn voorhoofd. "Babe, kom je?!" Roept Louis vanaf zijn auto. "Ik kom er aan Lou!" Roep ik terug. "Heb je morgen tijd?" Vraagt Niall als hij tegen zijn auto aanleunt. Ik leun want meer op mijn krukken en denk even na. "Ja, voor zo ver ik weet wel" antwoord ik.

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now