Suami Stories

302 Stories

Mawar Putih Untuk Aidan by qisyalopez
#1
Mawar Putih Untuk Aidanby QISYAA HASSAN
NUR NISRINA, sempena nama sekuntum bunga mawar putih. Mawar putih yang cantik. Secantik orangnya. Namun siapa sangka disebalik wajah cantiknya, dia perempuan gila. Ya, g...
🌷𝐂𝐈𝐍𝐓𝐀 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐊𝐇𝐈𝐑🌷 by IeraRoselyn
#2
🌷𝐂𝐈𝐍𝐓𝐀 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐊𝐇...by IeraRoselyn
Selepas beberapa tahun pemergian tunangnya, Haiyan Aniq terpaksa mengikut kemahuan bonda tercinta supaya mencari calon isteri dalam masa satu bulan saja. Jika tidak, bon...
My Possessive Husband by TiaaAuL_
#3
My Possessive Husbandby TiaaAuL_
🔞⚠️Baca aja langsung ngk pandai punya deskripsi
CINTA BUAT ABANG by wanalareina_
#4
CINTA BUAT ABANGby Sparkle
Dari kecil hidup bersama, tinggal serumah dan hidup sebagai adik beradik. Entah bagaimana perasaan cinta mulai tumbuh dalam diri. Ayana Bellinda dalam diam menyimpan pe...
Benang Merah Keluarga by Yogha18
#5
Benang Merah Keluargaby YoghaMunggaran
Kalimat setiap kalimat ini adalah hasil dari perjalanan hidup.
Abimanyu by iqbaaleramdhan
#6
Abimanyuby BI 131
Ardian Series 3 Sequel dari Siblings #1 Danu 30/07/2021 #1 Rora 30/07/2021 #1 Syifa 30/07/2021 #5 Istri 30/07/2021 #6 Jodoh 30/07/2021 #6 Kuliah 30/07/2021 #8 Ruma...
The Unknown Wife [OG]  by mikeyyy-kunn
#7
The Unknown Wife [OG] by ターシャ🥥💫
' ᴰᴼᴺ'ᵀ ᴶᵁᴰᴳᴱ ᴹʸ ᶜᴴᴼᴵᶜᴱ , ᵂᴴᴱᴺ ʸᴼᵁ ᴰᴼᴺ'ᵀ ᵁᴺᴰᴱᴿˁᵀᴬᴺᴰ ᴹʸ ᴿᴱᴬˁᴼᴺˁ ' Muhammad Iman Zhariel seorang anggota polis yang tegas lagikan bertanggungjawab , Masa dahulu dia memp...
Mawar Asmara.  by _ivymoon
#8
Mawar Asmara. by royal
[ Mawar Asmara × Shah Arjuna ] Fiksyen melayu klasik , tapi tak berapa nak klasik sangat √ [ September , 18 ] [ On Going ]
My Annoying Husband by blcklipz
#9
My Annoying Husbandby Vel
Start : 19 September 2021 End : -
crush? by nnadnn
#10
crush?by nnadnn
taktahu la gaes . try je lah baca hahah
[✓]YA ALLAH!! SUAMI AKU... ((KNJ)) by waniyy1316
#11
[✓]YA ALLAH!! SUAMI AKU... ((KNJ))by ♡
𖥻ʙᴏᴏᴋ 3 cerita ini terhasil apabila idea terkeluar dengan tiba-tiba..bila dah bosan muncullah cerita ini🥴. harap korang enjoy with story ni🤸‍♂🤣💜 NAMJOON ada kat sin...
Completed
Dear Hani by imhani18
#12
Dear Haniby hani
My life journey. My diary. Tak menarik untuk di baca.
How It End by Mhychn
#13
How It Endby Mhy Chn
Dalam Jarak dan Rasa
Huo Shao's flash marriage wife ( Bab 401 - ..... ) by cicacute21
#14
Huo Shao's flash marriage wife ( B...by cicacute21
( novel ini terjemahan by google translate langsung dari situs bahasa china nya dan masih on going jadi susunan bahasanya agak sedikit berbeda dari novel-novel yang lain...
Please Don't Love Me (malay story) by CikPerindu
#15
Please Don't Love Me (malay story)by Cik_Perindu
PROLOG: Nurul Iman memasukkan kain bajunya ke dalam almari yang sudah usang. Hanya almari tua ini satu-satunya perabot yang berada di dalam biliknya ini. Bilik yang...
RENDEZVOUS SCANDAL by HwaliS
#16
RENDEZVOUS SCANDALby Sekar ayu prameswari
Di desa Riri ada peraturan tidak boleh keluar rumah dari jam 12 malam hingga jam 6 pagi. Peraturan itu ada sebelum Riri lahir, jika melanggar akan dihukum bahkan diusir...
Disillusioned ◇ by valloria
#17
Disillusioned ◇by Victoria
[TAMAT] New York, 1995. Cornelia seharusnya bahagia. Ia memiliki semua hal yang konon diinginkan perempuan: suami biliuner, putri kecil yang cantik dan cerdas, rumah me...
Completed
PEREMPUAN BAYANG-BAYANG by EveRoberto
#18
PEREMPUAN BAYANG-BAYANGby Eve Roberto
Perselingkuhan, adalah duri paling menyakitkan yang paling mudah meruntuhkan mahligai rumah tangga. Sebuah cerita yang membidik perselingkuhan dalam rumah tangga, dari s...
Completed
Masa Depan by bxkutowl
#19
Masa Depanby 💎SeCReT💎
💎KISAH CINTA ANTARA KITA💎 Start : 24 July (Friday) End : Cover by : oim_jewel