Sedih Stories

1.2K Stories

End Of Love ✓ by Iqa_Dean
#1
End Of Love ✓by ハジカ
Idk bruh Start:16 OCT 2019 End:15 APRIL 2020 Cover by:@princesschaaaaa🌷
Completed
DANIEL LUTHFAN ✅ [ OG ] by deemyya
#2
DANIEL LUTHFAN ✅ [ OG ]by luvlly
FOLLOW BEFORE READ!! VOTE AND COMMENT! Daniel Luthfan. Seorang suami yang langsung tidak layak mendapat panggilan itu. Dia bersikap kejam, malah lebih dari itu. Menangi...
3.0 | DENDAM CINTA 2  by Yasmyns_Dahlia
#3
3.0 | DENDAM CINTA 2 by D
Dua bulan hidup di bumi Ireland, cukup membuatkan Marissa merasai bahagia yang pernah hilang dahulu. Demi anak-anaknya, Marissa bangkit untuk melupakan derita dan lelaki...
+12 more
Little Gem  by akucly
#4
Little Gem by c l y
Menceritakan tentang seorang anak bernama Arsa da Costa yang menjadi permata kecil di keluarga da Costa. Semua begitu menyayangi anak yang berusia 12 tahun tapi berbadan...
𝑺𝒐𝒇𝒆𝒂  by str4wbrymlksh
#5
𝑺𝒐𝒇𝒆𝒂 by lara
Pada hari pertamanya di Dian Holdings, Aira Sofea berasa gementar. Siapakah CEO di tempat kerja barunya? Adakah dia akan jadi garang? Rupa-rupanya CEO Dian Holdings iala...
Completed
Mommy Untuk Regan  by babysutina
#6
Mommy Untuk Regan by babysutina
[Diharapkan Untuk Follow Terlebih Dahulu Sebelum Membaca] "Mommy!!!!" "Hah??" "Mommy jangan pelgi lagi Legan gak nakal Mommy, Legan uga janji ad...
My Husband Is A Cold Pilot [ON GOING] by purpxvyole
#7
My Husband Is A Cold Pilot [ON GOI...by azella
[Bahasa semi/baku] Ayyara yang telah mengejar skripsinya itu dikejutkan dengan seorang lelaki yang tiba-tiba mengajaknya menikah, padahal kenal saja tidak lalu bagaimana...
She Is Mine 2 [ON GOING] by purpxvyole
#8
She Is Mine 2 [ON GOING]by azella
1. MY HUSBAND IS DILAPIDATED 2. SHE IS MINE 3. SHE IS MINE 2 - Kehidupan Sena yang tadinya damai, kini ricuh karna masa kehamilannya yang terkadang aneh atau waras. Bahk...
Perubahan Super Ejen [Ejen Ali FF] by EnderWigin73
#9
Perubahan Super Ejen [Ejen Ali FF]by EnderWigin
Cerita ini mengambil tempat selepas Ejen Ali The Movie. Selepas kejadian pemberontakan pinggiran, Ali tidak dibenarkan lagi memakai I.R.I.S, gadjet ciptaan ibunya. Walau...
Aku Mau Jemput Bahagia by UkhtiRa04
#10
Aku Mau Jemput Bahagiaby UkhtiRa
Persahabatan enam tahun menjadi hancur ketika salah satunya menikah. Ann bahkan sampai tidak hadir ke pernikahan itu. Berbulan-bulan mereka tidak berkomunikasi. Ann seng...
Antariksa by yusairi_
#11
Antariksaby Somebody
Antariksa bermaksud angkasa. Dan angkasa itu luas serta tiada penghujung. Seperti cinta ku, kepada si bocah itu.
ARKASADIRA by vvidyawt
#12
ARKASADIRAby halloVidy
Terimakasih Arkasa, karena telah hadir dan berhasil menjadi tokoh utama dalam kisah ini. Arkasa Dipta Sanjaya adalah pemeran penting dalam kisah hidup Shadira, yang ingi...
You Are The Reason by norsyima96
#13
You Are The Reasonby Nor Syima
Actually, sis tak berapa pandai sangat nak buat sinopsis. Maafkan sis. Just, kisah ini tentang seorang gadis yang sering bermimpi tentang seorang lelaki. Yang dia tak t...
Completed
Biar Aku Jadi Kaktus 2 (On Going) by ArenyssNabielah
#14
Biar Aku Jadi Kaktus 2 (On Going)by ansnblh
Selepas merawat hati yang terluka, Ain kembali ke tanah air untuk membesarkan Afia dan menghantarnya ke sekolah. Bahagianya sekejap. Hari demi hari, dirinya dan Afia dig...
Me by MsCheesechoco
#15
Meby Naida
Melinda seorang gadis dari broken family yang sejuk pada lelaki dan riang pada orang terdekatnya. Hadif seorang lelaki yang menghormati wanita a.k.a playboy tapi spesis...
Completed
Aku Menyesal(Harris Jung) by snavrll
#16
Aku Menyesal(Harris Jung)by avrrillliani
(Cerita ini udah tamat) Yg namanya penyesalan memanglah,selalu datang terlambat,,,sayang nya semua itu tak bisa membalikan semua yg telah terjadi,dan menagis pun gak ada...
Completed
ERLEBNISSE (TERBIT) by yusssnita
#17
ERLEBNISSE (TERBIT)by yusss
Copyright©Yusnita Anggraeni, 2022 Desain sampul by: Javasun Aden Ancasiku LovRinz Publishing Cetakan 1, Februari 2022 Hak cipta dilindungi undang-undang Start : March...
Completed
I Love You, Abam Polis❤️ by BungaRosss
#18
I Love You, Abam Polis❤️by Bunga Rosss
"Tunggu abang eh sayang! Abang janji dengan duit abang kumpul ni, abang akan halalkan awak" -Fitri "I will. Datanglah banyak mana pun lelaki selagi perasa...
Senandika by emilyziy
#19
Senandikaby AndraZiyyad
all about us
Because It's You by chelf97
#20
Because It's Youby chelf97
Ceritanya rada mature sedikit sih, tapi masih aman kok.. Anna. Seorang pemain Blue Film yang meminta pertanggungjawaban atas kehamilannya pada pria kaya pewaris tunggal...