Kawan Stories

201 Stories

HAMBA NAFSU by mier490
#1
HAMBA NAFSUby FIZ
AMARAN : Mempunyai unsur lucah dan kandungan erotik. 🔞 PERHATIAN : Untuk pembaca matang dan cerita ini hanyalah hiburan dan rekaan semata-mata. Sebarang perkaitan hanya...
Adakah Ini Takdir? ( Slow Update ) by aufahumayra
#2
Adakah Ini Takdir? ( Slow Update )by Aufa Humayra
Aryana Sofea, seorang gadis yang cantik,ceria dan baik. Anak pertama dari tiga orang adik beradik. Cabaran menjadi anak pertama dalam hidupnya ditempuh dengan duka. Tiad...
mek na kawan bini aku by AmranOmar16
#3
mek na kawan bini akuby AmranOmar16
sebelum aku kawin pn, aku dh tau mek na ni ada masalah dgn suami die.. tpasa tu aku setakat tengok2 je.. tp mmg dah geram sbb die ni jemis gedik2.. cerita ni bermula sel...
«😈𑁍𝘿𝙖𝙣𝙜𝙚𝙧𝙤𝙪𝙨 𝙇𝙤𝙫𝙚(𝙊𝙣 𝙂𝙤𝙞𝙣𝙜)𑁍😈» by byunseri
#4
«😈𑁍𝘿𝙖𝙣𝙜𝙚𝙧𝙤𝙪𝙨 𝙇𝙤𝙫𝙚(�...by 𝐁𝐲𝐮𝐧 𝐒𝐞𝐫𝐢
❗❥︎★𝘿𝙤𝙣'𝙩 𝘾𝙤𝙥𝙮 𝙈𝙮 𝙒𝙤𝙧𝙠★❥︎❗ •ආදරය යන හැගීම් තහනම් වූ කෙල්ලෙක්👩... •නමුත් එක් සෙල්ලක්කාරයෙක් ළග නතර වෙන ඇගේ හිතුවක්කාර හැගීම්💏... •බය කියන හැගීම නැති දගකාර...
+10 more
The Last Hope (Ongoing...)  by x_Sethu_x
#5
The Last Hope (Ongoing...) by Sethu
Ava's life turns upside down when a pack of monsters destroy her whole family. But when she learns that not just her family, but the entire world is in the process of be...
Merah. by kyna_gafar
#6
Merah.by keqna. ◡̈
KBSM (kenangan budak sekolah menengah). Watak-watak: Umairah. Uwais. Juan. Fikri. Yasmin. Fatihah. Faqihah. (aku guna semua nama anak-anak saudara aku) Start: Jun 25,202...
Only One You (✔) by mikorin_ofcl
#7
Only One You (✔)by Mikorin
BOOK 2 OF ONLY YOU [Bagi yang belum baca buku satu - ONLY YOU, bolehlah baca buku tu dulu. Kalau you guys nak tahu how and why did Afiq dan Sana kahwin.] Perkahwinan San...
Completed
Cahaya Marha || SHORT STORY by MiaNabella
#8
Cahaya Marha || SHORT STORYby 𝓑𝓮𝓵𝓵𝓮
[C O M P L E T E] - hadirnya cahaya darinya, telah mendatangkan kegembiraan - • • • Cahaya Marha, seorang perempuan yang lembut dan ceria. Tidak mempunyai ibu bapa sedar...
Completed
JATUH 2 [OG] by irachhi_
#9
JATUH 2 [OG]by irachhi_
Harini, dah tiga kali aku nampak Amy dari tembok sebelah asrama. Tembok yang menghalang murid daripada keluar dari sekolah ni dan akan tembus terus ke jalan raya. Setiap...
Spring Day + BTS (COMPLETE) by AisyAsy
#10
Spring Day + BTS (COMPLETE)by NUR❣️
Kebencian seseorang itu terhadap Jimin menyebabkan Company Big Hit dan BTS mempersalahkan Jimin. Seseorang itu telah memburukkan Jimin dengan menuduh Jimin melakukan per...
Completed
Aireen Ayana [ H ] by hnnnss__
#11
Aireen Ayana [ H ]by ☕
Aireen Ayana seorang gadis yang sangat ganas. Setakat bergaduh dengan orang kampung di sekitarnya, baginya celah jari sahaja. Kehadiran seorang kanak kanak lelaki ke dal...
M Y L I F E  by nurulain01807
#12
M Y L I F E by nurulain01807
cerita kali ni aku cerita pasal kisah hidup aku. kisah hidup dari tahun 2020 banyak kenangan yang tak dapat dilupakan and aku nak luahkan. kalau korang nak tahu lebih la...
BLOOM WITH YOU  by aliaaaaxjimin
#13
BLOOM WITH YOU by 하비 바 알리아
Obsess. Itulah perkataan yang sesuai digunakan bagi mengambarkan seorang gadis yang di beri nama DHIA RAISHA. "Aku akan pastikan kau akan menjadi suami aku. I LOVE...
Tawan Hati Mr Beku by ff_ryujin
#14
Tawan Hati Mr Bekuby ff_ryujin
Aku tahu aku terlalu hanyut dengan dunia. Tapi kesedaran untuk berubah tu belum muncul. Mujur ada Ai yang selalu ajak aku untuk jadi budak baik. Mujur juga melalui Ai, a...
101 Kisah by KaiKeyyah
#15
101 Kisahby 🐰 KEA 🐰
Hati manusia tiada siapa yang tahu
My Annoying Husband  by syhminzm
#16
My Annoying Husband by syhnzr
Tengku Nur Elisya Airish Binti Tengku Muhamad Nizam merupakan anak perempuan tunggal keluarga tersebut. Mempunyai dua orang abang iaitu Tengku Muhammad Akif dan Tengku M...
Jodoh Awak Nak Ke Mana ? by eyrasya_
#17
Jodoh Awak Nak Ke Mana ?by eyrasya_
Adakah jodoh siti dan anep berkekalan setelah diuji dengan pelbagai dugaan yang menimpa mereka ?
Completed
NUKILAN TANGAN KANAN by AdibOguri
#18
NUKILAN TANGAN KANANby AdibOguri
ia datang tak diduga.
Kisah Mengharukan Sang Anak by AldoAndrean
#19
Kisah Mengharukan Sang Anakby Aldo Andrean
Kisah ini membuat saya membatin tanpa henti
Completed