Chapter Eighty-Seven

1K 59 18
                                    

🌸Puck🌸

De volgende de dag is een en al drukte, Niall moet ineens iets regelen voor op zijn werk terwijl hij vakantie heeft. Ik moet wedstrijd spelen waar ik niet op gerekend had, ook moet ik mijn bril al gaan halen. Al met al moet we beiden dingen doen waar we eigenlijk geen tijd voor hebben. ''Babygirl, ik ben weg!'' roept Niall vanaf beneden, ik strik snel de veters van mijn schoenen voordat ik naar beneden ren. ''Succes,'' ik geef hem een kus op zijn lippen voordat ik de huiskamer in ren om mijn fles water te zoeken.

''In de koelkast Babykitten,'' ''Dank je,'' ik pak de fles water uit de koelkast voordat ik toch tegelijk met Niall de deur uit loop. Hij gaat met de auto naar het kantoor terwijl ik te voet naar de opticien loop in mijn tenue. ''Goedemorgen kan ik u ergens  mee helpen?'' ik geef door waarvoor ik hier ben voordat ik ongeduldig op mijn telefoon kijk naar de tijd. ''Ik ga even een brillenkoker voor u zoeken, zet de bril maar alvast op. Hoe eerder hoe beter,'' ik zet de bril braaf op voordat ik een losse pluk haar achter mijn oren haak.

De bril is niet overdreven groot en het staat me op zich wel leuk, maar het is niet mijn ding. ''Kijk eens aan, de koker en het bonnetje. Ik wens u veel plezier met de bril,'' ''Bedankt,'' mompel ik voordat ik snel de opticien uitloop. Snel wandelend loop ik naar de sportvelden waar Louis al staat te wachten. Sander traint niet mee vandaag  omdat hij met Eveline naar Bonaire is vertrokken gister. ''Wat zie je er slim uit Babe,'' glimlacht Louis met een kleine grijns. ''Zo kan ik nog beter zien waar dat ik moet trappen als je irritant bent,'' hij kijkt me met grote ogen aan. ''That's my best friend,'' grinnikt hij.

(...)

Na de training ga ik met Louis nog naar de Starbucks om nog even te kletsen over de aankomende vakantie in Bali. ''Heeft Niall je bril al gezien?'' ik schud mijn hoofd en pak dankbaar mijn Ice Coffee van hem aan. ''Nee, hij is op het kantoor,'' Louis kijkt me vragend aan als ik de deur van de Starbucks open duw. ''Het is lekker weer buiten Lou,'' glimlach ik en houd de deur voor hem open. Samen lopen we nog want rond door het centrum tot dat onze drankjes op zijn. ''Ik ga mijn spullen bij elkaar zoeken. Heeft Niall al verteld dat ik met jullie mee rijd naar het vliegveld?'' ik schud mijn hoofd. ''Maar dat is altijd goed,'' glimlach ik en geef hem nog een knuffel.

Thuis aangekomen is Niall er ook al, als ik de voordeur open maak komt hij net de wc uit gelopen. ''Hey Babe,'' ik glimlach naar hem. ''Hi Ni, hoe was het?'' hij haalt zijn schouders op. ''Oh my, je bril,'' glimlacht hij. ''Ja, geweldig,'' grinnik ik en sluit de voordeur achter me voordat ik mijn schoenen uit trap en ze op het schoenenrekje zet. ''Het staat je schattig,'' ik glimlach dankbaar naar hem. ''Ik ga even douche,'' mompel ik nadat hij me een kus heeft gegeven. ''Ik zorg wel voor het eten, waar heb je zin in?'' ik haal mijn schouders op. ''Iets fris, het is best warm buiten,'' hij glimlacht. ''Ik verzin wel iets,'' ik glimlach naar hem voordat ik de trap op ren.

Uit de kast pak ik mijn, veel te grote, zwarte Tommy Hilfiger Jeans T-shirt en mijn lingerie voordat ik de badkamer in loop. Ik zet de kraan niet al te warm aan en kleed me om. Ik stap onder de douch en was mijn haren met aardbeien shampoo en gebruik citroen douchgel om me te wassen. Als ik helemaal klaar ben spoel ik alles af en zet de kraan uit. Nadat ik me heb afgedroogd kleed ik me aan, het T-shirt bedekt alles tot een klein stukje boven mijn knieën waardoor ik er geen zin in heb om er nog een kort broekje onder te doen. ''Baby, eten!'' ik roep terug dat ik er aankom en bind snel mijn haren in een knot voordat ik mijn bril op zet.

Ik spring tree voor tree de trap af voordat ik met een grote glimlach naar de tuin loop waar Niall in het gras zit. Hij heeft twee ovale bakken gevuld met sla, gerookte kip, tomaatjes en andere gezonden dingen. ''Hey Cutie,'' glimlacht hij als ik naast hem kom zitten. Ik trek het T-shirt voor een gedeelte over mijn knieën als ik in kleermakerszit ga zitten. ''Hey,'' glimlach ik ook en kus zijn wang. ''Ik hoop dat je het lekker vind,'' ik knik. ''Alles wat jij aan eten maakt is lekker,'' hij bloost lichtjes en geeft me een van de twee ovale bakken. ''Dank je,'' ik glimlach tevreden en begin langzaam met eten. ''Ni, ik heb zin in onze eerste echte vakantie samen,'' mompel ik verlegen voordat ik snel een hap sla in mijn mond stop.

