Malaystory Stories

86 Stories

sentiasa, nor hilmi by kaspalingpro
#1
sentiasa, nor hilmiby k ☆
projek: anchor spm tells friendship, love and the hardship of students at STIA in facing the biggest exam of their lives: spm. or in which juli and hilmi tries to expres...
Mengejar Kebahagian... (rarely update) by HaNtWo
#2
Mengejar Kebahagian... (rarely upd...by HaNtWo
Kisah seorang Cahaya Sakinah Hasting, mencari dan mengejar kebahagian hidupnya. Cerita ini mula ditaip beberapa tahun yang lepas. Jadinya, latarbelakang cerita dalam era...
Pangeran Delima Biru (Malay Story) by PendekarDesa
#3
Pangeran Delima Biru (Malay Story)by PendekarDesa
Kau tak suka dia, dia pon tak suka kau. Tapi hidup sebumbung untuk terajui kerajaan bersama. Hidup lepas kahwin lebih manis atau makin pahit?
DIA LELAKI IDAMAN MALAYA by thechapterbookstore
#4
DIA LELAKI IDAMAN MALAYAby thechapterbookstore
D0N WAZIEN AIDAN He is really something! Ada ke tiba-tiba muncul dan kacau life aku yang sudah sedia kacau ni! Tiba-tiba je cakap aku ada hutang dia. Mana ada! Kenal pu...
Promote your Story (Close)  by arniey11
#5
Promote your Story (Close) by ❄ A R N I E Y ❄
Korang nak tahu karya korang di ketahui. Nak banyak view. Nak baca karya best. Jadi jom lah promote and baca karya penulis lain di sini. Jemput2 lah juga baca karya y...
BAKAL MENANTU MAK AWAK by thechapterbookstore
#7
BAKAL MENANTU MAK AWAKby thechapterbookstore
Setelah dua tahun bertunang, Adinda Zuleikha akhirnya ditinggalkan Hafiy Mukhlis dengan sekeping kertas. Walaupun Hafiy menyatakan dia buat semua ini gara-gara mama dia...
I Love My Cousin  by Raa_Moonlight
#8
I Love My Cousin by Raa_Moonlight
This story just my imagination 🤭 enjoyy reading Sinopsis Mengisahkan Zara yang TERjatuh cinta pada abang sepupunya sendiri, dia tidak menyedari sejak bila perasaan itu...
Kisah Cinta Aisyah Dan Tuan Komander by oii_felixxxx
#9
Kisah Cinta Aisyah Dan Tuan Komand...by mattsgurl__
Aisyah Humaira seorang pelajar SMKB yang telah terpilih untuk ke Kem PLKN. Tetapi dia telah dijodohkan oleh abah dan uminya dengan seorang komander sebelum dia ke PLKN...
OG | Potret Of Our Love by akakcheetah
#10
OG | Potret Of Our Loveby ׂ 🐆 𝅄˚ⵌ Mina ⍰
Biasanya perempuan yang akan jual mahal. Tapi ini tidak. Terbalik pula. Lelaki yang jual mahal. "Awak! Saya suka awak!" - Dhea Nadine "Awak nak tak kahwi...
BIARKU TAWAN BINTANG ITU by snhasnira
#11
BIARKU TAWAN BINTANG ITUby snhasnira
Astrella atau El seorang anak yang mendambakan kasih sayang daripada seorang ayah dan adik kembarnya yang sudah terpisah berbelas tahun lamanya. El mempunyai misi untuk...
NAMA YANG DISIMPAN DALAM HATI by RubyNurAiris
#12
NAMA YANG DISIMPAN DALAM HATIby Ruby Nur Airis
Kompilasi 4 manuskrip cerpen karya Kak Ruby / Ruby Nur Airis 1- Jaga Dirimu, Sayangku 2- Di setiap Janji Si Dia 3- Warna Sang Pelangi 4- Nama Yang Disimpan Dalam Hati
MY ROMEO !# by xXIceBlazzerXx
#13
MY ROMEO !#by ILoVeanIcy
# bila aku care kau marah, bila aku luah perasaan kau tak percaya..kang aku kata benci mula lah nak merajuk bagai # Bad Boy - Jangan naughty sangat kau buat hati ra...
Farhan & Alexa by maggitanpaperencah
#14
Farhan & Alexaby wynnie
Hati farhan yang terlalu beku dan tiada sesiapa dapat mencairkan hati bekunya termasuk keluarganya sendiri. Suatu hari dimana tempat Farhan melepak dengan kawan kawannya...
Pertama Dan Terakhir {J•J•H} by cedric_lians
#15
Pertama Dan Terakhir {J•J•H}by Cedric's
"...kau tunggu je nanti dah tak boleh tengok muka aku dekat-dekat macam ni" "Tinggal satu je lagi...." "Mama tunggu! " "Buku siapa? &q...
Obbsesion With Me [OG]  by fiehrz
#16
Obbsesion With Me [OG] by fiehrz
MUHAMMAD HAIZAM HAZREEL-Mamat ni sumpah kerek gile. Hensem, kaya, kegilaan ramai gadis. He will do everything to get what he want. Pertemuannya dengan seorang gadis kamp...
Lakiku Superstar (slow update) by HaNtWo
#17
Lakiku Superstar (slow update)by HaNtWo
Tidak pernah terlintas di fikiran seorang Adra Arissa untuk berkahwin dalam usia yang baru mencecah 20 tahun itu. Apatah lagi mengimpikan untuk berkahwin dengan seorang...
Love Stories: Is It Love? by thesameg1rl
#18
Love Stories: Is It Love?by bellajendeuki
this isn't intentionally for public. if you read this, i'm thankful. but i'm writing to keep it here not in my mind. it's about 3 BOYS not MEN, who once took place in my...
Chantria by _annierose
#19
Chantriaby N-|
Ratu... A story that I wrote just for isi masa lapang I don't have any writing schedule And I write it for fun Don't like it? Stay away from it. Sincerely, Me
Dear Diary by SYAsingle
#20
Dear Diaryby P I A
... Just a short story. Saya tulis bila bosan sahaja.