Sayang Stories

690 Stories

Sepi by ms-lily
#1
Sepiby rebel ms-lily
mengisahkan tentang si isteri yang dahagakan belaian kasih sayang dari seorang bergelar suami. Suami yang mengabaikan tanggungajwabnya sehinggakan si isteri mencari keb...
Completed
Mrs. Emir Luthfi  by isyannaa
#3
Mrs. Emir Luthfi by sya 🇵🇸
EMIR LUTHFI | NADINE HARLEY ANDERSON Anderson series vol 1 Takdir yang telah menyatukan mereka. Sangat tidak sangka dari hanya berkawan biasa menjadi sepasang suami dan...
Completed
Mimpi Yang Sempurna by DarainaHere
#4
Mimpi Yang Sempurnaby Daraina
Tengku Zahir Hazim. Seorang Doktor Bedah di Hospital Tyrod yang terletak di negara Rusia. Tetapi, tanpa mereka sedar, Tengku Zahir Hazim mempunyai 3 buah syarikat besar...
Athif Raees: Forever His Wife [OG] by leianeith
#5
Athif Raees: Forever His Wife [OG]by Neith
Aileen Darissa Seorang wanita bekerjaya, muda dan rupawan. Bekerja sebagai seorang engineer. Dilahirkan dalam keluarga yang serba mewah. Darissa seorang yang sangat manj...
Yes Maam  by insankesepian10
#6
Yes Maam by insankesepian10
Aryana bukan sengaja nak jadi queen control. Salahkah dia sebagai isteri berhati-hati dalam menjaga suami? Walaupun Ilham sudah nak masuk 'four series', saham lelaki itu...
The Story of Us: Sayang [BISAYA : ON-GOING] by CrescentiusMoon
#7
The Story of Us: Sayang [BISAYA :...by Ichinichi
Naa pud ba mo'y dakong pagmahay sa kinabuhi? kanang makaingon na lang ta nga 'pwede ibalik ang panahon? gusto nako itama akong nahimo nga mali sauna. Gusto nako buhaton...
Encik Tengku, Cik Mekanik by nrlndr15
#8
Encik Tengku, Cik Mekanikby Nurul Nadira
Nur Khaisarah Malisa Dia mempunyai rupa paras yang cantik dan comel. Dia bekerja di sebuah bengkel bersama 5 kawan² rapatnya sejak dia 18 tahun. Walaupun dia berkawan d...
ISTERI YANG TIDAK DIANGGAP by AishInshira
#9
ISTERI YANG TIDAK DIANGGAPby Aish🌸
Perkahwinan atas cinta? sama sekali tidak terjadi kepada Nurin Aira. Mungkin, perkahwinan atas dasar busines? tidak juga. Perkahwinan mereka atas dasar dendam. NURIN AI...
JUJUR, NIKAHI AKU. by Oppa256
#10
JUJUR, NIKAHI AKU.by Oppa256
Aishan seorang gadis yang cantik dan baik diberikan tugas untuk menormalkan lelaki yang mati pucuk? Susah juga. . . . . . . 🔞 underage tidak Di benarkan untuk membaca
SYARAT BAHAGIA by AishInshira
#11
SYARAT BAHAGIAby Aish🌸
Bahagia itu memang sukar untuk dikecapi. Malah perlukan syarat untuk bahagia. Dan syarat itu harus ku terima meski hati ini tidak pernah sedetik pun rela. NUR AISHA - S...
Jodohku, Mr Berg? by cherylim18
#12
Jodohku, Mr Berg?by Cherylim
Nama Dato' Amir Helmi sememangnya tidak asing lagi di alam perniagaan. Dialah yang menerajui AH Holdings Berhad selepas arwah ayahnya meninggalkan kepadanya dengan maju...
Will you stay with me  by SheldonaJapil
#13
Will you stay with me by Sheldona Japil
Lady seorang gadis biasa yang suka gaming and berkerjaya seorang Administration di sebuah Syarikat di Bandar Kota Kinabalu . Hidup Lady penuh dengan suka duka sejak bers...
SAYANGKU ENCIK USTAZ by thesna__
#14
SAYANGKU ENCIK USTAZby 🦋
Perkenalan yang sangat erat antara kedua-dua buah keluarga membawa sebuah ikatan yang begitu serius iaitu perkahwinan kepada anak-anak mereka.Namun,seorang ustaz dan seo...
FAIRYTALE : KING OF DARKNESS by anrblqss
#15
FAIRYTALE : KING OF DARKNESSby 𝖇 𝖆 𝖑 𝖖 𝖎 𝖘 𝖘
"Berani dia hina tarian aku?" - Qiana Belvina. Dia, gadis yang matang, sombong dan angkuh, namun itu hanyalah pandangan orang. Dia tidak seperti yang dikatakan...
Aku Bukan Boneka by iamputerisalju
#16
Aku Bukan Bonekaby Puteri salju
Aku bukan barang mainan kau lah Firash.. Kau anggap aku macam sampah.. Aku pun ada hati dan perasaan.. Dasar binatang.. Aku benci kau Firash.. - bentak hati Ariana
PARCEL by SimonMalik
#17
PARCELby Simon Malik
Sedikit teaser Novel pertama aku dengan FIXI. Aku open a few babs untuk korang baca. Kalau korang nak beli, ebook - https://www.e-sentral.com/book/info/125481/parcel Bu...
Completed
MARRIAGE PROBLEM [RULIFANGBOY]  by RaishaIris
#18
MARRIAGE PROBLEM [RULIFANGBOY] by Sha🌸
Perkahwinan, Ada pelbagai perencah dan rasa. Contoh, suka dan duka, Kasih dan sayang. Rindu dan kecewa. Bila digabung menjadi satu barulah kita boleh merasai semua itu. ...
AWEKKU KEMBAR by SitiNovelis
#19
AWEKKU KEMBARby Rosa Nur
PERCERAIAN di antara Zikri dengan Sofea menyaksikan anak mereka iaitu pasangan kembar seiras, Annessa dan Adeela hidup terpisah. Annessa mengikut papa mereka, Zikri. Sem...