Sedih Stories

Refine by tag:

1.2K Stories

Love's War✔ by kimiafina
#1
Love's War✔by peanut_butter
"kau ni kerek ah, ada hati nak kawan dengan aku! Kau cerminlah diri kau tu dulu baru fikir macam mana nak kawan dengan aku! "-Anis Humaira. Setiap kata-katany...
Completed
+5 more
Dia Encik Monyet ✔ by aidafawa
#2
Dia Encik Monyet ✔by FawFaz
Book 1 ✨ Khairil dan Aira tidak serasi langsung . Bagaikan anjing dengan kucing . Pantang berjumpa pasti salah seorang akan memulakan perbalahan . Si Khairil suka menyak...
Completed
+9 more
𝑩𝒂𝒉𝒂𝒈𝒊𝒂 𝒀𝒂𝒏𝒈 𝑫𝒊𝒑𝒊𝒏𝒋𝒂𝒎 by nfsalala
#3
𝑩𝒂𝒉𝒂𝒈𝒊𝒂 𝒀𝒂𝒏𝒈 𝑫𝒊𝒑𝒊𝒏...by 𝕜𝕦𝕔𝕖𝕟
• sebelum ni dikenali sebagai MY LOVELY MR PILOT ⚠️ • [ 41/55 chapters are not publish yet ] pls be patience 🙏 • Sorry, jika anda tak suka cerita yang cliche, disini bu...
+12 more
DALILA EIRA✓ by imanwadae
#4
DALILA EIRA✓by ❦
|I{•------» COMPLETE «------•}I| 'Abnormal.' Satu perkataan tu cukup melambangkan sikap Dalila Eira ni. Yang pelik-pelik semua tu campak jela kat Dalila Eira ni. Gadis...
Completed
+18 more
OBSES [Complete] by lyakhalid
#5
OBSES [Complete]by NURAH
Zayd Alfee, nama lelaki merangkap abang aku. Dia baik, caring, handsome tapi apa jadi bila dia obses pada aku? Obses pada adik dia sendiri iaitu Nur Ayla ni? Pada aku, b...
Completed
+17 more
YOONRAM by Indiiiana
#6
YOONRAMby 강 예은
Seorang mahasiswa dijodohkan dengan dosennya sendiri. Apalagi dosen yang paling ia sebelin dikampusnya. Pernikahan itu berjalan secara rahasia. Hingga pernikahan tersebu...
+12 more
whit love you(END) by AyuPatresiaAyu
#7
whit love you(END)by Ayu Patresia Ayu
Karena perjodohan,itu yang membuat fabian arkana putra bisa membuka hatinya dari,masa kelamnya ,tapi tidak untuk seorang anaya zalora menikah diusai mudanya membuatnya...
+14 more
Just A Words by vella_rain
#8
Just A Wordsby vella
Hanya kata-kata yang tak mampu diucapkan...
+20 more
THE WAY OF YOU by quinnaara_
#9
THE WAY OF YOUby A Quinn🌸
• COMPLETE • Nur Hawa Maisarah gadis muda yang cekal dan kuat dalam menempuh segala dugaannya seorang diri. Hawa seorang gadis yang baik dan pemaaf. Dia tidak pernah mer...
Completed
+18 more
Sayang, Aliff Iman Shah by nurfatihahaa
#10
Sayang, Aliff Iman Shahby nurfatihah
Kehidupan yang dilayan seperti anak tiri itu serupa dengan Cinderella. Bezanya dia anak kandung, Cinderella anak tiri. Hanya disebabkan oleh satu peristiwa dia dibenci...
+17 more
kami manusia biasa by AlyaBahtiar
#11
kami manusia biasaby Alya Bahtiar
lewat seseoranglah kita, kamu bahkan aku.cBiasa mendapatkan pelajaran serta pengalaman. Entah itu cerita, masa-masa kelam, dan lainnya. Bagaimanakah mereka?ini kisah dar...
+10 more
For Bestfriend (Untuk Sahabat) by Ichsaniar13
#12
For Bestfriend (Untuk Sahabat)by Ichsani A Risdianty
Jaehyun dan Taeyong berteman sejak kecil , bisa dikatakan mereka sahabat sejati... Saat Jaehyun punya kekasih sebenarnya Taeyong sedih karena waktunya berkurang, hingga...
Completed
+22 more
DEAR, SILENCE (SUDAH TERBIT)  by niken_arum
#13
DEAR, SILENCE (SUDAH TERBIT) by Mrs Hardy
Saat jantungmu adalah bukan milikmu. Dan jantung itu membawa hatimu pada kekasihnya semasa jantung itu masih berada di raga pemiliknya dulu. Saat seorang gadis harus ter...
+15 more
ANUGERAH UNTUK PRASASTI by Bintu_Nahl
#14
ANUGERAH UNTUK PRASASTIby Bintu Nahl
Anggita Prasasti, anak sulung dari tiga bersaudara. Lahir dari keluarga yang menengah, tidak membuat Anggi, panggilan namanya, menjadi anak manja. Anak sulung yang harus...
Completed
+10 more
BLIND DATE by NajwaRahman91
#15
BLIND DATEby Najwa.Rahman
Untuk menutup mulut mak cik bawang, Piqa bersetuju untuk berkenalan dengan seorang lelaki yang tidak dia kenali. Blind date yang diaturkan mengenalkan Piqa dengan Acer...
Completed
+16 more
How Can I Love You by Tiaom_chu
#16
How Can I Love Youby Tiaom_chu
To : Mr. Jittaleela I love you, just like I love my own father. But it doesn't mean that I love your son too. I have someone in mind.
+17 more
Cinta Di Atas Sajadah by Novilieana_nana
#17
Cinta Di Atas Sajadahby Novilieana
Zara seorang gadis yang bermimpi menjadi penulis dan tertarik dengan seorang lelaki yang membuatnya jatuh hati.Namun, disatu sisi, karir lebih penting dari perasaan cint...
+11 more
ONLY YOU! by aminahzain11
#18
ONLY YOU!by aminahzainn
BUNGA MAWARDAH- seorang gadis yang mudah jatuh hati pada lelaki lain. Walaupun begitu, dia begitu cekap menyimpan perasaannya daripada diketahui lelaki-lelaki yang perna...
+9 more
Wanita Sesempurna Dia by naurahasyiqinn
#19
Wanita Sesempurna Diaby naurahasyiqinn
"Dah habis scan dah?"-Umayr "Er,manada!Aku pandang baju kau.Er macam baju abang aku haa.Perasan la kau ni."-Airaa 🎈🎈🎈 "Saya takkan tinggal...
+7 more
Luka Hati Sabrina by IamAi96
#20
Luka Hati Sabrinaby IamAi96
On going | slow update Pernikahan bagi Sabrina adalah hal yang sakral karena bukan hanya berbicara tentang janji yang menginkat dua orang berbeda jenis kelamin. Tapi, ad...
+5 more