Cinta Stories

1.2K Stories

DINDA HAZREEN by DhianMawar
#2
DINDA HAZREENby miss dino
"Nanti Naura tunggu abang dah besar kita kahwin ye."- Dhian Naura "Abang la tunggu Naura, abang memang dah besar." - Hanneef Lutfan Perit yang ditang...
Completed
HAN'S: HIS SHINING LIGHT | C | ✔️ by RosieHaydar
#4
HAN'S: HIS SHINING LIGHT | C | ✔️by Amethyst
2nd HIS Series Arif Aihan x Eleanor Nadra *Kindly read Lee's: His Saviour dulu untuk lebih faham dan feel 😘 Eleanor Nadra seorang gadis ceria dan nakal di luaran tetapi...
Perjalanan Hidup Seorang Wanita by YoungPheonix0
#5
Perjalanan Hidup Seorang Wanitaby YoungPheonix0
Aku seorang ibu tunggal berusia 30+ tahun. Aku terjebak dalm dunia seks seawal sekolah rendah..di sini aku nak kongsi kisah hidup aku yang mana masih aku ingat ..follow...
Cinta & Nafsu by Cintadannafsu
#6
Cinta & Nafsuby realexpereince
Bila dua orang yg tak tersangka, berlainan kaum, agama dan umur berjumpa dan bertukar hati
𝐌𝐀𝐖𝐀𝐑 𝐄𝐒𝐇𝐀𝐀𝐋 by bbiear
#9
𝐌𝐀𝐖𝐀𝐑 𝐄𝐒𝐇𝐀𝐀𝐋by b
In editing progres!!!! "Kau. Aku nak kau" -𝐉𝐞𝐛𝐚𝐭 𝐉𝐚𝐯𝐢𝐞𝐧 "Maaf Encik, saya jual brownies bukan jual diri" -𝐌𝐚𝐰𝐚r 𝐄𝐬𝐡𝐚𝐚𝐥 "I...
𝐌𝐨𝐡𝐚𝐦𝐚𝐝 𝐁𝐚𝐲𝐮 𝐙𝐢𝐤𝐫𝐢  by teddysss
#10
𝐌𝐨𝐡𝐚𝐦𝐚𝐝 𝐁𝐚𝐲𝐮 𝐙𝐢𝐤𝐫𝐢 by 𝓎𝒶𝓎𝒶
"Meow~meow~" -𝐙𝐈𝐊𝐑𝐈 "Hishhh! Boleh tak jangan kacau saya lagi? Rimaslah! Lagi satu, saya ni bukan kucing! Tak payah nak meow meow dekat saya!"...
Kekal Selamanya by floweryyfloral
#12
Kekal Selamanyaby 🧸
"Kau sanggup putuskan persahabatan kita disebabkan lelaki tu?" Muhammad Harraz Dhaffa dan Nur Aralyn Irdina. Kedua mereka memang rapat sejak kecil lagi. Sehin...
MARIPOSA🦋 |✓| by aerozes
#14
MARIPOSA🦋 |✓|by mawarputih
~ SECOND BOOK ~ 🤍🌹 Bagi Airis Nafeesa, kehidupannya sebagai seorang pelajar kolej yang mengambil bidang Seni Pastri cukup memenatkan. Ditambah pula dengan salah seoran...
Nanadaime's LOVE by Chafisa
#15
Nanadaime's LOVEby Ca Tur
upaya penyelamatan sang sahabat berujung terkuaknya sebuah rahasia...
Aku Dan Dia by ms-lily
#16
Aku Dan Diaby ...
Ivy dan Jayden merupakan seorang pekerja dan majikan. Namun disebalik sikap professional mereka, tersorok satu hubungan yang hanya mereka saja yang ketahui... Bercintaka...
DARJAT: GELORA ANTARA DUA DARJAT by Hanzalah_N
#17
DARJAT: GELORA ANTARA DUA DARJATby HANZ
Setelah kematian ayahnya, Adika berduka nestapa menetap di sebuah pulau - Pulau Bayungan Sakti- Pulau yang penuh dengan sakti. Hidup Arya semakin terancam. Diburu setiap...
LOST IN REINKOR [OG] by nyaminiee
#18
LOST IN REINKOR [OG]by lii's
Hey you! Yess YOU!! Please support my story. I'm really appreciate your kindness! ♡ Scarlet Greval yang entah bagaimana boleh terdampar di sebuah negara yang tidak perna...
Snow Witch and The Bitch. by fairwable
#19
Snow Witch and The Bitch.by WA
❝Bukan si gadis putih salji, tetapi ahli sihir salju.❞ Antara orang yang lemah dan orang yang kuat. Kau akan tolong yang mana? Mestilah yang lemah kan? Itu apa yang aku...
Jendela Abu-Abu by vaniraam
#20
Jendela Abu-Abuby 𝓃𝑒𝑒𝓇𝒶
"Jadi, yang selalu naruh kue coklat dimeja gue itu Sebasta?" © vaniraam