Chapter Ninty

1.1K 65 17
                                    

🌸Puck🌸

De eerste dag brengen we rustig door. De jongens stoeien wat met elkaar in het zwembad terwijl wij, de meiden, aan de rand van het zwembad zitten met onze voeten in het water. "Ik heb een idee," ik kijk naar Floor en haal mijn zonnebril een stukje van mijn ogen zodat ik haar kan aankijken. "Laten we paardrijden op het strand met zonsondergang," ik haal mijn schouders op. "Kan," ik sta op en ga wat drinken halen bij de bar. Met een alcohol vrije cocktail ga ik terug op mijn handdoek in het gras zitten. "Hey babygirl," ik glimlach naar Niall die naast me komt zitten.

"Hey," ik ga op mijn rug liggen en kijk naar de blauwe hemel. "Heb je het naar je zin?" "Als ik samen met jou ben vind ik alles prima. Zelfs als het op de noordpool is," antwoord hij waardoor ik weer recht ga zitten en hem aankijk. "Dat is lief," hij buigt naar me toe om me een kus te geven. "Kussie, kussie," ik kijk op naar Louis die me grijnzend aankijkt. Hij tilt me op van mijn handdoek en loopt naar het water toe. "Als je het maar laat," "Want?" Ik zet mijn zonnebril in zijn haar wat voor hem het teken is om me in het water te laten vallen.

Ik kom glimlachend boven en haal een hand door mijn donkerblonde haren. "Waarom glimlach je?" Ik kijk Louis liefjes aan. Niall staat achter hem en haalt voorzichtig mijn zonnebril uit Louis zijn haren, voordat hij hem een zet geeft. Louis komt proestend boven en Niall grinnikt. "Horan," sist Louis lachend. "Don't You Dare to touch my girl Again," Louis grijst en prikt in mijn wang. "Je bedoeld zo?" Niall knijpt zijn ogen tot spleetjes. "Of zo?" Louis kust mijn wang. "Of bedoel je,-" "Maak die zin niet af," waarschuwt Niall hem.

"Puckjee!" "Floortje!" Ik spring in haar rug en ze loopt lachend door het water. "Ga je mee naar de sauna?" Vraagt ze als ik weer van haar rug af ga. "Is goed," ik zwem naar de kant en klim er uit. "Baby," Niall komt voor me staan en ik kijk hem vragend aan. "Je topje zit scheef," "Sexy toch?" Ik doe het topje van de mint groene bikini goed en haal mijn zonnebril van Niall zijn hoofd af. "Ik ga met Floor naar de sauna," glimlach ik en geef hem een kus. "Kom je over een half uurtje naar boven? Dan gaan we ons opfrissen want we gaan een strandwandeling maken," ik knik, Niall geeft me nog een kus en wenst me veel plezier voordat ik met Floor naar de sauna loop.

"Waar zijn Sydney en Joyce?" "Nagelsalon volgens mij," we lopen de sauna in en gaan zitten. "Hoe lang ben je nu met Niall samen?" Vraagt Floor na een tijdje. Ik open een oog en kijk haar aan, wat moeilijk gaat door de mist. "Bedoel je sinds de eerste relatie, dus zonder de knipperlicht relaties meegeteld of echt van de laatste keer?" "Sinds de eerste keer, ik kan nu niet zeggen dat jullie lang uit elkaar zijn geweest," "We zijn een maand uit elkaar geweest toen ik jou nog niet kende, dat was een week voordat ik naar Afrika ging," ze kijkt me ongelovig aan. "Ik geloof er niks van," ik grinnik. "Toch is het echt zo, hij werd boos omdat ik hem niks verteld had. Hij had toen een relatie met onze Disney Princess,"

"Die trut?" "Ja, maar welke datum is het vandaag?" Ze haalt haar schouders op. "Volgens mij dertien Augustes," "Dan ken ik Niall nu ongeveer negen maanden," antwoord ik bedenkelijk. We kletsen nog een hoop over Niall en de jongens waardoor ik te laat terug op de kamer ben. "Sorry," mompel ik als Niall me aankijkt. "Geen probleem, het is vakantie dan mag je de tijd vergeten," ik glimlach opgelucht naar hem terwijl ik Niall in me opneem. Hij draagt een zwarte skinny met een wit t-shirt met daaronder zijn witte Adidas schoenen. "Babykitten," Niall knipt in zijn vingers. "Hm," ik knipper een paar keer met mijn ogen en kijk hem vragend aan.

Niall glimlacht trots naar me. "Ik ga douche," mompel ik en loop eerst naar de kast waar ik een wit t-shirtje met kant uit haal en een licht blauw kort broekje. In hoog tempo douch ik en kleed ik me aan. Als schoenen draag ik witte sandaaltjes waar kleine kraaltjes op zitten en in mijn haar maak ik twee ingevlochten vlechten. Mijn make-up is vrij simpel maar wel mijn Style, ik draag mascara met oogpotlood in mijn waterrand en eyeliner. Verder draag ik een lichtroze gloss op mijn lippen. "Babygirl ben je klaar?" Ik loop terug de hotelkamer in terwijl ik bezig ben op mijn telefoon. "Fuck," ik kijk fronsend op naar Niall die me met open mond aankijkt. Verbaasd kijk ik naar mijn kleding om te zien of er een vlek op zit.

