Chapter Forty-Four

1.7K 67 10
                                    

🌸Puck🌸

Deze morgen word ik vroeg wakker, zachtjes kom ik omhoog van Louis' borstkas en stap van de bank af. Sluipend loop ik de gang op naar boven waar ik me omkleed in mijn sportkleding. Mijn haren maak ik vast in een paardenstaart en sluip de trap af naar beneden. De huissleutels pak ik uit het kastje voor ik het huis verlaat en de voordeur zachtjes dicht klik. Ik loop hard langs het park, door het centrum, langs de kantoorgebouwen zo terug naar huis. Na anderhalf uur maak ik de voordeur open en zie Louis druk ijsberen door de hal met een telefoon in zijn handen.

"Alles Okay?" Hij kijkt me aan en laat zijn telefoon vallen voor hij me om mijn hals vliegt. Ongemakkelijk knuffel ik hem terug. "Waar was je?" "Hardlopen," antwoord ik simpel. "Oh, wacht je was me kwijt?" Hij knikt en raapt zijn telefoon op van de grond. "En toen belde je Niall?" Ga ik verder waarop hij ook knikt. "En nu is hij in paniek?" Hij schud zijn hoofd. "Niall wist namelijk dat je ging hardlopen," antwoord hij verbazend. "Oh, dat komt door die gps tracker in mijn telefoon," ik laat mijn telefoon zien die ik deze keer wel bij me had. "Slaap lekker Niall," grinnikt Louis en hangt op. "Volgende keer een briefje graag," mompelt hij waarschuwend. "Ik zal mijn best doen," ik glimlach naar hem en ren vervolgens de trap op om me om te kleden in mijn voetbaltenue. Ik trek mijn sokken over mijn voeten en stap in mijn afgetrapte Nike Airmax voor ik weer naar beneden loop.

"Waarom loop je hard als je zo gaat trainen?" Vraagt hij terwijl hij me een kom cornflakes overhandigd. "Geen idee, ik denk dat het afleiding is," ik haal mijn schouders op en eet mijn cornflakes op. "Zal ik meegaan?" Ik knik enthousiast en zet mijn lege kom op het aanrecht en wacht geduldig op Louis die nog niet klaar is. Als hij ook zo ver is loop samen met hem richting de voetbalvelden. Daar aangekomen is Sander al vol op bezig. Ik glimlach nog even naar Louis voor ik ook het veld op ren en samen met Sander vol op train. Deze keer spelen we alleen partijtje en voor we het weten is het uur alweer voorbij. Druk kletsend loop ik weer met Louis naar huis.

We nemen afscheid omdat hij vandaag dag dienst heeft en wenst me succes bij mijn sollicitatie gesprek. Ik bedank hem en zwaai hem uit voor ik de deur dicht doe en naar boven ren om te douchen, me om te kleden in een zwarte skinny jeans met een paars blousje en de zwarte Nike schoenen die ik met kerst van Niall heb gekregen. Mijn make-up doe ik basic, mascara en een beetje BB crème. Mijn haren krul ik lichtjes. Als ik klaar ben bekijk ik mezelf in de spiegel, met een goede blik op mijn outfit loop ik naar beneden waar ik mijn sleutels en telefoon van de tafel pak voor ik het huis verlaat en naar het kantoor gebouw loop. Hopend dat dit het gaat worden.

(...)

Met een grote glimlach loop ik de bibliotheek binnen. "En?" Vraagt Harry gelijk als ik binnen kom, hij kijk me nieuwsgierig aan net als Liam en Louis die er ook zijn. "Ik ben aangenomen!" Roep ik blij. Ze barsten in juichen uit. "Gefeliciteerd babe," Louis is de eerste die me komt feliciteren. "Gefeliciteerd kleintje," Liam geeft me een knuffel en een kus op mijn wang. "Gefeliciteerd Love," Harry eindigt als laatst met een knuffel en een kus op mijn wang. Harry pakt me bij mijn hand en trekt me mee naar de balie. "Geen feestje zonder taart," hij opent een doos waar een aardbeien taart in zit. "Awh," mompel ik. "Ik ga de bordjes en vorkjes halen," glimlach ik en ren naar boven op mijn sokken, de eerste rede daarvan is ik heb zeren voeten en de tweede rede is dat alles boven ligt.

Ik pak de bordjes uit de kastjes en de vorkjes uit de laatjes voor ik weer naar beneden ren en een stukje doorschuif met mijn sokken. "En je kan het nog steeds," grinnikt Harry als ik tot stilstand kom. "Moet je ook eens proberen," lach ik. "Dat is nog eens een goed idee," Louis trapt zijn schoenen uit en rent naar boven, via de andere trap helft rent hij weer naar beneden en schuift net zoals ik door op zijn sokken waarbij hij een gillend geluid maakt. "Als we dan toch bezig zijn," ook Liam rent naar boven en dan weer naar beneden en schuift ook door op zijn sokken in een surfers beweging. "Dan kan ik niet achter blijven," zucht Harry die ook zijn schoenen uit trapt en precies hetzelfde herhaalt als Liam, Louis en ik net deden.

