Chapter Seventy-Eight

1.1K 64 11
                                    

🌸Puck🌸

We zijn twee dagen verder, wat inhoud dat mijn hechtingen uit mijn hoofd zijn en dat we nu onderweg zijn naar Ierland. We zitten in het vliegtuig met achter ons een krijsende baby en naast Niall een snurkende vent. "Ik doe die baby zometeen iets," bromt Niall fluisterend, ik geef hem een duw tegen zijn schouder. "Doe niet zo harteloos," bijt ik hem toe en stop een oortje in mijn oor. "Gezellig ben jij," ik glimlach liefjes naar Niall. "Nog dertig minuten Ni, hou vol," grinnik ik. "Dertig minuten te lang," zucht hij en staat op uit zijn stoel. "Wat ga je doen?"

"Naar de wc," ik knik en stop het andere oortje ook in mijn oor terwijl ik naar buiten staar. We beginnen al te dalen wat betekend dat we bijna in Ierland zijn. Tien minuten later komt Niall weer terug met twee blikjes cola in zijn handen. "Colaatje?" Ik pak het blikje van hem aan en glimlach dankbaar. "Waar gaan we eigenlijk naar toe?" "Mijn pa," ik knik en maak het blikje open. Ik neem een slokje uit het blikje en zet hem in de houder van het tafeltje. De lichtjes van de riemen gaan aan, braaf doe ik mijn riem aan terwijl Niall daar de moeite niet voor doet. Ik buig oven Niall heen en maak zijn riem vast. "Eigenwijs," mompel ik.

(...)

"Nialler?" Hij kijkt op van zijn telefoon en loopt tegen een paaltje aan. "Paaltje," lach ik. "Dat voel ik," gromt hij. "Sorry hoor. Jesus, brombeer," ik pak mijn telefoon uit mijn kontzak en app Harry om te vertellen dat we veilig zijn geland. "Kom op babe, niet boos zijn," ik kijk hem fronsend aan. "Ik ben niet boos, jij bent degene die bromt," kaats ik teug voordat ik mijn rugzak beter over mijn schouder hang. "Het spijt me Okay?" Ik knik langzaam, hij stopt met lopen waardoor ik ook stil ga staan. Niall geeft me een kus op mijn voorhoofd en daarna op mijn lippen. "Het spijt me," ik zucht en knik. "Het is al goed,"

Hij pakt mijn hand en ik verstrengel onze vingers terwijl we naar de uitgang lopen. We hebben alles bij in onze handbagage zodat we niet met grote koffers hoeven te lopen. "Ik ga even een taxi bellen, blijf jij hier of ga je naar de Starbucks?" Ik kijk om me heen en haal mijn schouders op. "Wat wil je drinken?" Hij glimlacht. "IceCoffee, moet je geld hebben?" "Nope, specifieke smaak?" Hij pruilt. "Laat maar, ik gok wel," ik loop naar de Starbucks en bestel twee IceCoffees, een karamel en een mokka, ik geef de namen door voordat ik op een kruk ga zitten. "Neil en Puck?" "Niall, Ni-All," verbeter ik het meisje achter de balie. "Juist," ik glimlach suikerzoet naar haar voordat ik me omdraai en de Starbucks uitloop richting Niall.

Ik geef Niall de beker met Mokka IceCoffee die hij dankbaar aanpakt. "De taxi is er pas over een uur," bromt hij. "Je bromt wel veel vandaag," grinnik ik en pak mijn tas van de grond voordat ik richting een make-up winkeltje loop. "Babygirl," zeurt Niall die me blijkbaar is gevolgd. "Je hebt die shit niet nodig," ik kijk hem aan en glimlach. "Die shit, heet make-up," ik pak mascara uit het rek en reken hem af. Voordat ik de kans krijg om hem in mijn rugzak te stoppen pakt Niall hem af en stopt het in zijn broekzak. "Wil jij ergens kijken?" Hij schud zijn hoofd. "Ik volg jou wel," ik knik en loop de winkel uit voordat ik een kleding winkel binnen loop.

"Babe, heb je nog niet-," "Ik zoek een bikini, geen kleding," zijn ogen beginnen te fonkelen. "Mag ik het uitzoeken," "Geef me je tas," hij geeft me zijn rugzak en gaat op zoek naar een bikini terwijl ik op een bankje ga zitten. Ondertussen dat hij bezig is met een bikini uitzoeken app ik wat met Floor over de vakantie in Bali, ze heeft er veel in verteld ze me en ze zegt dat ze me mist, ik reageer dat ik haar ook mis en sluit mijn telefoon af als Niall terug komt. Hij heeft een neon oranje bikini vast, een wit met zwarte en een mint groene. ''Welke vind je het leukst? Die neon oranje zou je goed staan als je al bent verkleurd, die wit met zwarte is cute maar ook stoer en die mint groene is verdomd sexy,'' ''Kies jij maar, ik zie mezelf toch niet als ik het aanheb,''

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now