Sayang Stories

Refine by tag:

561 Stories

You Are My Crush by NurulHuda015
#1
You Are My Crushby NurulHudaHaseri
Hasya memendam Perasaan Terhadap Rakan Baik abangnya sendiri..Hampir setiap Jam dia Stalk Crushnya..Tetapi disebabkan satu Fitnah..Crushnya benci terhadap dirinya..Aban...
Completed
  • nakal
  • hazim
  • timi
+12 more
Cinta Lelaki Bongkak ! by keerulsarah
#2
Cinta Lelaki Bongkak !by Keerul's
Second Romance by Keerul Sarah. Setiap kali bertemu empat mata, ada sahaja yang tidak kena. Berbalas mulut bagi mereka biasa. Dua - dua keras kepala ! Identiti Safiya...
  • gila
  • kau
  • chicklit
+10 more
Aku Pilih Ketua Penyamun (COMPLETE ✔️) by RabbLauren
#3
Aku Pilih Ketua Penyamun (COMPLETE...by RabbLauren
SEORANG KETUA PENYAMUN tangkap cintan dengan BUDAK HYPER ACTIVE YANG COMEL? Pffft! Tak kena lansung! Namun..macam mana cinta boleh berputik?... Ya dia penyamun, Ketua pe...
  • sayang
  • korban
  • raiq
+4 more
IZINKAN AKU MENJADI PEMILIKNYA🌹 by HusQiem_Mokhtar
#4
IZINKAN AKU MENJADI PEMILIKNYA🌹by Huzna_Rusly
Mengisahkan mengenai seorang remaja yang masih bersekolah tetapi menjadi pelacur demi membantu ibunya dan adiknya...👵👦👩 Tetapi takdir menemukan remaja tersebut denga...
Completed
  • zya
  • ustazzakuan
  • pelacur
+3 more
Lion by CikNaweeeee
#5
Lionby CikNaweeeee
Lion; another meaning of being a leader. Dalam Lion Corp, Arif lah Lion mereka. . "Adira, I need some sugar. Tired" Arif mengeluh. Sendi di tangannya dibunyi...
  • bossdanpekerja
  • love
  • sayang
+2 more
TAKDIR HAWA ( BELUM TAMAT)  by Flowerpower211
#6
TAKDIR HAWA ( BELUM TAMAT) by Joalmahalya
Salahkah menjadi Hawa yang disayangi? Aku tak pinta hidup begini. Tapi, ini lah sebahagian dari takdir ku. Cuma satu ku pinta.. cintai, sayangi aku sebagai seorang Hawa...
  • kampung
  • ceritapendek
  • sayang
+2 more
Cinta Luar Biasa✨ by IsyaMora
#7
Cinta Luar Biasa✨by °iSyA°
Bercinta di zaman sekolah dan masih muda ketika menyulam cinta tidak pernah dijangkakan oleh Mimi dan Haikal.Malah,mereka juga tidak menyangka akan berpisah!8 tahun tida...
Completed
  • cintayangtakpernahmati
  • sayang
  • jodohditangantuhan
+3 more
My Little Young Wife by chaekookiee
#8
My Little Young Wifeby Miss Hamney❣️
Zahratul Nadhia seorang budak STPM telah ditunangkan oleh kedua orang tuanya sejak berumur tujuh tahun dengan lelaki yang tidak begitu dikenalinya. "Betul ke Abang...
  • cinta
  • asheera
  • khianat
+15 more
Tunggu Di Pintu Syurga by izaniejeje
#9
Tunggu Di Pintu Syurgaby hafizajeje
Sumayyah bekas atlet angkat berat merupakan anak kepada Encik Azam bekas tentera. sifat dia berbeza dengan wanita lain. Sumayyah suka aktiviti lasak dan bertindak melulu...
  • benci
  • bukanjodohku
  • sayang
+15 more
Hadirnya Cinta by ninaaizz
#10
Hadirnya Cintaby ن ي ن ا
Cinta? Tak pernah terlintas untuk perempuan remaja yang bernama Nur Humaira Dahlia merasai perasaan tu. Tapi tanggapan itu berubah ketika hadirnya seorang lelaki yang...