"Nu is het tijd voor taart," grinnik ik. Harry snijd de taart in stukken me geeft ieder van ons een bordje. Ik ga op de balie zitten met het bordje taart in mijn handen wachtend op een telefoontje van Niall. "Moet je speciale kleding dragen?" Ik schud mijn hoofd. "Nee niet echt, maar wel netjes," "Dan kan je niet in je joggingbroek komen net als hier," glimlacht Harry. "Dat doe ik dan wel als ik hier moet werken," grinnik ik. "Je stopt niet?" Vraagt hij verbaasd. "Nee, Tuurlijk niet. Dit is nog steeds mijn passie Hazz," glimlach ik. "Hoe wil je dat ooit combineren? Bibliotheek, Marketing, voetbal je vrienden en thuis?" Vraagt Louis verbaasd en lichtelijk bezorgd. "Ik werk op maandag, woensdag, vrijdag en weekenden hier in de ochtend. En ik werk de middagen bij Marketing en precies daartussen in zijn mijn voetbaltrainigen of wedstrijden en voor jullie heb ik altijd tijd," leg ik uit. "Babe, dat is veel te veel," ik schud mijn hoofd. "Ik doe het gewoon, let maar op" ik stop een stuk taart in mijn mond en op dat moment belt Niall. Ik klem mijn telefoon tussen mijn oor en schouder nadat ik heb opgenomen.

"En?" Is het eerste wat hij vraagt. "Surprise," grinnik ik. "Kom op babygirl, vertel" dringt hij aan. "Omdat je zo geduldig bent. Ik ben aangenomen," aan de andere kant van de lijn barst gejuich los. Ik zet hem op luidspreker waardoor de jongens lachen. "Gefeliciteerd Princess," ik glimlach. "Dank je Ni," ik stop nog een stuk taart in mijn mond als Louis vol enthousiasme begint te praten tegen Niall over hoe het in New York is. "Love, kijk is," ondertussen dat Louis met Niall praat ben ik met Harry tussen de nieuwe boeken aan het kijken. Ik pak het boek aan die Harry me aangeeft. Het is een nieuwe triller. Ik lees de achterkant en klap in mijn handen. "Die wil ik!" "Je mag hem hebben," ik druk een kus op Harry zijn wang om hem te bedanken en ga weer terug op de balie zitten. "Lou, respect enzo hoor maar je bent al een uur aan het bellen," onderbreek ik hem. "Oops," grinnikt hij. "Babykitten, daar ben je weer. Vanavond Skype?" "Tuurlijk, ik app wel als ik thuis ben," ik hoor hem zuchten. "Niet te laat maken alsjeblieft," ik lach zachtjes. "Geen zorgen Ni, ga nou maar slapen," "I love You babygirl," "I love You Too, Bye" "Bye Bye Princess,"

Ik druk op het rode hoorntje en stop mijn telefoon weer terug in mijn broekzak. "Wie gaat er mee iets drinken? Mijn koste," iedereen stopt met waar hij mee bezig was. "Dat je het nog moet vragen," grinnikt Liam. Ik spring van de balie af en wacht tot Harry alles heeft afgesloten. Samen lopen we naar de Starbucks toe waar ik iedereen trakteer op warme chocomelk. "Wanneer moet je beginnen?" "Over twee weken," ik glimlach en sla mijn handen om het kartonnen bekertje. We kletsen gezellig met zijn vieren, na een half uurtje moet Liam gaan werken en niet veel later vertrekt Louis omdat hij dubbele dienst had vandaag. Harry en ik maken het samen ook niet te laat. Om half negen besluit ik eerst langs de friet tent te gaan voor ik naar huis loop. Binnen bestel ik een frietje saté en twee frikadellen. Als mijn bestelling er is loop ik weer terug naar huis. Thuis aangekomen draai ik de voordeur op slot met de knippen er op en hang mijn jas aan de kapstok voor ik mijn schoenen uit trap.

De sleutels hang ik in het kastje bij de voordeur en mijn telefoon leg ik aan de oplader in de keuken voor ik alle rolluiken laat zakken en de tv aanzet. Ondertussen maak ik weer warme melk en app Niall dat ik thuis ben. Ik plof op de bank met mijn friet en snacks terwijl ik de laptop opstart en naar een herhaling van Rizzoli&Isles kijk. Het Skype deuntje rammelt al door de huiskamer. Ik beantwoord de video oproep van Niall. Ik bijt een stukje frikadel af voor ik het lege bakje friet op tafel zet en met Niall klets. Hij lacht om mijn manier van eten waar ik me vrij weinig van aantrek en hem uitlach omdat hij alleen MacDonalds kan krijgen in NY. We kletsen tot middernacht mijn tijd en daarna besluit ik om naar bed te gaan. Boven neem ik niet eens de moeite meer om me om te kleden en ga zo in bed liggen. Nog vier dagen en dan komt Niall terug...

Carpe Diem {N.H}Where stories live. Discover now