Sayang Stories

765 Stories

Biarkan Aku Laluinya by afifah_jk
#1
Biarkan Aku Laluinyaby afifah_jk
Mengisahkan tentang seorang gadis yang baik dan mempunyai rupa paras yang sangat cantik tetapi malang sekali gadis yang cantik inilah gadis yang bodoh,hodoh,dan menjijik...
Setia Menanti by IeraRoselyn
#2
Setia Menantiby IeraRoselyn
Bertemu tanpa disangka. Siapa sangka pertemuan mereka hanya beberapa kali terus menerbitkan bibit-bibit cinta dihati masing-masing. Namun begitu, seorang dengan sikap te...
Completed
Sayang Separuh Nyawa by _YnaTasha
#3
Sayang Separuh Nyawaby Yna Tasha
BEST ROMANCE OF BESTIES 2019 ✨ DANIA AQIRA, prinsipnya hanya satu. Just do what makes me happy! Oleh itu, dia langsung tidak peduli sama ada Danial mencintainya atau tid...
Calon Isteri CEO Sengal by gadisredvelvet
#4
Calon Isteri CEO Sengalby Neyney
Seorang gadis yang berhijrah ke bandar untuk mencari kerja bagi menampung keluarga yang miskin. Tugas ayah diletakkan di bahunya setelah ayah tidak peduli langsung kepad...
KAU TETAP MILIKKU SEORANG(Completed) by Miss_Insomniacs892
#5
KAU TETAP MILIKKU SEORANG(Complete...by HF892
kerana dendam Tengku Ryan Shah tega memerangkap Hamna Farhana supaya menjadi miliknya. cemburu yg menguasai Tengku Ryan memyeksa Hamna lantas ego yang menguasai keduanya...
Dia Askar Aku Cikgu by miss_ayden
#6
Dia Askar Aku Cikguby LeeDoHyun💕
Status : On going 🌺 Bam! Kepalanya berasa agak sakit selepas bola tampar itu mengenai betul-betul di kepalanya.Irfan memandang bola tampar itu. "Sorry encik.Anak m...
K A U  Y A N G  T E R B A I K  by shae_07
#7
K A U Y A N G T E R B A I K by shae_07
COMPLETE 💯 Perkahwinan yang dirancang oleh keluarga tidak semestinya tidak bahagia . Adakah Riz dapat menawan hati isterinya , Ira ? Teruskan pembacaan anda di sini dan...
SAYANGKU KAPTEN Q by Farllliey
#8
SAYANGKU KAPTEN Qby Farlllllllll
Beginilah hidup seorang gadis apabila bertemu sang jejaka. Eva gadis yang cepat gelabah dan takut akan hantu. Bayang-bayang juga boleh membuatkan dia menggigil. Namun, d...
Completed
Saya Jodoh Awak ! (EDITING) by sisayu03
#9
Saya Jodoh Awak ! (EDITING)by SisAyu03
Lovinggggg.........
Completed
Tolong Jagakan Dia  by nsakinah12
#10
Tolong Jagakan Dia by NurIna Mohd
( Tengku Iyan Shah Darren × Nur Insyirah Delysha ) Nurul Insyirah Delysha seorang gadis polos dan naif. Terpaksa berkerja di kelap malam disebabkan satu perjanjian bers...
Mrs Harraz! by mak_nenekk
#11
Mrs Harraz!by sabe
Sabrina Arissa dan Harraz Hazrief Kahwin!!! sorang jenis hyper sorang jenis cold. #Cerita adalah rekaan semata-mata. #Hanya untuk suka-suka. #mengandungi kata-kata kesat
Completed
AORTA by MarentinNiagara
#12
AORTAby مرنتىن نىىتا نىاكار
-------------------💊💉------------------ 👶👶 Duuuhhhhh si imut yang ngegemesin. Bungsu yang akhirnya ikut mengambil peran dalam ujung pusaran drama keluarga Asy Syafiq...
LOVE in 48 hours by NashPattaudi
#13
LOVE in 48 hoursby Nash Rajesh Pattaudi
📌21+ Romance, duka dan air mata 🍂👇🏻👇🏻 Check it out----- Tidak ada yang salah dengan mencintai, karena cinta selalu akan tahu kemana seharusnya hati bermuara. Lalu...
MR & MRS (COMPLETED)✔ by imhumanlah
#14
MR & MRS (COMPLETED)✔by imhumanlah
Pertemuan yang tidak sengaja antara Syed Ryan dan Sharifah Raisya disebabkan satu kejadian yang tidak di ingini. "Berkiranya minah ni"bisik Ryan. "Apa kau...
MY SECRET LOVE💝 by RafaMikael
#15
MY SECRET LOVE💝by RafaMikael🍄
~You're the first one~ Aku suka tengok dia. Suka curi-curi tengok dia. Bila dia senyum terserlah lesung pipitnya di pipi kanan itu. Buat hari aku jadi haru biru! Sejak d...
Married with crush! || MALAY NOVEL by MiaNabella
#16
Married with crush! || MALAY NOVELby B E L L E
[C O M P L E T E] Dikenali sebagai junior dan senior. Tempoh perkenalan dalam empat tahun, timbulnya satu perasaan tanpa disangka. Dia, Nur Raina Nabila seorang pelajar...
Let Me Love You (OG) by Looney_Loon
#17
Let Me Love You (OG)by _Sαiβou_
"What?! Kahwin. No papa." "Qai, ni bakal isteri Qai, Lara Insyirah." "Kau slow talk dengan papa. Aku yakin papa akan faham." "Luna. Ak...
Diari Cinta Airis by miss_ayden
#18
Diari Cinta Airisby LeeDoHyun💕
Status : On going 🌺 "Hei budak cacat!" "Kalau cacat buatlah cara cacat!Tak payah nak menggedik dengan Rizqi!Dia tu boyfriend aku!" "Dahlah caca...
SOMETHING ABOUT YOU by kuWeldanRiri
#19
SOMETHING ABOUT YOUby Nooraeni Bustamin
Perlukah seseorang itu harus menunjukkan kesusahan nya kepada orang lain untuk meraihi simpati ?? Tidak pantaskah seseorang itu menikmati kehidupan idaman seperti yang d...
I Am Broken (Slow update) by akudivaa1
#20
I Am Broken (Slow update)by Diva Bunga Ardia Merdeka
[WARNING!!] DI MOHON UNTUK TIDAK MENGCOPY PASTE CERITA INI, WALAUPUN SEDIKIT ATAUPUN SEMUA!!. DIKARENAKAN SULIT UNTUK MEMBUAT ALUR DAN CERITA INI. DAN CERITA MURNI DARI...