Suami Stories

338 Stories

Semanis Cinta Kapten by Haniszzzx
#1
Semanis Cinta Kaptenby Haniszzzx
Mengisahkan seorang Kapten Tentera Darat dan juga seorang jururawat, Kapten Syafiq dan juga Haniesya. Kapten Syafiq merupakan seorang yang tegas dan hanya mengutamakan k...
Permulaan Cuckold Ku by Sloath84
#4
Permulaan Cuckold Kuby John S
Kisah benar realiti seorang suami yang kerap berfantasi mengenai perkongsian isteri yang akhirnya membawa kepada cuckold
Siapakah dia ? [ In editting } ✔️ NEW VERSION by Ummi1234567
#5
Siapakah dia ? [ In editting } ✔️...by S.N.U 🦋
Status :- COMPLETED ✔️ [ In editting ] 🌹 - I am patient how I love you Start :- 15 September End : - 13 Disember 2021 Cover yang lawa from :- @Missfeiyi ❤️
THE LOVE STORY OF EIDLAN & NARA by psychonagi
#7
THE LOVE STORY OF EIDLAN & NARAby HA
Light romance and a sweet love story. About a doctor and a nurse. About them. Eidlan Arsalan and Nara Daliya. ◌⑅⃝●♡⋆♡LOVE♡⋆♡●⑅◌ Attention: √ This is a short story √ Crin...
My Annoying Husband  by syhminzm
#8
My Annoying Husband by syhnzr
Tengku Nur Elisya Airish Binti Tengku Muhamad Nizam merupakan anak perempuan tunggal keluarga tersebut. Mempunyai dua orang abang iaitu Tengku Muhammad Akif dan Tengku M...
[✓]YA ALLAH!!! SUAMI AKU... ((KNJ)) by waniyy1316
#10
[✓]YA ALLAH!!! SUAMI AKU... ((KNJ))by ♡
𖥻ʙᴏᴏᴋ 3 cerita ini terhasil apabila idea terkeluar dengan tiba-tiba..bila dah bosan muncullah cerita ini🥴. harap korang enjoy with story ni🤸‍♂🤣💜 NAMJOON ada kat sin...
Completed
Benang Merah Keluarga by Yogha18
#11
Benang Merah Keluargaby YoghaMunggaran
Kalimat setiap kalimat ini adalah hasil dari perjalanan hidup.
Sisa Waktu by asunnaraa
#12
Sisa Waktuby DUNIA MAGIS NARA
"Takkan pernah ada sisa waktu bersamamu..." Cahaya Fathiya × Nik Haider
Ketua Pengawas Itu Badboy? by erinsahaman05
#13
Ketua Pengawas Itu Badboy?by Siti Norsaqierin
Tengku Karl Zafrael Tengku Hasya Adra Siapa sangka ketua pengawas yang digelar 'badboy' itu akan menjadi suami kepada Tengku Hasya Adra. Pada awalnya memang tiada perasa...
Dua Pesta by TantriniAndang
#14
Dua Pestaby Tantrini Andang
Dua pesta ulang tahun perkawinan yang diselenggarakan Luna untuk Wina sahabatnya dan dirinya sendiri dengan lelaki yang sama
Completed
My Silly Husband  by grisandoles
#15
My Silly Husband by
Kisah Nur Dhiya Alisha, si gadis manis yang manja lagi jelita. Berkahwin tanpa cinta dari si suami tidak pernah menjadi anganannya. "Awak yang tak sedar! Lepas...
PEREMPUAN BAYANG-BAYANG by EveRoberto
#16
PEREMPUAN BAYANG-BAYANGby Eve Roberto
Perselingkuhan, adalah duri paling menyakitkan yang paling mudah meruntuhkan mahligai rumah tangga. Sebuah cerita yang membidik perselingkuhan dalam rumah tangga, dari s...
Completed
Surat Untukmu by zulfianisaA
#17
Surat Untukmuby zulfianisaA
Lamunan yang hanya menjadi pengisi waktu luang tak ku sangka kini menjadi nyata Lamunan yang terasa indah di banding kenyataan kini telah berubah Ku sudah tak la...
Sepotong Roti by aisthanami
#18
Sepotong Rotiby aisthanami
Arthur harus menyelamatkan hidup istri dan anaknya. Sang istri mulai kembali menjajakan dirinya untuk bisa tetap makan. Dalam kondisi telah jadi mayat Arthur tak bisa be...
Rumah (Te)Tangga by hamidahaddimawy
#19
Rumah (Te)Tanggaby Siti Nur Hamidah
Diburu pernikahan memang bukan sesuatu yang tabu bagi wanita keturunan Jawa. Usia wanita yang memasuki usia 20-an dianggap sudah pantas menyandang status istri. Bahkan...
My Annoying Husband by blcklipz
#20
My Annoying Husbandby blcklipz
Start : 19 September 2021 End : -