Suami Stories

Refine by tag:

267 Stories

Mrs. Riyaz by thefatiha__
#1
Mrs. Riyazby فاتيحا هدى
BOOK FOUR OF THE MISTRESS SERIES Apa akan jadi bila si diva dan inspektor beku mula tinggal serumah? "Abang jangan lupa basuh pinggan!" "That's your job...
+5 more
Duda Pujaanku by hakak_king
#2
Duda Pujaankuby Aryna
HARIZ IRSYAD • FATIN IRDINA "Awakk saya nak..." "Susah sangat ke nak sebut abang" Hariz yang kehilangan isterinya terus menutup pintu hatinya untuk b...
+5 more
Aku yang Kau Lukai (Complete) - [Editing] by fazilah_rahman
#3
Aku yang Kau Lukai (Complete) - [E...by Fazilah Rahman
Islah sentiasa cuba untuk menjadi isteri yang terbaik buat suaminya, Zaidi. Namun, segala usahanya seakan sia-sia apabila Zaidi seolah-olah tidak mempercayai dirinya. Ma...
Completed
+9 more
Dear Hani by imhani18
#4
Dear Haniby hani
My life journey. My diary. Tak menarik untuk di baca.
+14 more
Bidadari dengan Sayap Patah by KusumaCantik
#5
Bidadari dengan Sayap Patahby mahadewi
Aku, Moreno Alvaro Ardiansyah. Demi Kayla aku dipaksa menikah dengannya, dengan alasan bahwa cinta akan datang seiring waktu dalam kebersamaan. Dia ... sama sekali buka...
+6 more
JOTA AND I (COMPLETED) by MbakUti
#6
JOTA AND I (COMPLETED)by Puti Hardiyani
(Reuven family saries) Ini tentang kehidupan Declan Alva Reuven dan perempuan bernama Acacia Ivy. Penasaran sama si bungsu dari kembar tiga? Mari sama-sama mengikuti kis...
Completed
+7 more
Disillusioned ◇ by valloria
#7
Disillusioned ◇by Victoria
[TAMAT] New York, 1995. Cornelia seharusnya bahagia. Ia memiliki semua hal yang konon diinginkan perempuan: suami biliuner, putri kecil yang cantik dan cerdas, rumah me...
Completed
+13 more
K U D A S A I by Briankhrisna
#8
K U D A S A Iby Brian Khrisna
Kayaknya, lama kelamaan kalau kalau hidup begini terus umur gue bisa ngurangin 3 jam tiap harinya deh. Coba aja lo bayangin? Gimana rasanya dipaksa hidup satu atap sama...
+16 more
Love After Married by octobersummer
#9
Love After Marriedby december winter
Sarfaraz Maqil Fawwaz, lelaki 31 tahun, anak tinggal sekaligus pewaris seluruh perkebunan abahnya. Faraz dididik dengan agama yang kuat. Meski ia pernah jatuh cinta, tap...
+17 more
MR CEO VS MISS DOKTOR by Teyha_Rider
#10
MR CEO VS MISS DOKTORby Nur Fatihah
iman syazana dalam diam mencintai zafran khairullah sepenuh hati. tetapi ada sesuatu kejadian yang membuatkan iman syazana ingin melupakan insan bernama zafran khairulla...
+5 more
I Heart You , Encik Suami ♡ (Slow Update) by Pepopanda
#11
I Heart You , Encik Suami ♡ (Slow...by Panda.jr
"Layan saya macam bestfriend, lindung saya macam adik beradik, sayang saya sebagai isteri, cinta saya kerana Allah, deal ?" "Deal !" ________________...
+11 more
GENIUS LIAR by DeWarMan
#12
GENIUS LIARby ELLAKOR
Hanya kisah seorang istri yang mulai mencurigai kesetiaan suaminya. Dan di saat penyelidikannya mengarah pada kenyataan sang suami terbukti berselingkuh, apakah yang aka...
+8 more
Khalifah Cinta Untuk Laila by inasadhwa
#13
Khalifah Cinta Untuk Lailaby Typewriter Pink
Pertemuan Laila dengan Faidi adalah takdir. Dua manusia yang berlainan darjat disatukan dengan rasa kasih sayang.Siapa sangka lelaki yang tiba-tiba muncul sebagai 'Abang...
+6 more
Perempuan Simpanan by hakak_king
#14
Perempuan Simpananby Aryna
ANIS • IQBAL Berkahwin bukan atas dasar bercinta. Tapi kalau dah kerana tanggungjawab mestilah kena tunaikan. Kan? Sekarang benci lama-lama sayang juga kan? Bekas tunang...
+5 more
JANJI SAMPAI MATI  by cikdracula
#15
JANJI SAMPAI MATI by The 89
Janji yang terbuat sudah dilupa. Kepulangan Hakim dan pertemuan antara mereka membuatkan Hakim teringat memori janji yang pernah terpatri. Silapnya, berjanji sesuatu yan...
+15 more
The Wedding Of My Dreams by ramadhanii_
#16
The Wedding Of My Dreamsby ramadhni
Siapa sih didunia ini yang gk mau mempunyai pernikahan yang sempurna dan indah, lalu hari hari yang bahagia. Pasti semua orang mengingnginkannya. Dan aku Tresha Amelia s...
+16 more
LUKA Itu KAMU by anindiya03
#17
LUKA Itu KAMUby anindiya03
Mereka membenciku ? Lantas pantaskah membuangku ? Kali ini Kemana lagi takdir akan membawa kaki gemetarku,lelah jika terus melangkah menelusuri kasarnya aspal jalanan. _...
+10 more
Peluk Aku dalam Istiqomahmu by WalidaSho
#18
Peluk Aku dalam Istiqomahmuby S H O
"Nuha ihhhh." Aira mengambil buku dari tangan Nuha. Sang gadis menatap Aira dengan raut wajah kebingungan. "Apa sii Ra, ganggu aja." Nuha mencoba men...
+21 more
EMILY WILD by AchelliaSugiyono
#19
EMILY WILDby Achellia Sugiyono
Kisah tentang sepasang kekasih yang harus berpisah karena ego dari sang wanita, Emily Wild demi karirnya. Namun setelah tiga tahun berpisah, mereka dipertemukan dalam si...
+9 more
Her Life,His Style by rasslil
#20
Her Life,His Styleby Sarah
Seorang Arliana Felisa yang ingin kebebasan sejak kecil. Ketika di bangku sekolah dia tidak dibenarkan keluar dari rumah tanpa keizinan ibu bapanya. Dia tidak kisah jika...
+18 more