''Ik ook Babygirl,'' ik kijk naar hem op, waardoor ik merk dat hij op me neer kijkt. Hij geeft me een klein kusje op het puntje van mijn neus. ''Die bril van je, maakt je cute en sexy,'' ik mompel ontevreden voordat ik me weer op mijn eten richt. ''Ik vind er niks aan,'' brom ik voordat ik het laatste beetje sla uit mijn kom in mijn mond stop. Niall pakt hem van me over en staat op. ''Oreo ijsje en dan film avond?'' ik knik uitbundig en ga ook staan. ''Als jij dit binnen zet dan ga ik de ijsjes achter uit de vriezer halen,'' braaf doe ik wat hij vraagt en ruim de spullen op in de vaatwasser. Als ik iets kouds tegen mijn nek voel draai ik me snel om. Niall kijkt me met een onschuldige blik aan.

Voordat ik antwoord kan geven trekt hij me tegen zich aan en houd het ijsje tegen mijn blote rug aan onder mijn t-shirt. ''Niall dat is koud!'' gil ik lachend. ''Dat is meestal met ijsjes,'' ik kjk hem grijnzend aan en trek het andere ijsje uit zijn hand en houd hem tegen zijn blote rug aan waardoor hij rilt. ''Dat is koud,'' bromt hij. ''Als jij het ijsje van mijn rug af haalt doe ik het ook,'' ik kijk naar hem op en kus zijn kaak. ''Deal,'' hij haalt het ijsje van mijn rug af en ik doe hetzelfde bij hem. ''Welke film wil je zien?'' Ik gooi de verpakking van mijn ijsje in de vuilnisbak en houd hem voor Niall open. Hij gooit zijn papiertje er in en ik laat het pedaal los met mijn voet.

''Romance,'' glimlach ik liefjes. ''Ah nee, dat zijn van die standaard verhalen. Een meisje word hopeloos verliefd op de jongen die haar niet ziet staan. Daarna,-'' ''Niet alle films gaan zo,'' onderbreek ik hem lachend. ''Maar als jij ze wil zien, dan doen we dat,'' ik knik goedkeurend. ''Love you,'' hij glimlacht. ''Slijmbal,'' ik pruil en steek mijn middelvinger naar hem op voordat ik de bank ga zitten en de tv aanzet. ''Babygirl,'' Niall prikt zachtjes in mijn wang. Ik negeer hem en neem een hapje van mijn ijsje. ''Babykitten,'' Niall prikt nog een keer in mijn wang, ik bijt op mijn onderlip om niet in de lach te schieten. ''Princess,'' hij tikt zachtjes op het puntje van mijn neus als ik geconcentreerd een film aan het uitzoeken ben.

''Cutie,'' Niall zet zijn kin op mijn schouder en blaast lucht in mijn oor wat kietelt. Ik zoek Fifty Shades Of Grey op bij Netflix terwijl ik Niall nog steeds probeer te negeren. ''Dit gaat je niet lukken baby,'' Niall kust mijn hals. Ik start de film en kantel mijn hoofd zodat Niall geen kusjes meer in mijn hals kan geven. In plaats van dat hij ophoud geeft hij me kusjes op mijn schouder. ''Geef je het al op?'' ik schud mijn hoofd en probeer me op de film te concentreren. Na vijf minuten zet ik de film op pauze, om Niall aan te kunnen kijken. ''Je irriteert me,'' mompel ik als hij opnieuw kusjes in mijn hals drukt. ''Ik plaag je,'' mompelt hij met zijn lippen tegen mijn hals. ''Ik probeer die film te kijken,'' mompel ik nog steeds omdat hij me op een of andere manier zwak maakt als hij dit soort dingen doet.

''We kunnen de film na spelen,'' ik kijk hem met grote ogen aan. ''Never,'' ik zet de film weer aan en trek mijn knieën op zodat ik er met mijn kin op kan lopen. Niall laat me verder met rust en speelt een beetje met zijn telefoon terwijl ik geconcentreerd naar de film kijk. Ik merk dat hij me af en toe aanstaart, maar daar trek ik me niks van aan. Na de film is het pas tien uur 's avonds. ''Jij mag nu een film kiezen,'' glimlach ik naar Niall die me met een grote glimlach aankijkt. ''Cutie,'' hij drukt een kus op mijn voorhoofd. ''We gaan Limitless kijken,'' Niall zoekt de film op en zet hem aan. Ik leun tegen hem aan met mijn hoofd tegen zijn schouder. ''I love you,'' fluistert Niall terwijl hij door mijn haren kriebelt. ''I love you more,'' fluister ik terug. ''I love you the most,''

Carpe Diem {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu