bukan update pt 2

15.4K 426 33
                                    

Okey sekarang korang boleh komen dekat part mana yang korang tak faham or tak kenal anyone. Saya akan cuba reply nanti.

Sorry do korang. Saya ni cokia cokia je. Saya pula actually tak minat cerita thriller sangat jadi saya tak pandai nak buat scene thriller.

Tapi itulah. Sibuk nak buat juga scene thriller, ha amik terus jadi macam ni. Berterabur semua. Saya minta maaf!

InshaAllah i will do better next time.

Mana yang rasa tak okey tu, tegur lah saya baik baik. Saya ni hati tisu. Kalau korang kecam kecam, nanti saya nangis 😭

And lagi satu, mungkin ada some part yang saya memang nak biar korang keliru hahahahah korang fikir je sendiri. Buat je andaian sendiri ahahahha

Sebab saya risau kalau saya cakap juga, korang akan jadi makin confuse.

Akhir kata, saya minta maaf sebab teruk sangat.

Pilihan Kedua | CWhere stories live. Discover now