cinta

TERIMA AKU APA ADANYA by Enadisha
#1
TERIMA AKU APA ADANYAby Disha
Kisah Hani Diana dan Firman Hakim yang penuh warna warni. Bahagia atau derita? Hanya mereka yang mampu menentukan.
  • cinta
  • nafsu
  • romance
Arina Elizabeth✔ by AmaalHamdilah
#2
Arina Elizabeth✔by aml.etc
#8 in Random Seorang lelaki bernama Adwone Elias Shahmeer yang memiliki sikap yang garang,pemarah,pendiam, ego,pendendam dan serius. Semua sikap itu muncul setelah ditin...
  • seksaan
  • sakit
  • dendam
+12 more
Housemate by froszrine
#3
Housemateby froszrine
A cliće story; kahwin sebab keluarga. Tak. Bukan kahwin paksa sebab kitaorang berdua sendiri setuju dengan usul yang diberi oleh pihak kerajaan yakni Tok Abah. Pihak pem...
  • hijrah
  • wattys2018
  • cinta
+3 more
MR ADAM MINGUEL [ ON HOLD ] by kolala_98
#4
MR ADAM MINGUEL [ ON HOLD ]by 🐾
CERITA NI BEST !!! ADAM MINGUEL. SIAPA TAK KENAL DIA , SATU MALAYSIA TAHU. JANGANKAN MALAYSIA, NEGARA LUAR PUN KENAL. USAHAWAN YANG TELAH MEMBINA HOTEL 5 BINTANG. DISEBA...
  • kahwinpaksa
  • kahwin
  • adam
+5 more
Cinta Si Dingin by mrsyaya
#5
Cinta Si Dinginby Gurl
Malang? Ya, itulah tanggapan Sophea pada dirinya. Keluarganya dijemput ilahi akibat kemalangan. Sejak dari itu, Sophea dihantar ke rumah anak yatim oleh Maklongnya. Kel...
  • cintasidingin
  • sweet
  • kahwin
+5 more
I LOVE YOU MR. KEREK ✔ by Beyyaaz
#6
I LOVE YOU MR. KEREK ✔by Beyyaaz
SOME CHAPTERS ARE PRIVATE. FOLLOW ME FIRST TO READ MORE BECAUSE IT IS ALREADY COMPLETE. Zarif Adha x Raysha Imani Highest Ranking now- #18 in romance
  • romantik
  • wattys2018
  • zarif
+5 more
CINTA DI CELAH KELANGKANG by juzz_eddie
#7
CINTA DI CELAH KELANGKANGby juzz_eddie
Ini adalah catatan kisah benar hidup aku, seorang lelaki separuh-abad yang hanyut dalam dosa..
  • cinta
  • matured
  • melayu
+2 more
LIE TO ME by NevNov
#8
LIE TO MEby Nev Nov
Bella Chandra, cewek cantik jelita berusia 28 tahun yang diselingkuhi oleh pacar dan sahabatnya. Demi membalas dendam dia berniat mencari pacar yang kaya raya. Namun sem...
  • penyamaran
  • pengacara
  • pacarbohongan
+10 more
Aku Pilih Ketua Penyamun by RabbLauren
#9
Aku Pilih Ketua Penyamunby RabbLauren
SEORANG KETUA PENYAMUN tangkap cintan dengan BUDAK HYPER ACTIVE YANG COMEL? Pffft! Tak kena lansung! Namun..macam mana cinta boleh berputik?... Ya dia penyamun, Ketua pe...
  • cinta
  • sayang
  • remaja
+4 more
Arrangement Cinta by farasyazana
#10
Arrangement Cintaby Fara Syazana
Lisa di paksa berkahwin dengan cucu sahabat karib arwah datuknya. Perkahwinan tanpa cinta di usia muda benar - benar menguji kesabaran mereka di tambah dengan kehadiran...
  • deliver
  • married
  • bersalin
+13 more
Rose by MazMaznun
#11
Roseby Mrs Nick
Blm tau nak letak description ap.. Yang penting cerita ne hanya untuk orang dewasa je ea.. Yang bwa umr xleh baca.. Kalau nak baca juga suka hatila.. Den xleh nak larang...
  • kasihsayang
  • kejudanemosi
  • 18
+8 more
Sesuap Kasih Bersambal Cinta by dnmazs
#12
Sesuap Kasih Bersambal Cintaby dnmazs
Sinopsis Mengisahkan akan seorang gadis yang disisihkan ayah sendiri kerana dikatakan punca kematian ibunya. Kisah itu berlainan benar dengan realiti hidupnya. Dia juga...
  • novel
  • random
  • cinta
+4 more
Love, Job and?  by Imeldayu
#13
Love, Job and? by Imelda
Jadilah pembaca yang bijak bacalah sesuai umur kalian readers 18+ Beberapa part aku PRIVATE follow id'ku sebelum membaca ya readers!!! Natalya Kimnosky Status single,y...
  • komedi
  • romance
  • hotel
+15 more
POOR, MAYLA by Yantie_Wahazz
#14
POOR, MAYLAby Yantie Wahazz
Jeritan itu terdengar nyaring di telingaku ketika aku merobek harga diri yang dipertahankannya dengan angkuh itu. Ini pencapaian luar biasa bagiku ketika akhirnya aku bi...
  • gadis
  • cinta
  • jatuh
+1 more
Be Loved by Ndycrnisa
#15
Be Lovedby Ndycrnisa
Cerita tentang dua remaja yang sama-sama memiliki sifat cuek namun perhatian. Dan harus disatukan oleh hubungan yang bernama pernikahan karena janji perjodohan antara ke...
  • perhatian
  • perjodohan
  • kebahagiaan
+7 more
Payudara Ini Milikku (TAMAT) by OzellieOzel
#16
Payudara Ini Milikku (TAMAT)by Elizabeth Oz
Naruto tak habis pikir dengan Hinata yang melarang untuk menghisap payudaranya. Alasan konyol ketika Hinata mengatakan bahwa akan ada yang cemburu jika dia menghisapnya...
  • lemon
  • ozellie
  • hyuga
+7 more
Imam Pilihan Ayah by QueenGarritsen
#17
Imam Pilihan Ayahby Queen.
[HR: #76 in Romance] "Wanita yang baik untuk lelaki yang baik dan lelaki yang baik untuk wanita yang baik pula." 💊💊💊 Aku tidak percaya kalimat diatas. Mana...
  • cinderella
  • paris
  • adnan
+17 more
Hati Yang Terpilih - Episod 2 by ticersham
#18
Hati Yang Terpilih - Episod 2by TICER SHAM
Sambungan kisah Hati Yang Terpilih, yang telah mendapat sambungan hangat dari pembaca. Episod pertama terhenti pada Bab 27. nikmati ddan hayatilah sambungan perjalanan...
  • 18sx
  • curang
  • terpilih
+5 more
Encik Singa Pujaan HatiKu by mzaina1
#19
Encik Singa Pujaan HatiKuby Enåcø
"Apa masalah tengku sebenarnya?...." Nurul Fatihah. "Masalah apa? You cakap guna ayat penuh boleh?" Tengku Rayyan Shah. 'Kenapa lah ada manusia macam...
  • wattys2018
  • esphk
+6 more
Sarung- nafsu disebalik diri by ezekiel9m
#20
Sarung- nafsu disebalik diriby ezekiel
Sinopsis Sarung -nafsu disebalik diri. Kisah manusia-manusia terbejat antara cinta, cita-cita dan nafsu. Cinta telah membutakan hati seorang gadis yang naïf. Impian yang...
  • cinta
  • konflik
  • cintatragis
+5 more