 Verbaasd kijk ik naar mijn kleding om te zien of er een vlek op zit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Wat is er?" Vraag ik verbaasd. "Damn je ziet er geweldig uit," ik glimlach verlegen naar hem, ondank heel die maanden dat ik hem ken ben ik nog steeds niet aan zijn complimentjes gewend. "Dank je," mompel ik, hij pakt mijn hand en verstrengelt onze vingers voordat we samen naar beneden lopen. "Damn Girl, je ziet er goed uit," roept Floor. "Jij ook," ik geef haar een knuffel zonder Niall zijn hand los te laten. Ik geef de jongens ook allemaal een knuffel net als de meiden. We lopen naar het strand waar we eerst een tijdje over heen lopen. "Puckje, ik zie een pony," ik kijk Floor lachend aan als ze heen en weer stuitert. "Ren er naar toe en vraag of je er op mag rijden," "Ben je gek? Ik ben hartstikke allergisch voor die beesten. Ik wil zien of jij kan paard rijden,"

"Bij deze, ja ik kan paardrijden," "Ik geloof je niet," ik kijk Liam met een opgetrokken wenkbrauw aan. "Best," ik laat Niall zijn hand los en ren naar de pony en de eigenaar toe. "Hey, kan ik iets voor je doen?" "Hi, is deze pony van u?" Het meisje knikt en stelt zich voor als Tess. "Een stukje verder op is een manage waar je paarden kunt huren, zal ik met je mee gaan?" Ik knik en ze klimt op de pony. "Dit is Haddock trouwens," ik geef Haddock een kus op zijn neus. "Klim er op," ik klim achter Tess op Haddock. Ze rijd in galop naar de manage toe en regelt een paard voor me. "Je kunt de hele week op Artax rijden," ik klim op Artax en rijd stapvoets richting het strand naast Tess.

"Ben je bekend met de paardensport?" "Ja, maar mijn vrienden daar zo,-" ik wijs naar de groep, "Willen niet geloven dat ik kan rijden," ze glimlacht. "Ik heb een idee. Heb je ooit door het water gereden?" Ik schud mijn hoofd. "Artax houd van water, je kunt in galop een stukje door het water rijden als je niet te diep gaat," "Rijd je mee?" Ze glimlacht. "Met plezier," "Rijden dan!" Roept Floor. "Zoals je wenst!" Roep ik terug terwijl ik Artax het water een stukje in laat lopen. Tess komt naast me staan en tegelijk sporen we de paarden aan om in galop door het zeewater te rennen. Het rijden gaat me gemakkelijk af, ik laat Artax gewoon door galopperen als ik hem richting het strand stuur.

Vanuit galop ga ik over in draf en daarna stapvoets zodat ik tot stilstand kom voor Liam zijn neus. "Had je nog een andere uitdaging?" Ik ga in Artax zijn nek hangen en geef hem een kus. "Dit is Artax," glimlach ik als hij zijn neus tegen Liam zijn hand aan duwt. "Hey Artax," grinnikt Liam. "En dat zijn Tess en Haddock," ik glimlach naar Tess en klop zachtjes op Haddock zijn nek. Niall kijkt me trots aan waardoor ik glimlach. "Geef je hand is," Niall geeft me zijn hand en ik trek hem achter me op Artax. "Volgens mij moet dat andersom Love," ik kijk Harry met een ongeïnteresseerde blik aan. "Jij hebt geen leven gehad. Let op," ik haal Niall zijn handen van mijn middel af en zorg ervoor dat hij de teugels vast houd.

Vervolgens geef ik Artax een klein tikje met mijn voet waardoor hij begint met lopen. "Ga films kijken Hazz," ik begeleid Artax naar het water waar hij rustig door heen loopt terwijl de zon langzaam onder gaat. "Ik hou van je," fluistert Niall in mijn oor terwijl hij Artax laat stoppen met lopen. "Ik hou ook van jou," mompel ik terwijl ik tegen zijn borst aanleun. "Hier kan ik wel aanwennen, samen met jou in een warm land. Op het strand, kijkend naar de zonsondergang terwijl we een romantische rit maken op Artax," ik glimlach en kantel mijn hoofd zodat ik Niall een kus kan geven. "I love You," mompel ik als hij mijn handen om de teugels legt en zijn handen over die van mij doet. "I love You more,"

~~~~~
Hey Liefies,
Daar gaan we, de laatste 10 hoofdstukken komen er aan.

Liefs, kus,

Ps: Q&A vragen kunnen hier gecomment worden! Iedere vraag mag worden gesteld. Van lievelingskleuren tot aan favoriete film. Zo wel aan mij als aan ieder persoon uit dit boek

Carpe Diem {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu