Sayang Stories

783 Stories

Berikan Aku Peluang Mencintaimu (Complete) by zainalsitimariam
#1
Berikan Aku Peluang Mencintaimu (C...by Siti Mariam
[Cover by : @asyhwa] Apa maksud cinta bagi seorang Iraina Medina ? Si gadis yang playgirl . Setiap bulan pasti teman lelakinya akan bertukar lagi . Dia hanya menganggap...
Completed
MY SECRET DIARY|°UNTOLD HURT STORY[On Going]~ by herlyzz
#2
MY SECRET DIARY|°UNTOLD HURT STORY...by ICE PRINCESS//ARYANA🍭✨🇵🇸
TENGKU ARYANA ERYSHA SHOWN Puteri Kesayangan keluarga TENGKU SHOWN menjadi mangsa ketamakan musuh Syarikat Diamond Holding Empayar.Menyangka sekembalinya dia kepada kel...
[COMPLETE] Beautiful Flying Kiss (New Way To Get Love) by _CikNor_
#3
[COMPLETE] Beautiful Flying Kiss (...by Queen 💓
-------- ********* Wah wah wah!! Hidup kaya lecturer pulak tu.. Tapi malangnya gaya hidup gila! Aku paling tak suka dia! Sebab? Ni lah lelaki! Kuat gila seks Kaki judi K...
Jandaku is Back! (Short Story) [✓] by xtheaura
#4
Jandaku is Back! (Short Story) [✓]by .
Pertemuan selepas 5 tahun membawanya mengimbas kenangan luka. Dilepas secara tidak rela, ditinggalkan ketika masih mengharapkan secebis rasa belas dan kasihan. Laungan t...
Completed
Love me, Hayden by ivyluvh
#5
Love me, Haydenby Ivy
( On going ) Hayden Nashreen & Ardell Risa
Bercinta Selepas Nikah? by cikcinderellaaaa
#6
Bercinta Selepas Nikah?by cikcinderellaaaa
Zulaikha terpaksa akur dgn kehendak keluarganya untuk menjodohkan Zulaikha dgn ank kwn baik papanya.Dia sendiri tidak mengenali lelaki itu.Dia berharap sangat yg lelaki...
MY SHUBEN HAZEL EYE (Slow Update) by zainalsitimariam
#7
MY SHUBEN HAZEL EYE (Slow Update)by Siti Mariam
[BUKU 2 UNTUK -BAPM] AYAD RASHDAN lelaki kacukan Melayu-Italy . Matanya yang berwarna hazel mampu menarik ramai wanita . Sungguh , Ayad berubah setelah keluarga kandun...
Beautiful Suffering by lraqismxzz
#8
Beautiful Sufferingby Laraqismaz
Beautiful Suffering ! Cerita ini mengisahkan tentang adik beradik yg bernama Ellysha dn Errysha. Sejak semenjak pemergian ibu tersayang, hidup mereka berubah apabila aya...
DIA TERLALU SWEET ✓  by mrscantekk
#9
DIA TERLALU SWEET ✓ by t a k o y a k I
[ COMPLETE ] "Series laa ?? Seyraa dengan Danish jadi pair ??" Banyak mulut sudah buka mula membicarakan soal pasangan Hari Kemerdekaan kelas 5 Efektif...
Completed
Encik Tengku, Cik Mekanik by nrlndr15
#10
Encik Tengku, Cik Mekanikby Nurul Nadira
Nur Khaisarah Malisa Dia mempunyai rupa paras yang cantik dan comel. Dia bekerja di sebuah bengkel bersama 5 kawan² rapatnya sejak dia 18 tahun. Walaupun dia berkawan d...
Jodoh 'Cina Buta' by DauntlessRaiter
#11
Jodoh 'Cina Buta'by Farhanna
Tatkala berfikir semula,Haziq sedar dia tersalah langkah. Dia sudah melafazkan talak cerai kepada Feeya beberapa hari yang lepas.Dia masih cintakan Feeya! Dia mahukan Fe...
Bagaikan Landskap Pelangi by xtheaura
#12
Bagaikan Landskap Pelangiby .
Mencari seorang hero untuk seorang gadis bernama Liyyan Lashira yang keras kepala, tidak menyabar dan suka bertindak sendiri. Entah siapa yang mampu bertahan dengan gadi...
Completed
Anugerah Terindah [on-going] by Mieyraana
#13
Anugerah Terindah [on-going]by ♡︎𝔞𝔫𝔞♡︎
•Beautiful cover book by @missfeiyi •SYNOPSIS : Mereka berkahwin kerana keluarga. Selama 1 tahun mereka berkahwin mereka memupuk rasa cinta dan mereka berjaya. BAHAGIA? ...
BIDADARI HALAL🌙 by SM_441
#14
BIDADARI HALAL🌙by Myra
MOHD FATTAH WASFI × NUR DAMIA AISYA Fattah seorang lelaki yang berwajah beku,bak kata Damia macam Ice Americano! Tidak pernah senyum! Renungan nya sahaja mampu menakutka...
Takdir Hidup Raudhah by hazirahawang
#15
Takdir Hidup Raudhahby hazirahawang
Disebabkan satu kejadian yang menimpa Hana Raudhah, dia tak percaya lagi kakaknya, Intan dan kawan sekelasnya Haris Iskandar 'Kau kalau dah tak pandai tak pandailah. Tak...
Human Again by failychu
#16
Human Againby failychu
Sekadar hiburan dan luahan. I present to y'all, The Generation Zs. "You know why I don't have so many followers? Like them?" "Nope. Kenapa?" "Se...
Because I Know by cikhayyazz
#17
Because I Knowby NuHazA
• " aku kembali kerana aku mengetahuinya " • Sahabat atau kawan? Entah. Mereka rapat sejak kecil. Cinta? Aduhai..sahabat mana boleh bercinta..yeke? "Suka...
MRS. DOKTOR by ranchakv
#18
MRS. DOKTORby ranchakv
Kisah cinta yang lain dari yang lain. Pertemuan yang tidak disangka. Pekerjaan yang sama, membuatkan mereka dapat memahami masalah masing-masing. Kata-kata semangat tida...
IBU by ayuandriyani_
#19
IBUby It will last forever✨
Untuk wanita hebat yang rela mengorbankan sisa hidupnya untuk mendampingi ku melewati semua hal di bumi ini. Dia ibu ku, manusia terhebat yang aku miliki. Aku sayang Ibu.
RAYA WITH JEON JUNGKOOK [S2] by dutchlady-
#20
RAYA WITH JEON JUNGKOOK [S2]by 𝓱𝓪𝓷𝓲~
[ • on - going • ] " selamat hari raya abang ! " - hani " selamat hari raya juga sayang . Nah duit raya " - Jungkook hari raya mereka disambut denga...