Chapter Sixty-Seven

1.2K 71 14
                                    

🌸Puck🌸

Ik ben met Niall in slaap gevallen op de bank wat me deze ochtend rugpijn oplevert. Met veel moeite kom ik overeind en bijt op mijn onderlip als er een pijnscheut door mijn voet raast. Met een geïrriteerd gevoel spreek ik mezelf toe dat ik al wel eens ergere dingen mee heb gemaakt en loop gewoon naar de keuken toe. Uit het kastje boven het koffiezetapparaat pak ik een mok en zet koffie, wanneer ik armen om mijn middel voel kijk ik op en zie Niall glimlachen. Hij komt tegen me aanstaan en wrijft met zijn duimen over mijn buik.

Ik draai me om in zijn greep en kijk naar hem op terwijl hij op me neer kijkt. "Gimme Kiss," ik geef Niall een kus en hij bromt tevreden. "Goodmorning," glimlach ik. "Goodmorning Princess," hij geeft me nog een kus op mijn voorhoofd. "Ik heb een idee," glimlacht hij. "Vertel," "Als we aan gaan kleden, dan kunnen we samen ontbijten en vervolgens met onze vrienden naar het strand," ik knik met een glimlach. "Ik heb alleen een probleem," mompel ik van hem wegkijkend. "Het is Okay babygirl, we vinden wel een oplossing," fluistert hij, ik kijk hem weer aan en hij knikt bevestigend.

"Dat beloof ik je," ik glimlach lichtjes naar hem voordat ik met mijn koffiemok om hem heen loop naar mijn slaapkamer. Als ik in de spiegel kijk zie ik een meisje met een grote messy knot op haar hoofd, met mascara vegen onder haar ogen, maar haar ogen twinkelen wel. Voorzichtig doe ik het t-shirt een stukje omhoog en kijk naar de littekentjes boven de rand van mijn slipje. Wanneer er een traan uit mijn ooghoek ontsnapt weet ik dat er meerdere zullen volgen. Mijn koffiemok zet ik op mijn nachtkastje voordat ik mijn vingers voorzichtig over de littekentjes laat glijden. Een traan valt op mijn buik en glijd langzaam naar beneden tegen een littekentje op mijn pols.

Ik laat mezelf op de grond zakken en trek mij knieën op waarna ik er met mijn voorhoofd tegen aanleun. Zachtjes verlaten snikken mijn keel waardoor mijn ademhaling onregelmatig word. De slaapkamerdeur gaat open en niet veel later voel ik Niall zijn sterken armen om me heen. Ik druk mijn gezicht tegen zijn borst en klem mijn vuisten in zijn t-shirt. Als ik gekalmeerd ben kijk ik voorzichtig op naar Niall die er met betraande ogen bijzit. "Waarom huil je?" Vraag ik zachtjes. "Omdat ik een softie ben en er niet tegen kan dat je huilt omdat ik ongelofelijk veel van je houd," hij geeft me een kleine kus op mijn lippen.

"Ik hou van je," glimlach ik en veeg mijn wangen droog met mijn handpalm. "Ik hou meer van jou," ik knuffel me opnieuw tegen Niall aan die me voorzichtig op zijn schoot tilt. "Je bent mooi, weet je dat?" Ik haal mijn schouders op voordat Niall me aanvalt met kusjes in mijn nek en op mijn wangen. "Dat kietelt," giechel ik en sla een hand voor mijn mond. "Giechelde je net?" Ik schud mijn hoofd. "Ik doe niet aan giechelen," antwoord ik met een hoog stemmetje. Ik kuch een keertje en herhaal de zin met mijn normale stem. "Word mijn meisje een beetje verlegen?" Ik schud mijn hoofd nog een keer. "Daar doe ik ook niet aan," glimlach ik.

