Part 1

4.3K 313 5
                                    

Začínaly letní prázdniny, konec června, a já právě úspěšně dokončila první rok na vysoké škole. Měla jsem spoustu plánů, tolik věcí, do kterých jsem se chtěla pustit. A na všechny jsem se těšila.

 >><<

Ráno jako každé jiné.

Pomalu jsem rozlepila víčka a potlačila hlasité zívnutí. Jakmile jsem se ovšem po pár vteřinách pořádně probrala, došlo mi, že něco není v pořádku. Ten pokoj jsem nepoznávala! Sakra, kde to jsem?

Chtěla jsem se okamžitě posadit, abych se kolem sebe mohla pořádně rozhlédnout, ale nešlo to. Někdo mě totiž pevně objímal kolem pasu. S bušícím srdcem jsem otočila hlavu a zavřískala z plných plic.

Dotyčný sebou silně cukl a víčka se mu zachvěla. Vzápětí jeho modré oči zaostřily na mou tvář. "Co se stalo?" zeptal se starostlivě, hlasem podbarveným šokem z toho násilného probuzení.

Přerývavě jsem dýchala, pokoušely se o mě mdloby. Kvapně jsem se mu vymanila, vystřelila z postele a zády se přitiskla ke zdi. Sakra, co dělá Louis Tomlinson v mé posteli?! Ne, moment....

To přece není má postel, vždyť nejsem ani ve vlastním pokoji! Co se to jenom děje?

"El, co je? Jsi hrozně bledá," poposedl, zatímco mě stále propaloval pohledem.

Zamračila jsem se. Proč mi říká El? Ale počkat... Uvědomila jsem si, že je se mnou něco špatně.... Nejsem nějak vyšší? A co to mám na sobě?

Sklonila jsem hlavu, že se řádně prohlédnu, avšak najednou mi přes obličej spadl pramen dlouhých hnědých vlasů. Lekla jsem se. Ty nejsou moje! Já mám tmavší! Byla jsem navíc o dost štíhlejší, mé tělo zakrývala upnuté bílé tričko a červené tepláky.

"Tak řekneš mi konečně, o co jde? Děsíš mě," vyklouzl z peřin a stanul přede mnou. Bezděky jsem se na stěnu namáčkla ještě víc.

"K-kde to jsem?" vykoktala jsem ze sebe. Mé oči nervózně těkaly po tom cizím pokoji, bojovala jsem dokonce s touhou rozbrečet se.

"Jak to myslíš?" zkusil se mě dotknout, ale já ucukla.

"Chci vědět, kde jsem," opakovala jsem tvrdohlavě.

"Přece v Londýně," odpověděl nejistě. "V našem bytě, kluci spí ve vedlejších pokojích..."

Kolena mě málem neunesla. Fajn, to chce nějaké racionální vysvětlení. Hm.... Už to mám! Jasně, celé tohle je jen hodně živý sen a určitě je nějaký způsob, jak bych se z něj mohla probudit!

IWBWY /I wanna be with you; Louis Tomlinson/ DOKONČENOWhere stories live. Discover now