Kahwinpaksa Stories

51 Stories

Jangan Ada Cinta  ! by munchysyunk
#1
Jangan Ada Cinta !by munchysyunk
Takdir telah menyatukan Aira Sofea dan lelaki misteri hanya kerna satu tragedi. "Anda berdua berduaan-duaan dalam rumah tanpa ada ikatan........ " - Jais &quo...
KTH "SUAMIKU KEJAM" by baeyanae
#2
KTH "SUAMIKU KEJAM"by Putery NurDayana
Haeyu telah dipaksa oleh ibubapanya berkhawin dengan seorang lelaki yang bernama Kim Taehyung.. Kim Taehyung telah dipaksa berkhawin oleh ibubapanya walaupun Kim Teahyu...
SUAMIKU MR MAFIA by Berrysya_
#3
SUAMIKU MR MAFIAby Berrysya_
Tengku Zafril Rafael - seorang mafia yang dingin, memiliki rupa paras yang kacak, merupakan CEO SYARIKAT MEGAH HOLDING, mempunyai 2 orang adik beradik dia dan juga Tengk...
IDOLKU SUAMIKU [EXO FANFIC] by KrysKilogram
#5
IDOLKU SUAMIKU [EXO FANFIC]by G O L D E N S T A R S O N E✨
Cho Min Ae berusaha mencari duit untuk membeli tiket ke EXO showcase . Satu kejadian yang tidak diduga telah berlaku sewaktu hendak berjumpa idolnya dibelakang pentas...
Mr. Gamer by NovelisRafina
#6
Mr. Gamerby Rafina Abdullah
cerita ni takkan habis kat wattpad.
Dia crush aku {OG}  by shzwyna
#7
Dia crush aku {OG} by aween
Humna insyira, seorang gadis yang periang, ceria dan banyak cakap berubah menjadi seorang yang sangat pendiam selepas bertemu semula dengan 'musuh' sekolah rendahnya, Am...
Mumtaz by SyakiraAdawiyah
#8
Mumtazby Syakira Adawiyah
"Je vous déteste"- Nahiz Mumtaz "On t'aime." - Earlyta Arsyfa Salsabila "Attendez-moi"- Unknown "Tu rêves"- Unknown II
Dah Jodoh by urfavvlya
#9
Dah Jodohby urfavvlya
KAHWIN?! Minta maaflah! Qaseh Aulia mahu enjoy dahulu.Berapa ramai pun lelaki yang mama mahu kenalkan,dia tetap tidak akan terima. "Daddy nak jodohkan aku dengan an...
Rahsia Hati by missy89
#10
Rahsia Hatiby missy89
Warning : Ini kisah klise. Selepas kematian ibunya, Adura terpaksa tinggal bersama dengan ibu tiri dan kakak tirinya. Hidupnya sepi dan terseksa. Sehinggalah muncul Prin...
Dia yang ditunggu by ednaily
#11
Dia yang ditungguby Naily love pieces
Ini cerita cliche arranged marriange. Love, Naily
ARDINA by YaaIlyas
#12
ARDINAby xflowers
Disatukan kerana perjanjian antara kedua belah keluarga.Tidak pernah berkenal malah berjumpa. Tidak mengetahui luar dalam antara satu sama lain. Menjadi isteri kepada T...
|LOVELY BUT NAUGHTY| √ by luvly_rienz
#13
|LOVELY BUT NAUGHTY| √by rien
heinz mengangkat jari tengahnya kepada anak buahnya yang keras kepala AKU TAKKAN ANGGAP KAU MACAM ISTERI AKU-HYDER HEINZ tetapi hakikatnya hmm acacah MY BABYBUBUKIE-AIYA...
Menunggu Hari Itu by wardaatiffah
#14
Menunggu Hari Ituby wardaatiffah
Mengisahkan seorang perempuan yang mencari sinar bahagia bersama seorang lelaki yang dianggap penyelamat ya. Namun kehidupan itu telah membinasakan kehidupannya itu. Keh...
Fated to Love You by ifasofea
#15
Fated to Love Youby Ifa sofea
Asraf Haikal X Ilyida Medina Story ni dari 2019 tapi sampai sekarang tak complete2😂
always love you by issa_jaa
#16
always love youby issa_jaa
♤Satu pertemuan yg tidak di ingini berlaku diantara Tengku mikael dan Arissa zahra.... Apakah yg akan terjadi seterusnya.. Kau kena kahwin dengan aku (mika) Apasal pu...
Moga Kita Bahagia by nibberry
#17
Moga Kita Bahagiaby nibberry
Segala fasa kehidupan yang sudah dirancang Azalea Iman dirasakan punah begitu sahaja apabila papanya menyatakan hasrat yang membuatkan dia terkejut beruk! Ini tidak bol...
Duda Limited Edition (EBOOK) by Mell_Mariann
#18
Duda Limited Edition (EBOOK)by Mell
Firdaus cuma lelaki biasa yang mahukan rumahtangga bahagia. Tapi sayang perkahwinan pertamanya musnah ditengah jalan. Ekoran malu dan tak mahu dipersalahkan. Tiga tahun...