  • sweet
  • kawan
  • persahabatan
+10 more
Kisah Kita by NurulHuda015
#11
Kisah Kitaby NurulHudaHaseri
Qaila Humaira💕 Gadis yg lasak..selalu dibuang sekolah..Sehinggakan Dato Hasyim buntu untuk Menghantar anak gadis nye ke sekolah...Dato Hasyim menghantar anaknya ke seko...
Completed
  • love
  • sayang
  • beripeluang
+6 more
Adriana Raihan by CikEspresso
#12
Adriana Raihanby vαníllα
Cinta tak kenal siapa... Kalau cinta itu kenal siapa mangsanya, tidak mungkin si gadis diva nakal ni jatuh cinta dengan si pakcik hot! Adriana Aisyah, si diva nakal ya...
  • isteri
  • kawan
  • 2018
+17 more
Prince Charming pujaan hati Hana by izaniejeje
#13
Prince Charming pujaan hati Hanaby hafizajeje
Hana seorang wanita yang keras kepala, tidak mudah berputus asa dan manja. Nur Hana Binti Tan Sri Zainuddin merupakan satu-satunya anak perempuan tunggal yang dijaga ba...
  • bongsu
  • kekeluargaan
  • wanita
+17 more
Suamiku Ketua Pengawas (COMPLETE) by Syazwani-zulkifle
#14
Suamiku Ketua Pengawas (COMPLETE)by Miss Yan
ringan-ringankan sikit tangan tu nak vote tank u. Author nak minta maaf kalau cite tak berapa best cam cite cite korang. Dan kalau ade yang sama abaikan sebab author ta...
  • hantu
  • kawan
  • enimy
+19 more
High school love by finarauhah
#15
High school loveby afrina
Afrina,Azra,Rauhah,Puteri atau lebih dikenali the Queen.Pengawas paling hot and top kat sekolah .apakah akan terjadi apabila abang pengawas hot masuk sekolah untuk pertu...
  • lovestory
  • romantic-suspense
  • malay
+5 more
MRS. AWAKLAH!  by zatimuss
#16
MRS. AWAKLAH! by zatimuss
" Apa niat kau setuju nak kahwin dengan aku? Duit? Harta?" Sinis percakapannya. Terguris hati Deanna Sufya mendengar bait bait hinaan lelaki yang kini sudah be...
  • gaduhmanja
  • sayang
  • deannasufya
+2 more
Siapa Awak Sebenarnya? by millucind
#17
Siapa Awak Sebenarnya?by millucind
Dia cantik, tapi misteri, Personaliti yang banyak, Apakah rahsia yang disembunyinya? Dia kaya, CEO, Seorang billionaire, Hak dia hanya milik dia seorang Diidami oleh par...
  • bergaduh
  • kissing
  • bercinta
+4 more
SANNIA by grey_dn
#18
SANNIAby Arlina Puspita
Antara bertemu dengan pria yang selalu membuatmu merasa terbang tinggi ke langit dan menganggap dirimu sangat istimewa atau bertemu dengan pria menyebalkan yang selalu m...
  • rekomendasi
  • indonesiamembaca
  • mood
+11 more
KASIH TAK SAMPAI by Aenyda
#19
KASIH TAK SAMPAIby Aenyda
gimana rasanya saling mencintai tapi tidak bisa memiliki pastinya nyesek dan sakit.Kirana dan dan arya dua remaja yang saling mencintai,namun keadaan menyebabkan cinta m...
Completed
  • duka
  • love
  • rana
+14 more
Alia by chibooomm
#20
Aliaby chibooomm
"Aku tidak tahu bagaimana perasaanku padamu. Tapi satu yang pasti, kesempatan yang kuberikan padanya dulu telah disia-siakannya." -Alia- "Maafkan aku. Ak...
  • aceh
  • cikubummm
  • bahasa
+20 more