Sedih Stories

1.2K Stories

DIARI HATI ARFA by kimiafina
#1
DIARI HATI ARFAby Kimiafina
ARFA AYESHA, seorang gadis biasa yang tidak punya apa-apa selain daripada keluarganya yang begitu menyayanginya. Rupa juga hanya biasa-biasa sahaja dan sedap mata meman...
SETEDUH SENJA { On Going } by fitrialangoday7
#2
SETEDUH SENJA { On Going }by fitrialangoday7
Aku bersyukur. Pernah aku menjauh dari-Nya. Namun dengan cinta-Nya .Ia menghadirkan kamu. Wanita bermata teduh. Menjadi penghibur dikala diriku sedih. Penjadi penyemanga...
Imaginasi by Oddsiswithme
#3
Imaginasiby Amirah Aisyah
Aku akan update bila aku ada inspirasi. NOT A NOVEL BUT A COLLECTION OF CERPEN THAT I MADE. Buku yang aku dapat dari idea bodoh bila aku tengah seterika baju. Setiap c...
Wanita Sesempurna Dia by naurahasyiqinn
#4
Wanita Sesempurna Diaby naurahasyiqinn
"Dah habis scan dah?"-Umayr "Er,manada!Aku pandang baju kau.Er macam baju abang aku haa.Perasan la kau ni."-Airaa 🎈🎈🎈 "Saya takkan tinggal...
Sebuah Rasa dan Luka by windrayaniiaaff
#5
Sebuah Rasa dan Lukaby Windrayani Afridanti
***Completed*** Sangat sulit untuk menyatakan perasaan yang telah lama di pendam Takut dan bimbang yang selalu bergentayangan di pikiran Seolah tak pernah mau berhenti ...
Completed
Bunga by shiAl01
#6
Bungaby DS
Follow akun author! Third ~~~ "Kamu gak cantik, tapi kamu bisa menyita waktuku beberapa detik," monolog Vandhi sambil melihat Bunga. Setelah itu, ia kembali...
Yusuf & Zulaikha by IdhaDS
#7
Yusuf & Zulaikhaby Idha Dwi Susilowati
Doa masih menjadi satu-satunya obat ampuh yang kumiliki. Karena sepertinya, tidak ada penawar dari sebuah kerinduan. Kerinduan dari kepergian yang tak mengenal kata kemb...
JEJAKA HOT ITU ABANG AKU! by ariannafasha
#8
JEJAKA HOT ITU ABANG AKU!by arianna
The Description~ Assalamualaikum, semua readers..ini novel yang pertama saya buat..iaitu bertajuk"Jejaka Hot Itu Abang Aku!". Buku ini ditulis oleh saya sendir...
Something Happened on The Lake by nadyameichi
#9
Something Happened on The Lakeby nadya meisitha
"Bastian hilang di danau, di... dia.. diculik ratu jin," ungkap Dita dengan nada terbata di depan kedua orang tua pacarnya itu. Sebuah kalimat tak masuk akal t...
Suami Aku, Mr Pengawas by officialsdaanrnna
#10
Suami Aku, Mr Pengawasby makcikbunga
Tengku Aira Darisya, kehilangan kedua dua insan yang dia sayang membuatkan dia hilang semangat sehingga lah kakak mama nya mengangkat nya sebagai anak angkat membuatkan...
𝕄𝔼𝔾𝕃𝕀𝕆  by luuuAM
#11
𝕄𝔼𝔾𝕃𝕀𝕆 by ...
𝗠𝗘𝗚𝗟𝗜𝗢 nama kumpulan yang diberi untuk 6 orang sahabat sejati sehidup semati... Selepas mereka mengambil PT3 ... Mereka disuruh mengambil gambar lebih kurang mac...
NOTA NUMAN #1 by Numannotes
#12
NOTA NUMAN #1by NotaNuman
Siri pertama untuk Nota Numan, seorang 'penulis' baru di bawah tajaan diri sendiri haha! Siri ini mengandungi random notes, dan puisi dalam Bahasa dan Bahasa Inggeris. E...
sᴜʀɪ ʜᴀᴛɪ ᴇɴᴄɪᴋ ᴘᴇɴɢᴇᴍɪs [C]  by Syu_Semboyy
#13
sᴜʀɪ ʜᴀᴛɪ ᴇɴᴄɪᴋ ᴘᴇɴɢᴇᴍɪs [C] by ɪ'ᴍ ʜɪᴀᴛᴜs 🙂✨
Beautiful cover by @Cattouch❤️✨ Tengku Diandra Natasia.. seorang gadis yang dingin dan pendiam.. tapi jangan dianggap dia lemah kerana selalu membisu. Mohd Farhan Izrain...
[O.G]Suami Dari Syurga [J.J.K] by taetaechii_
#14
[O.G]Suami Dari Syurga [J.J.K]by hi I'm sorry but I don't writ...
Kisah dimana seorang suami yang jahat seperti syaitan berubah ke suami dari syurga. "Tiada maaf buat kau, jungkook. Hati aku dah mati bersama mendiang woojin. Jadi...
Jadilah Ibu Untuk Anak-anak Ku by fanyawomenly
#15
Jadilah Ibu Untuk Anak-anak Kuby nia fanya
Ibu tiri identik dengan menyiksa dan jahat. Dia adalah sesosok perempuan yang akan menyiksa dan berbuat jahat kepada anak tirinya. Tapi dalam cerita ini sangatlah berbed...
Space for love by cifuwyy16
#16
Space for loveby cifuu<3
Nathan Allister, seorang lelaki tampan bak pangeran, kaya 7 turunan, nakal, cuek, dingin, dan menjadi incaran para kaum hawa di sekolah nya itu memiliki hidup yang sungg...
P L O T by dheenasour
#17
P L O Tby Dee
short story! One chapter, one story.
O B S E S ingin memilikimu : Selena Adiana  by maeciy
#18
O B S E S ingin memilikimu : Selen...by _MaAySi_
O B S E S ingin memilikimu ! < it's still hard for me to let u go. > ❛❛ Kau dan barang kau ni boleh pergi mampus je! ❞ - Cassdy Reid Shauqueen ❛❛ Dia nak pergi hil...
pelindung rahsia... by moonisbest
#19
pelindung rahsia...by inviso
mengisahkan Ali bin Ghazali...dia merupakan seorang ejen rahsia MATA...namun dia lemah dan sering dihina(bnyk kali tgok kat ff lain)...satu hari dia menyertai sebuah mis...
SUAMIKU ENCIK MONTEL by RabiatulFakri
#20
SUAMIKU ENCIK MONTELby _rbtl03_
Beautiful Cover Book by: @Cristal_Snow116 Suamiku ENCIK MONTEL Kawan yang sangat baik Tetapi..... Aku telah mengkhianatinya Aku memang bodoh kan.. "...Kau memang pe...