"Ik weet toch bijna zeker dat je daarnet giechelde," ik sla Niall zachtjes tegen zijn borst. "Ik giechelde niet," brom ik. "Dus als ik je nog een keer kusjes geef in je nek beweer je dat je niet gaat giechelen," ik knik vol overtuiging. Niall grijnst eventjes voordat hij me weer aanvalt met kusjes. Ik bijt op mijn onderlip op te voorkomen dat ik rare geluidjes ga maken. "Houd je niet in," mompelt Niall tegen mijn huid. "Ik wil niet giechelen," antwoord ik met op een geklemde kiezen. Als Niall me zachtjes in mijn zij prikt proest ik het uit van het lachen. Niall vult mijn lach aan en laat zichzelf op zijn rug vallen met mij op zijn borst. "I love You so much baby," ik glimlach naar hem en geef hem een kus op zijn lippen. "I love You Too,"

Ik kruip van hem af en ga staan. Het t-shirt is helemaal omhoog gekropen maar ik heb geen zin om hem naar beneden te doen. "Ik bel de jongens wel even, als je wil kun jij je vast aankleden," ik knik. "Wat moet ik aan?" Niall glimlacht voordat hij me optilt en op het bed zet. Hij opent mijn kast en kijkt er geconcentreerd in. "Licht blauwe skinny jeans met dat licht roze T-shirtje die je van mij hebt gekregen," ik frons. "Licht roze T-shirtje?" Hij knikt en draait zich om. "Sinds wanneer hangt dat ding daar?" Hij lacht eventjes. "Sinds ik dat in je kast heb gehangen," hij geeft me de kleding voordat hij me een kus geeft en de slaapkamer verlaat. Ik kleed me snel om en trek mijn zwarte gympen aan ik hurk neer om mijn veters te strikken en bekijk het eindresultaat in de spiegel.

Ik besluit om de onderkant van mijn haren lichtjes te krullen en maak de voorste plukjes vast met twee schuifspeldjes, vervolgens doe ik een laagje mascara op mijn wimpers en zoek in mijn lade naar een fatsoenlijke bikini. "Niall?!" Ik hoor zijn voetstappen dichterbij komen en hij steekt zijn hoofd om het hoekje van de deuropening. "Welke?" Ik houd een zwarte bikini omhoog, een marine blauwe en een mint groene. "De marine blauwe," ik knik en gooi het op bed. In de kast vind ik een kort zwart sportbroekje waarvan ik zeker weet dat die mijn littekentjes verbergt, ik gooi die ook op bed en kijk bedenkelijk in de kast.

"Als je slim bent, Princess, dan kleed je je straks op de achterbank om in iets makkelijks. Het lijkt me niet prettig om in een skinny het strand op te gaan,"
"Ik heb nog een jurk achtig ding," antwoord ik. "Hij is alleen wel wit," ik haal mijn schouders op en haal hem uit de kast. "Schijnt dat niet door?" "Waarschijnlijk, ja," antwoord ik glimlachend en vouw alles op voordat ik het in mijn mini rugzakje stop. "Als jij Floor, Melanie, Joyce en Sydney appt dan is het misschien leuker voor jou," "Joyce is helemaal weg van je," brom ik terwijl ik het rugzakje om mijn schouders hang. "Hoezo?" Niall pakt mijn hand vast en samen lopen we naar de voordeur. "Ik citeer hoe kunnen er van die jongens bestaan? Ik bedoel heb je die armen gezien daar moet je je toch wel veilig in voelen,"

Niall slaat lachend een arm om me heen terwijl we naar zijn auto lopen. Ik stap in aan de bestuurderskant en steek mijn hand naar Niall uit voor de sleutels. Glimlachend geeft hij me de sleutel en stapt in aan de andere kant. "Waar gaan we ontbijten?" "Het strand," ik knik met een glimlach voordat ik de auto start en naar het strand rijd. De hele weg ligt Niall zijn hand op mijn bovenbeen. Aangekomen op het strand bedenk ik me dat Niall zijn zwemkleding helemaal niet bij heeft. "Hoe wil jij gaan zwemmen?" Vraag ik met een frons. "Ik had dit gisteren al gepland babygirl," ik knik en stap uit. "Oh Princess," ik kijk naar Niall met een glimlach. "Ik wens dat ik zo iedere ochtend zou mogen delen en beleven met jou aan mijn zijde,"

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now